Noget af det mest hippe på markedet for cykler i øjeblikket er el mountainbikes.

Det er ikke just fordi elcykler er noget nyt, da de har været på markedet i mange år efterhånden, men det er dog først nu, at producenterne er begyndt at fremstille mountainbikes, der er drevet af en elektrisk motor.

Det giver mange muligheder for folk, der ikke har mulighed for at cykle mountainbike uden hjælpen fra en motor, så hvis du altid har gået og drømt om, at kunne få lov til at cykle mountainbike i din fritid eller bruge den som transportmiddel til og fra arbejde, men desværre ikke har muligheden for at bruge en almindelig mountainbike, så er dette lige noget for dig, for med den elektrisk motor, får du den nødvendige hjælp, når du træder i pedalerne.

Det kan også være, at du tidligere har cyklet rigtig meget mountainbike, men desværre er blevet skadet og derfor ikke længere er i stand til at gøre brug af en almindelig mountainbike.

Uanset hvad, så er der i hvert fald mulighed for det nu, for med en mountainbike, der bliver drevet af en elektrisk motor, så er det muligt for langt de fleste af bruge en mountainbike som transportmiddel til dagligt eller hive den rundt ude i skoven eller på downhill-banen.

Nedenfor finder du en gennemarbejdet el mountainbike test, der gør det muligt for dig, at finde frem til en mountainbike, der er drevet af en elektrisk motor, som passer til dine behov og lever op til dine forskellige kriterier.

Vi har lavet en el mountainbike test af fire forskellige el mountainbikes, og der er med garanti én eller endda flere iblandt de fire cykler, som du finder interessant og mener lever op til dine behov og kriterier, så du igen kan komme ud og cykle på en mountainbike – hvad end det er til dagligt eller i forbindelse med decideret mountainbiking.

Var det en almindelig elcykel du kiggede efter? Se vores elcykel test her


Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Scott Genius Eride 920 2022 Unisex – manøvredygtig og støddæmpende el mountainbike


 • 4,7 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • God anmeldelse hos Ebike-mtb.com
 • God anmeldelse på Emtbforums.com

Cyklen Scott Genius Eride 920 2022 Unisex er klar til enhver udfordring. Den har både indbygget motor for optimal fremdrift, men særligt det effektive støddæmpende design er en fordel.
Med Bosch’s nye Performance Line CX motor, SCOTT TwinLoc Suspension System og godt greb kan du forcere selv stejle bakker.

 • Med Bosch’s nye Performance Line CX motor
 • Fjernstyret med SCOTT TwinLoc Suspension System
 • Lyskabler fra Bosch installeret både i front og bag

Det skal du vide, før du køber Scott Genius Eride 920 2022 Unisex

Stabil og støddæmpende allround valg

Hvis du gerne kører på forskelligruter, der både byder på bakker og glatte stier, er Scott Genius Eride 920 2022 Unisex et godt valg. Den er let at køre på og manøvre med, og den er komfortabel selv over de længere ture. Med et stabilt stel og justerbar frontgaffel med støddæmpning, er det både en sikker cykel, men også en komfortabel måde at få rørt kroppen på.

Den er udstyret med Bosch’s nye Performance Line CX motor, hvor alle kabler er skjult indvendigt for et enkelt og rent look. Det samme gælder smarte og forinstallerede ledninger til lys både foran og bagpå, så du er synlig og sikker i trafikken.

Godt greb til de våde og stejle ruter

Du kan fjernstyre hastigheden op til 25 km/t med SCOTT TwinLoc Suspension System. Dog kan det tage tid at vænne sig til de særlige bremser. Når du har kontrol over dem, er det dog en cykel, du nemt kan tage ned af mere stejle og glatte bakker på baner.

Cyklen er særligt god, hvis du skal bruge en stabil cykel i let carbon-stel, du kan føle dig tryg på. Hjulenes greb er godt, så du kan tage bakker i hurtig fart uden at miste kontrollen.

Fordele

 • Nem at køre på – særligt ned ad bakke
 • Komfortabel selv på længere ture
 • Kabler er indvendige
 • Justerbar i forgaflen med støddæmpning
 • God performance på våde og glatte veje
Ulemper

 • Kan tage tid at vænne sig til bremserne

Hvad siger forbrugere og eksperter om Scott Genius Eride 920 2022 Unisex?

