En bryllups historie

Vi planlagde vores bryllup til november 3, 2015 i Sydspanien. Vejret i de uger, der førte op til brylluppet havde været fantastisk, og vi havde en hel weekend med udendørs aktiviteter lined up, fra bueskydning til rundbold

Desværre faldt temperaturen meget lige op til brylluppet og ingen af ​​de hytter vi havde lejede havde isolering eller opvarmning – så vores gæster frøs desværre rigtig meget. Min bror gik til et supermarked kl 9 på vores bryllupsdag med mit kreditkort og købte for 150 euro 7 tæpper.

Folk bar deres frakker og hatte under gudstjenesten, og i receptionen pakkede de sig ind i tæpperne. En generator, vi lejede i sidste øjeblik, gik i stykker, så alt vi havde til at varme op med i spisesalen (vores receptionplads) var en stor pejs i midten af ​​rummet, sprit og til sidst dans.

Hvad ellers? Mange mennesker endte ikke med at have mobiltelefon service i området, herunder vores bryllupsplanlægger, der, viste sig at være helt uhyggelig i logistikafdelingen. Hun rullede op til ceremoniområdet 20 minutter efter at vi skulle begynde og ser på mig og siger: “Så hvornår skal vi komme i gang?”

Heldigvis vidste hun godt hvor hun skulle bestille mad til bryllup henne. Hun havde nemlig et samarbejde med en lokal butik, som virkelig gør noget ud af det. Personligt mener jeg at alle skal have et catering bryllup, ellers skal man måske overveje at gifte sig på rådhuset i stedet for.

Hvis man ikke har råd til at bestille mad til sit bryllup og i stedet overvejer at lave det selv, så synes jeg at det måske er en bedre ide at prøve og nyde dagen lidt mere, og gøre festen mindre, så der bliver råd til det. Hvem vil have et minde fra sin bryllupsdag om at man skulle stå og lave mad til så mange mennesker.


Comments are closed.

Back to Top ↑