Find den bedste rollator eller gangstativ

En rollator eller et gangstativ kan være en enorm vigtig støtte i hverdagen, men det kan også være en svær beslutning at tage, når man skal købe det til sig selv eller til en, man holder af. For hvornår er det tid til en hjælper, og hvordan finder man en model, som passer til de behov, man har? Det gør denne artikel dig klogere på.

Der er ingen tvivl om, at rollatorer og gangstativer betyder rigtig meget i manges hverdag. Det er nemlig et redskab, som kan gøre mange ting lettere, hvis man har svært ved at gå selv eller har brug for noget at støtte sig til, når man går over længere distancer. Det kan med andre ord være som en hjælper i hverdagen.

Spørgsmålet er så, hvordan man finder det helt rigtige gangstativ eller den rette rollator. Der findes selvfølgelig mange typer på markedet, der både varierer i pris, kvalitet og type. Så hvordan beslutter man sig for, hvilken der er den rigtige? Det kan du her få nogle bud på. Du kan købe rollatorer her. Der kan du desuden også læse meget mere om forskellige typer af rollatorer.

SE OGSÅ: Hav dine nærmeste og mest trofaste hjælpere indenfor rækkevidde

Plads til indkøb

Det er en god idé at kigge efter en rollator, hvor der er plads til de indkøb, du måske vil gøre dig, når du skal på indkøb. Hvis det netop er en af rollatorens vigtigste opgaver at hjælpe dig ned til supermarkedet, er det også afgørende, at den har noget plads til de varer, du kommer hjem med. Heldigvis findes der mange af den slags modeller blandt andet fra Mobilex. Det er udendørsrollatorer, som netop er velegnet til disse formål.

Man kan selvfølgelig også finde rollatorer til indendørs formål, og nogle har brug for to modeller, så de har en til indendørs brug, og en der skal bruges udenfor.

God højde

Rollatorens højde er selvfølgelig også vigtig, og den skal du undersøge, før du vælger din model. Mange af modellerne kan nemt indstilles, så de passer til højden, men det kan alligevel være en god idé at sikre sig, at det er den rigtige størrelse, man får fat i. Derudover kan du overveje hjulenes størrelse, og hvordan de glider, da det kan betyde meget for oplevelsen af din rollator.

Stabil

En af de vigtigste funktioner ved en rollator er, at den er stabil og nem at gå med. Derfor er det selvfølgelig også noget, du skal være ekstra opmærksom på, når du nu køber din rollator. Er den behagelig at gå med, og føler du rent faktisk, at den giver dig noget stabilitet, når du går? Stil dig selv disse spørgsmål.

Den rette følelse

Vigtigst af alt er, at rollatoren giver dig den rigtige følelse. Det skal være lidt som at gå en tur med en ven, som altid er der for en, når man har udfordringer. Rollatoren skal kunne hjælpe dig, og det gør den kun, hvis du har en god følelse, når du går med den.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