Hos eksperterne hos Ebike-mtb.com får Scott Genius Eride 920 2022 Unisex en anbefaling som en god allround-cykel. Den har godt greb og er nem at manøvre.

Emtbforums.com har lavet en anmeldelse af Scott Genius Eride 920 2022 Unisex. De roser den for at være særligt sikker og stabil for dig, der kører på forskellige ruter. Den fungerer også godt til hurtige ture ned ad bakker.

Forbrugerne er også tilfredse med cyklen, hor der på Google Shopping er samlet mere end 50 anmeldelser med et gennemsnit på 47 stjerner ud af 5.

Redaktionens vurdering

Hos redaktionen er Scott Genius Eride 920 2022 Unisex vores favorit. Det er det perfekte valg, hvis du foretrækker sikkerhed og stabilitet, og du gerne vil have mulighed for at komme rundt på alle former for ruter.

Kablerne er installerede indvendigt for et rent design, og du kan justere forgaflen, så du får den rigtige støddæmpning. Det kan kræve lidt at vænne sig til bremserne, men de er effektive.

Specifikationer:

 • Max hastighed: 25 km/t
 • Gear: 12
 • Vægt: 23,4 kg

SCO Premium E-MTB 7-speed 2021 – el mountainbike til hverdagsræs


Hvis du vil prøve kræfter med en god el mountainbike, byder x SCO Premium E-MTB 7-speed 2021 på en god fremdrift, hvor motoren er placeret i forhjulet. Hjulet måler i alt 29” og er med en solid ramme i aluminium.

Du kan let vedligeholde cyklen, der har vedligeholdelsesfri gear og bremser indvendigt.

 • God fremdrift med motor i forhjulet
 • Vedligeholdelsesfrit indvendige gear og bremser
 • 29 ”hjul og ramme i aluminium

Det skal du vide, før du køber SCO Premium E-MTB 7-speed 2021  

God til både hverdag og ruterne i weekenderne

SCO Premium E-MTB 7-speed 2021 er bade god til hverdagens ture rundt i byen, eller når du vil ud og forcere forskellige MTB-ruter. Modellen har et mere sporty og stilet stel som en citybike, mens den dog stadig har det nødvendige greb til alle terræn med grove dæk.

Hjulet er 29” og har en solid ramme i aluminium, mens der er effektiv fremdrift i den indbyggede forhjulsdrevne motor. Der er i alt 7 gear at vælge mellem, hvor både bremser og gear er integeret indvendigt for et strømlinet look.

Balanceret vægtfordeling og god rækkevidde

Batteriet på SCO Premium E-MTB 7-speed 2021 er meget balanceret, så cyklen er let at køre på og ikke kræver den store tilvænning. Det er dog en tungere cykel med sine 21 kg mod andre lettere el mountainbikes i eksempelvis carbon.

Motoren har en rækkevidde, når du har hjælp slået til, op til 80 km, så du nemt kommer rundt fra A til B eller ud på hyggelige og udfordrende ruter.

Når du modtager cyklen, skal du selv samle en, men der er mulighed for at personliggøre med eksempelvis ekstra skærme, lys og andet tilbehør.

Fordele

 • Batteri giver god vægtfordeling
 • God performance på alle typer af terræn
 • Robust og holdbart design
 • Nem at køre på
Ulemper

 • Tager lidt tid at samle

Redaktionens vurdering

Hos redaktionen anbefaler vi SCO Premium E-MTB 7-speed 2021, hvis du er på udkig efter en el mountainbike, der har et cool design og let klarer hverdagens udfordringer.

Til prisen får du en god performance uanset det terræn, du vil ud af cykle i, hvor cyklen er let at køre på. Konstruktionen er solid og robust, men det tager lidt tid at samle cyklen.

Specifikationer:

 • Rækkevidde: 80 km
 • Motorkraft: 250 W
 • Gear: 7
 • Vægt: 21 kg

Scott El Mountainbike Roxtor Eride 24


Scott Roxtor Eride 24Scott Roxtor Eride 24 vil være et rigtig godt valg for den forbruger, der ønsker en god mountain e-bike til en overkommelig pris. Her er tale om en variant til drenge (eller piger), og den passer til aldersgruppen 7-9 år. Herudover er den rigtig flot, emmer af fart og glæde, og den vil på en let måde kunne assistere barnet til en bedre køretur med sin stærke motor.

