Få hjælp til at avancere i Googles søgeresultater

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization, der på dansk er oversat til søgemaskineoptimering.
Det er muligt at lave en helt fantastisk hjemmeside, men hvis der ikke bliver lagt mærke til den på Google, er det svært at skabe nogen form for organisk vækst. Den organiske vækst er den vækst hjemmesiden selv skaber, og det er altså en vækst der ikke skal betales for, som for eksempel annoncering på Google.

Ved at positioneres højt på Google, vil hjemmesiden være noget af det første brugerne af søgemaskinen lægger mærke til, og der vil på den måde skabes en automatisk øget trafik.

Det er vigtigt først at sætte sig for, hvilke ord hjemmesiden gerne skal skabe trafik på, og så opbygge hjemmesiden efter dette. Når dette er klart, kan der startes på SEO arbejdet på selve hjemmesiden, også kaldet On-site aktiviteterne.

Hastighed – brugervenlighed

Der er ingen i verden, der kan lide langsomme hjemmesider. Det handler om både brugerne og Googles computere der skal indeksere hjemmesiden og derved positionere den i søgeresultaterne. Der er flere ting der kan have indflydelse på hastigheden på hjemmesiden. En hjemmeside som for eksempel sharkgaming har utrolig mange billeder for at vise deres kraftige gamer Pc’er. Det er i det tilfælde vigtigt at bruge et plug-in til CMS systemer såsom Kraken.oi. Dette plug-in komprimerer alle de billeder der bruges på hjemmesiden, og mindsker derfor energier der bliver brugt på at åbne siderne og vise dem.

Få styr på teksterne

Title
titlen er den skrift der står over selve URL adresse i Googles søgeresultater. Det er vigtigt at fange brugerne i søgeresultaterne, med en titel der skaber opmærksomhed.

Naturlig URL
For at gøre det meget nemmere at skabe resultater på søgemaskinerne, er det en god ide at vælge en URL adresse, der er relevant i forhold til hvad brugeren søger. Takeawayspot.dk er en virksomhed der leverer mad på tværs af hele landet. Virksomheden har samarbejder med tusinder af take away restauranter og står for leveringsdelen. Hvis man ser på hjemmesiden URL er der ingen tvivl om, hvad man får som bruger ved denne hjemmeside, hvis der søges efter take away i Googles søgefelt.

Meta descriptions
En meta description er det felt med tekst, der står under selve URL adressen når der søges på Google. Man har som virksomhed mulighed for at skrive, hvad man har lyst til i denne tekst. Det er en god ide at skrive nogle informationer der kan fange brugerens opmærksomhed. Det er samtidig vigtigt for SEO, at der bruges nogle af de keywords, der gerne vil ”rankes” på for på den måde at forstærke forståelse over for Google.

Billede tekster
Når der sættes billeder ind på hjemmesiden, kan brugerne af hjemmesiden sagtens se hvad billedet betyder. Men Google kan ikke se billeder desværre. Derfor er det vigtigt at tilføje en såkaldt ALT tekst til billedet, for på den måde gøre Google opmærksom på, hvad billedet betyder. Det er en utrolig effektiv måde at gøre Google opmærksom på hvad hjemmesiden vil ”ranke” på, og det kan derfor være med til at hjemmesiden avancerer på Google.


Comments are closed.

Back to Top ↑