Få sikret byggepladsen med en container

Der kan være mange genstande på en byggeplads, der helst ikke skal, hverken stjæles eller ødelægges af det lunefulde danske vejr. Derfor er det en rigtig god ide at leje en container, der kan stå på byggepladsen og beskytte materialer, værktøj mm. fra både tyveri, voldsom blæst, regn og sne. Nogle containere kan ligeledes bruges som skurvogn eller kontor, med el, køleskab og vindue

Her kommer vi ind på fordelene ved en container samt beskriver de forskellige typer, der er på markedet.

SE OGSÅ: Boligguide: Tre tips til klargøring af kolonihavehuset før salg

En sikkerhed mod tyveri

Hvis du som håndværker arbejder på en byggeplads i en længere periode, er det naturligvis ikke muligt at transportere maskiner, værktøj og byggemateriel frem og tilbage hver dag. Men det er heller ikke muligt bare at lade værdifuldt værktøj og maskiner stå frit fremme på en byggeplads, hvor det kan friste svage sjæle til tyveri. Derfor kan man leje en container med lås.

Container som skurvogn

Hos nogle firmaer kan man sågar leje en container med en lås, der er forsikringsgodkendt. Den kan for eksempel sidde på en kombi-skurvogn, som er en container, der er ombygget til en skurvogn.

Her kan du kombinere opbevaring af de dyreste materialer og det mest kostbare værktøj med et behageligt pauserum og kontor for håndværkerne. Kombi-vognen har sammen med den godkendte lås en ekstra dør, som gør indbrud sværere. I tillæg er den isoleret og kommer med køleskab, el og et stort vindue, der både giver lys og overblik over byggepladsen.

De mere sarte materialer

Har du ikke behov for en skurvogn på pladsen, men kun behov for opbevaring af materialer, kan du også få en opbevaringscontainer, der er isoleret. For problemet er jo ofte de mere sarte byggematerialer som for eksempel cement og træ, der ikke må få fugt. Selvom du måske ikke har materialer, der frister tyvene, er det stadig svært at beskytte cementen og lignende mod regn og sne kun med en presenning, når der samtidigt ofte blæser en strid vind her til lands.

Med den isolerede container slipper du for at bekymre dig om, at kondensvand og anden fugt vil ødelægge dine byggematerialer.

Åbning i enden af containeren eller i siden?

Containerne få altså i en udgave, der ikke er isoleret, hvor du kan anbringe byggematerialer, der kan tåle eventuel fugt fra kondensvand, men som du vil beskytte mod tyveri. Containerne fås også i en isoleret udgave, der både beskytter mod fugt og tyveri.

Til begge typer kan du vælge, om du vil have containerens åbning i enden af containeren eller i siden – en såkaldt sidedørs container. Det vil sige at enten kan man åbne hele endepartiet eller hele den ene side. Hvis du har åbningen i siden, er det let at få større maskiner og andet udstyr ind og ud, da du ikke behøver at manøvrere store ting forbi hinanden.

Containere i flere størrelser

I tillæg til de to forskellige åbningstyper du kan få, kan du også vælge mellem forskellige størrelser af containere alt efter, hvilket behov du har. De mest gængse størrelser er:

  • 10 fodscontainer. Den fås både isoleret og ikke isoleret. Udvendigt måler den 299 cm i længden, 244 cm i bredden og 259 cm i højden.
  • 20 fods container. Den fås både isoleret og ikke isoleret samt med ekstra højde. Udvendigt måler den 606 cm i længden, 244 i bredden og 259 cm i højden (ved ekstra højde 290 cm).
  • 40 fods container. Den fås ikke isoleret, men med ekstra højde. Udvendigt måler den 1219 cm i længden, 244 cm i bredden og 259 cm i højden (ved ekstra højde 290 cm).

Der er således mange muligheder for at få en container der passer til dine behov.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