Skabt til kuperet terræn

Scott Roxtor Eride 24 er skabt til terrænkørsel off-road ude i skovene eller på de deciderede mountainbike-stier. Selv i de meget kuperede og bakkede terræner giver den en god komfort og støtte til kroppen via blandt andet SR Suntour XCT Plus NLO Air Lockout-forgaflen, som dæmper de stød, der kommer fra ujævnhederne i underlaget. Støtten giver både komfort og gør det lettere at kunne udføre præcise stunts og tricks på cyklen. Balancen er nemlig næsten perfekt, således at det bliver lettere at afprøve diverse tricks på en både sikker og succesfuld måde.

Der er 9 udvendige gear til at regulere hårdheden af kørslen, og for en optimal bremsning har modellen et let aluminiums-stel med effektive hydrauliske skivebremser. Bremsningen bliver dermed effektiv, men sikker, og der kan bremses på meget korte afstande.

Stærk centermotor

Scott Roxtor Eride 24 er udstyret med en effektiv centermotor, som giver en god hjælp til fremdriften. Motoren giver skub i stellet og bidrager med hjælp, når der er brug for det. Den er en stærk Bosch Active 400Wh-variant, som leverer en solid og pålidelig indsats for føreren. Denne suppleres af det slidstærke Power Pack 400Wh-batteri, som er placeret direkte på stellet.

Cyklen kommer derudover med et Purion Display, som er meget robust samt kraftige Rodi Tryp-hjul. Dækkene er af typen Kenda K1080, som er forstærket mod punktering, og bremserne er skabt af Shimano, der er verdenskendt for deres kvalitet og også benyttes af professionelle.

Fordele

 • Stærk 400 Wh motor
 • Dæk som er forstærket mod punkteringer
 • Shimano bremser
 • 9 udvendige gear
 • Bliver leveret samlet
Ulemper

 • Ingen walk assistent

Udvalgte specifikationer

 • Prisvenlig børne-model
 • Støddæmpende SR Suntour XCT Plus NLO Air Lockout-forgaffel
 • 9 udvendige gear
 • Stærk Bosch Active 400Wh-motor

Hvorfor kan jeg ikke bare købe en almindelig mountainbike?

Der er selvfølgelig intet, der står i vejen for, at du kan købe en ganske almindelig mountainbike, men hvis du føler, at du sommetider bliver lidt for udfordret, når du skal cykle op af de helt skræmmende bakker og samtidig også er ved at være træt af, at du skal bruge ekstra mange kræfter på at cykle mod vinden, så er der ingen tvivl om, at det optimale valg for dit vedkommende vil være en el mountainbike.

Med en mountainbike, der er drevet af en elmotor, så skal du ikke længere frygte de store stigninger, som du gjorde før i tiden, og du skal ligeledes heller ikke være bange for, at der er modvind på vej hjem fra din hæsblæsende og energikrævende tur i skoven, da du blot kan lade motoren hjælpe dig på vejen hjem.

Du kan helt selv styre, hvor meget den skal hjælpe dig, så hvis du er helt drænet for kræfter på vej hjem, så kan du faktisk næsten få din el mountainbike til at cykle på egen hånd, men det kræver dog at du følger med pedalerne rundt, da det er et lovkrav.

Det kan desuden også være meget aktuelt for dig, der eksempelvis er blevet ramt af en skade og derfor har svært ved at komme op og stå på cyklen, hvilket som oftest er et krav, når man skal cykle op ad en stejl bakke ude i skoven eller på vejen, men hvis du vælger en el mountainbike, så kan du blot sætte yderligere kraft på motoren, så du kan blive siddende.

Det kan også sagtens tænkes, at du på anden vis er blevet skadet eller er syg, hvorfor du ikke har de samme muligheder for at udfordre dig selv fysisk – i en sådan sammenhæng er en mountainbike, der drives af el også en fantastisk løsning.

Og det giver selvfølgelig sig selv, at du så ikke skal købe en almindelig mountainbike, hvis du godt ved, at du af en eller anden grund er forhindret i, at kunne gøre brug af en almindelig mountainbike. Hvis du ikke har lyst til at slippe suset, naturen og den gode motion, det giver, så er en el mountainbike selvfølgelig den ideelle løsning.

Hvis du godt kan lide oplevelser i naturen, eller i det hele taget bare at få en på opleveren, men mangler lidt inspiration, så kan du tage et kig her.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en el mountainbike?

