Find den rette udklædning til sidste skoledag

De fleste af os har allerede prøvede det, men hvor mange af os var egentlig tilfredse med vores sidste skoledag udklædning, hvis vi ellers overhovedet havdet klædt os ud?

Da min klasse havde sidste skoledag, var det kun omkring halvdelen af os, der var klædt ud, og jeg var ikke en af dem. Jeg ville egentlig gerne, men jeg havde virkelig store problemer med at finde ordentlige sidste skoledag kostumer.

Jeg kan også huske at flere at mine klassekammerater havde det på samme måde, og at flere af dem der rent faktisk var klædt ud, ikke var tilfredse med deres kostume, og at de mere havde valgt det i mangel af bedre.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være mere. Med internettets indtog, og ikke mindst Google, kan de fleste af os hurtigt finde en masse muligheder, uden at man behøver at tage land og rige rundt.

Det kan godt være, der er forretninger der lider butiksdøden på grund af internettet, men der dukker også en masse nye op, og i og med at man ikke behøver at tage til den anden ende af landet, for at kigge i butikken, og så alligevel finde ud af at der ikke er hvad man skal bruge, så giver det altså mange flere muligheder for at finde det rette kostume.

Du kan finde mange forskellige sidste skoledags kostumer blot ved at søge efter det på Google. Jeg ved at der er mange der gør det sådan, og har succes med det. Og hvorfor skulle man ikke gøre det, for at støtte den lokale erhvervdrivende nede på gågaden?

Jeg er selv tilhænger af fremskridt og de fleste af os ved at det er forgæves at kæmpe imod det. Du kan ikke kæmpe mod fremskridt og stilstand er tilbagegang, så hvorfor overhovedet prøve.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