Find de bedste priser på forsendelse på Pakke.dk

år det handler om at sende pakker, containere og andre forsendelser af varierende størrelse rundt i verden, er det vigtigt, at du vælger den rette metode til forsendelse. Ellers kan du risikere at komme til at betale alt for meget for at få sendt en simpel pakke – eller du kan få en decideret dårlig oplevelse, for eksempel med forsendelser, der ikke når frem, er forsinkede, eller er itu, når de endelig når frem

Derfor er det vigtigt, at du bruger en operatør, som har en god track record, når det handler om håndtering af forsendelser af alle størrelser. Og dem kan du finde – og sammenligne – på den danske portal Pakke.dk

Find nemt den billigste pris på din forsendelse hos Pakke.dk

Blandt de prissammenligningsportaler, der findes i Danmark og resten af Norden, er Pakke.dk klart overlegen i forhold til sine konkurrenter. Hvor de fleste prissammenlignere udelukkende sammenligner priser på standard forsendelser ia få aktører, har Pakke.dk den store fordel, at du selv kan angive din pakkes dimensioner – og dernæst blive præsenteret for de hurtigste og billigste muligheder fra flere forskellige fragtselskaber, logistik firmaer og post operatører.

Blandt de firmaer, som indgår i Pakke.dk’s sammenligninger, er UPS, GLS, DHL, Post Nord, DAO og FedEx – altså de største og mest velrenommerede internationale aktører på markedet. Det er desuden muligt at få oplyst nøjagtige priser på forsendelser uden for EU samt oversøiske forsendelser – og samtlige priser, du får anvist på Pakke.dk, er naturligvis dagsaktuelle, og tager højde for de præsente valutakurser.

Du risikerer, med andre ord, ikke at blive snydt på Pakke.dk, når du søger efter den bedste pris på forsendelser, uanset om du blot skal sende en enkelt pakke eller et anbefalet brev, eller om du er ude i colli forsendelser som for eksempel paller eller containere.

Du kan bestille din foretrukne forsendelse direkte på Pakke.dk

En anden feature, som er med til at anbringe Pakke.dk i toppen af poppen hvad angår prissammenlignings portaler, er, at du – foruden at kunne finde den billigste pris på din forsendelse – også har mulighed for at bestille din forsendelse direkte via portalen.

Dette betyder, at du ikke skal belemres med det ekstra besvær, det er at gå ind på aktørens hjemmeside og bestille forsendelsen herfra, idet du så skal indtaste alle oplysninger vedrørende forsendelsen endnu engang. Dette er en kæmpe fordel, idet du på denne måde er sikker på at få nøjagtig hvad du betaler for – og ikke komme til at betale mere end aller højst nødvendigt.

Følg din forsendelse live med Pakke.dk’s tracking app

Og for at sætte prikken over i’et, og cementere Pakke.dk’s status som Danmarks bedste sammenligningsportal inden for forsendelses priser, kan du, når du vælger at bestille din forsendelse via Pakke.dk, tilmed følge din forsendelse på sin vej til destinationen ved hjælp af Pakke.dk’s smarte, brugervenlige og altid opdaterede app.

Uanset om du vælger din forsendelse via UPS, GLS, DHL, Post Nord, DAO eller FedEx, vil Pakke.dk’s app altid kunne opdatere dig med forsendelsens lokation og forventede leveringstid.

Du undgår grimme overraskelser, og får en god og tryg oplevelse, når du finder priser på – og bestiller – forsendelse via Pakke.dk

 


Comments are closed.

Back to Top ↑