Hvis du har bestemt dig for, at du skal have en el mountainbike, så skal du naturligvis på jagt efter en passende én af slagsen. Spørgsmålet er dog bare, hvad du selv mener er passende for dig og hvilke forskellige ting, som du skal tage stilling til.

Hvis det er første gang, du køber en eldreven cykel (uanset om det er en mountainbike eller en anden form for eldreven cykel), så kan der umiddelbart være mange begreber, som du ikke helt forstår dig på.

Der er dog ingen tvivl om, at det klart vigtigste ved en hvilken som helst elcykel er batteriet og den motor, der sørger for at drive hele cyklen – uden disse to ting, så er det faktisk bare en ganske almindelig cykel.

Derfor skal du sikre dig, at du ender med at købe en el mountainbike, der har et rigtig godt batteri og ligeledes også en god motor, da det er hele drivkraften bag en el mountainbike og uden de to dele er i orden, så er det blot spild af penge at købe en el mountainbike – uanset hvor billig den så har været.

Læs også: Mountainbike test – Kom godt ud i naturen

Vurderede produkter som er udgået

Cube El Mountainbike Acid H One – blandt de mest populære modeller hos Cykler.dk

Cube Acid H One

Cubic El Mountainbike Acid H One passer godt til den forbruger, der ønsker en god og solid elcykel til en overkommelig pris. Modellen er slidstærk, robust og skabt til den forbruger, der ønsker en velfungerende hybridvariant. Herudover hører den til blandt de mest populære cykler hos den store danske forhandler Cykler.dk, så den er en klar brugerfavorit.

Hybrid – velegnet til både by, land og skov

Cube El Mountainbike Acid H One er en el-dreven hybridcykel, som vil passe til flere formål: Den er hurtig og let nok til at kunne anvendes til by- eller indkøbsturen, men den er også stærk og kraftig nok til at tage en krævende tur på skovens bakker og kuperede terræn. Off-road er ingen hindring, og modellen er designet til at kombinere det praktiske med det sjove.

For et flot og slidstærkt udseende er produktet fremstillet via innovativ teknologi i form af blandt andet Agile Ride Geometry, og der findes tillige en kraftig motor. Her er tale om Boschs mest moderne motor samt et driftssikkert batteri, som begge er integreret i stellet. Stellet er af vægtreducerende aluminium, der har en indvendig kabelføring, som både giver højere sikkerhed og leverer en pænere finish rent udtryksmæssigt.

Shimanogear og -bremser

Bosch-motoren arbejder ud fra forbrugerens behov, og det betyder, at der præsteres maksimalt, når der er brug for det og holdes igen, når kørslen går mere glat. Komforten er høj på grund af den robuste SR Suntour XCM ATB-forgaffel, og dermed ydes der støtte, når man bevæger sig i kuperet terræn. Der findes dertil rigtig høj kvalitet i både gear og bremser, idet begge er fremstillet af den verdenskendte fabrikant Shimano. Det drejer sig om det hydrauliske BR MT200-bremsesystem og Shimano 9 Speed-gear.

Både komfort og sikkerhed øges via de brede Schwalbe-dæk, der giver et perfekt greb på alle underlag, og cyklen føles stabil, bevægelig og robust at køre på – uanset om man bevæger sig på jævn og lige asfalt i byen eller i de kuperede skovområder.

Udvalgte specifikationer

 • Hybrid-variant velegnet til både skov og by
 • Agile Ride Geometry
 • Stærk Bosch-motor
 • Shimano-udstyr

Giant El Mountainbike Trance E+ 1 Pro – professionel luksus-variant

Giant Trance E+ 1 ProGiant Trance E+ 1 Pro vil være perfekt til den forbruger, der ønsker en e-bike, som kommer med den nyeste og mest topmoderne teknologi, der kan assistere den mere seriøse fører. Prisen er dermed også i den noget høje ende, men til gengæld får man masser af topkvalitet.

Topmoderne teknologi

Giant Trance E+ 1 Pro kommer med et væld af den nyeste teknologi, der er skabt for at give en bedre, hurtigere, nemmere, sjovere og sikrere cykeloplevelse. Derfor er produktet blandt andet udstyret med den såkaldte Sync Drive Pro-motor, som giver et massivt omdrejningsmoment samt en fleksibel og justerbar support – disse features kan endda reguleres og styres i den tilhørende app, kaldet Giant E-bike app. Denne mulighed for personlig justering gør, at man selv kan bestemme, om man vil have fuld kraft på motoren, eller om man vil arbejde mere selv.

For en god affjedring, der giver en bedre komfort, findes der en 140 mm Maestro bag-affjedring, en 150 mm for-affjedring samt et 27,5-tommers hjul. Selve rammen er i det lette ALUXX S-materiale, og Ride Control One-panelet giver fuld adgang til navigation. Man kan også tracke både fitness og sundhed, og der leveres mange detaljer. Dermed kan cyklen selv bidrage med oplysninger til statistikken. Ovenstående er special-designet til kuperet mountainbike-terræn, hvor træning, sjov og udfordring kombineres.

Luksus-cykel til skovens terræn

Giant Trance E+ 1 Pro er udformet som en herrecykel til voksne, og den er specialdesignet til det kuperede terræn. Den kan også køre på asfalt og lige stier, men den er mere adresseret til mountainbike-entusiasten. Der findes 12 udvendige gear og skivebremser. Både gear og bremser er fra det verdenskendte Shimano. Motoren er en centermotor, som giver god stabilitet, og stellet er af aluminium. Det giver den lette vægt.

Man kan hertil køre rigtig hurtigt, og med hjælp fra motoren kan man komme op på 25 km/t, som er godt for en e-bike. Batteriet er på 500Wh og kan levere en maksimal rækkevidde på 163 kilometer.

Udvalgte specifikationer

 • Luksus-variant
 • Sync Drive Pro-motor
 • Tilhørende app
 • Gear og bremser fra Shimano

Scott El Mountainbike Axis eRide 30 – flot dame-hybridcykel

Scott Axis eRide 30Scott Axis eRide 30 vil være et rigtig godt valg for den forbruger, der ønsker en damecykel med en høj alsidighed. Denne model er en såkaldt hybrid, som har flere anvendelsesmuligheder – den kan nemlig både bruges til mountainbiking og til hverdagsbrug i byen.

Høj alsidighed

Scott Axis eRide 30 giver en hjælpende hånd til kørslen på både landevej, stier, skove og bakker. Her er tale om en elcykel, der er skabt til at tjene flere formål, og derfor er den mere racing-orienteret i sin udformning end flere af de øvrige varianter fra Scott. Det gør den mere velegnet til hastig bykørsel, når der i højere grad skal cykles hurtigst muligt fra A til B, og samtidig er den også skabt til off-road kørsel i kuperet mountainbike-terræn. Lange distancer er heller intet problem.

Den kommer med en monteret forgaffel med affjedring, der giver god støtte på alle typer af underlag, er fuldt udstyret og kan klare oppakning af forskellig grad. Derfor er der også bagagebærer til taske, rygsæk eller indkøbsnet, og skærme for og bag gør, at vandpytter, mudder og andet ikke sprøjter op på tøjet. Selve designet er rigtig flot og stilfuldt og kan let matche festkjolen eller de højhælede sko.

Stærk Bosch-motor

Scott Axis eRide 30 er en såkaldt e-bike, og det betyder, at den er udstyret med en hjælpemotor, der giver et bedre skub i pedalerne og dermed hurtigere fremdrift. Motoren er skabt af det kendte mærke Bosch og kaldes for Bosch Active Plus-motor. Denne er slidstærk og effektiv, og den fungerer meget jævnt og driftssikkert, således at man kan regne med dens pålidelighed. Kombineret med det kraftige og integrerede batteri på 500Wh er man sikret en god og lang køretur.

Eftersom denne cykel er en hybrid og kan anvendes til både kuperet mountainbike-terræn og hurtigere bykørsel, så er den tillige udstyret med støtteben samt for- og baglygte for en bedre sikkerhed.

Maksimumhastigheden ligger på 25 km/t.

Udvalgte specifikationer
 • Flot dame-model
 • Hybrid, der både kan anvendes til bykørsel og i kuperet terræn
 • Bosch Active Plus-motor
 • Fuldt udstyret

Giant El Mountainbike Trance E+ 3 Pro

Giant Trance E+ 3 ProHer er der tale om en mountainbike med motor. Det er deres egen motor, som hedder en Giant SyncDrive Pro. På den måde kan du pludselig køre længere og komme hurtigt over stigningen, end du nogensinde har kunne før. Der er stadigvæk masser, du selv skal gøre.Hvor meget hjælp kommer an på, hvad du ønsker. Med en motor der kan give 80Nm omdrejningsmoment, kan den give hjælp helt op til 360 procent. Du styrer det hele via deres app, hvor du kan vælge, hvor meget hjælp du vil have på din tur. På den måde er den perfekt for alle, som gerne hele tiden vil presse sig selv og blive bedre til at cykle.Med app’en får du også både navigation, og sundhed og fitness tracking, så det er meget mere end en mountainbike. Den kan få dig til at ende i langt bedre form og langt hurtigere, end du nogensinde havde regnet med, var muligt.Den har 12 gear og kan normalt fås i fem størrelser: XS, S, M, L og XL. Det kan selvfølgelig variere, hvilke størrelser du har mulighed for at købe, alt efter hvor du køber dem henne.Der er tale om en virkelig flot cykel, hvor du nærmest ikke engang kan se, at den har en motor. Selvom den har motor, er det altid dig, som bestemmer, hvor meget den hjælper. Det betyder sådan set bare, at du bedre kan træne dig selv i form, da den kan hjælpe de steder, hvor du normalt måtte stige af cyklen. Det er en god mountainbike med gode brede 27.5” hjul og 14cm behagelig Maestro affjedring. Det gør den optimal at køre i alle slags terræn.Det er en mountainbike i den dyrere ende, som selvfølgelig skyldes, at den er meget mere end en mountainbike. Den er lavet i aluminium, så det er ikke, fordi den er superlet, men det er ikke så vigtigt, da meningen her ikke er, at du står af cyklen og løfter rundt på den. I stedet lader du motoren hjælpe dig gennem det hårde terræn.

Witt El Cykel Mountainbike E-Sumo elcykel – meget populær på elcykelmarkedet

Witt E-bike E-Sumo elcykelFlere og flere cykelentusiaster er begyndt at vælge de elektriske modeller frem for de traditionelle. Dette skyldes særligt, at du på en elcykel slipper for at skulle gøre alt det hårde arbejde selv. Elcykler er nemlig forsynet med motorer, som hjælper dig på vej, når terrænet bliver udfordrende.

Om produktet

Witt E-Bike E-Sumo elcykel er én af de mest populære elcykler på markedet. Modellen er blandt andet blevet testet hos jv.dk, og i deres anmeldelse får den stort set ikke andet end ros.
Jydske Vestkystens anmelder påpeger, at cyklen specielt egner sig, hvis du er vant til at køre i et ujævnt terræn. De store dæk tager nemlig stødene fra alle sten og rødder, der skulle komme i vejen. Dertil er Witt E-Bike E-Sumo elcykel nem at komme i gang med, og dette selvom den skal samles, når den ankommer. Brugsanvisningen er let at følge, og så snart batteriet er opladt, er du klar til at tage på eventyr. Hvis du søger en resistent og langtidsholdbar elcykel, er Witt E-Bike E-Sumo elcykel den rette for dig. 

Udvalgte specifikationer
 • Cyklen har en vægt på 27 kg.
 • Ringeklokke og støtteben
 • Kan køre op til 25 km/t

Haibike El Mountainbike Sduro FullNine 5.0

Praktisk el-mountainbike med mange funktioner

Vil du gerne have en cykel, som er den perfekte makker – både til og fra arbejde og til skovens bakker?

Så er dette cyklen, du søger. Med denne Sduro FullNine 5.0 fra Haibike får du en cykel med mange anvendelsesmuligheder!

Et kraftfuldt batteri og en brugervenlig motor

Med denne cykel får du et kraftfuldt Yamaha 400 Watt lithiums-batteri.

Batteriet har en god levetid, og kan køre mellem 20 og 130 kilometer på en opladning, alt efter terrænet, brugerens vægt og hvor højt, assistanceniveauet er på.

Og efter blot få timers opladning, er batteriet fuldt opladt igen.

Alt efter hvor meget hjælp fra elmotoren du ønsker, er der fire assistanceniveauer: Eco, Eco+, Standard og High.

Disse niveauer gør det til en brugervenlig oplevelse, hvor motoren let kan tilpasse sig dit behov.

Samtidig kan du på det skarpe LCD-display se batteriets levetid såvel som hastighed!

Mange anvendelsesmuligheder med et aftageligt batteri

En utrolig lækker funktion ved denne model er, at batteriet er aftageligt.

Eksempelvis kan du lade motoren blive hjemme i weekenden, hvor du kan komme og få nogle gode kilometer i benene i skovens udfordrende terræn.

Samtidig kan du lade motorens assistance hjælpe dig, hvad enten du har langt til arbejde, pendler eller gerne vil undgå at komme på arbejde med svedpletter under armene.

Dette må siges at være en praktisk funktion, som gør denne Haibike til en gennemtænkt kombinationscykel.

Specialdesignet komfort

Men også på designfronten er der tænkt over tingene.

På denne Haibike er der en Suntour 100 mm-forgaffel både på for- og bagdækket. Dette gør det let at pumpe cyklens dæk, så den passer nøjagtigt til dig og dine behov!

Samtidig er cyklens vægt er på blot 22,9 kilo og kommer med 10 gear. Intet er tilfældigt ved denne Sduro FullNine 5.0 elcykel, og med denne cykel er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted og få en masse kilometer i benene.

Merida El Mountainbike eOne Sixty 8000 – anbefalet af magasinet Mountain Bike Rider

Merida eOne Sixty 8000Merida eOne Sixty 8000 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en e-bike med den nyeste teknologi på markedet. Det drejer sig om den nye Shimano EP8-motor, som denne model faktisk er den første e-bike på markedet, der er udstyret med.

Yderligere er her tale om en ekspert-favorit, idet det store internationale magasin Mountain Bike Rider har testen den og anbefaler den til deres læsere.

Flot og moderne

Merida eOne Sixty 8000 kommer i et flot og moderne design, der emmer af kvalitet og fart. Den er designet med ergonomi in mente, hvilket giver forbrugeren den bedste oplevelse, når det køres. Producenten har fokuseret på at gøre køreturen så let som mulig, så du bare skal koncentrere dig om at køre.

Den måske mest markante nye feature er Shimano EP8-motoren, der sætter skub i tingene. Den assisterer i besværligt terræn og hjælper dig over svære områder, således at turen bliver mere jævn og underholdende. Derudover er den blevet opdateret med et opgraderet batteri og en Thermo Gate-ventil ved hovedrøret, som tillader, at varmen kan slippe ud.

Ekspertfavorit med mange plusser, ifølge eksperterne

Eksperterne fra Mountain Bike Rider forklarer, at Merida eOne Sixty 8000 følger flot i den ligefrem berømte forgængers fodspor. Den er måske ikke flere cykellængder foran konkurrenterne, men den er klart blandt de bedste på markedet, forklares det. Man får en meget spændende cykeltur især takket være den velfungerende affjedring og ikke mindst Shimanos forbedrede EP8-motor. Til sammen giver det en rigtig god pakke af høj kvalitet, vurderes det.

Eksperterne roser yderligere modellen for at holde fokus på det grundlæggende i fremstillingen af cyklen, men der findes stadig godt ekstraudstyr såsom lys og mudderbeskyttelse. Endelig nævnes det, at nok er der dyrere varianter i serien, som kan virke meget tillokkende med bedre hjul og affjedring, men denne vil stadig være et virkelig godt valg. Den kommer nemlig uden svage punkter, understreges det.

Udvalgte specifikationer
 • Udstyret med den nye Shimano EP8-motor
 • Forbedret batteri
 • Thermo Gate-ventil
 • Godt ekstraudstyr som lyd og mudderbeskyttelse

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

På siden Google Shopping bliver forbrugeranmeldelser samlet ét sted. Forbrugere kan hurtigt danne sig et overblik over priser, forbrugere og ikke mindst anmeldelser med stjerner fra 1 til 5 og en kommentar.

Du kan se anmeldelserne af Scott Genius Eride 920 2022 Unisex her

Ebike-mtb.com

Hos Ebike-mtb.com er de fokuserede på alt, der har med mountainbiking at gøre. De anmelder også produkter til deres læsere.

Scott Genius Eride 920 2022 Unisex har blandt andet modtaget postiv respns som et godt allround valg.

Anmeldelsen er opdateret den: 13. marts 2020

Du kan se anmeldelsen her

Emtforums.com

Emtforums.com er både en webshop og et videnscenter for alle, der kører på cykler og særligt mountainbikes.

Eksperterne på Emtforums.com har testet Scott Genius Eride 920 2022 Unisex i praksis. Den er blandt andet testet på: typer af terræn, kvalitet, design og performance.

Anmeldelsen er opdateret den: 20. november 2020

Du kan se anmeldelsen her

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter