Et el løbehjul kan have mange funktioner, specielt hvis man gerne vil hurtigere frem end på gå ben, og hvis man gerne vil undgå at løbe, men på samme tid have det rigtig sjovt.

Løbehjulet kan bruges til flere forskellige ting, enten til at køre i skole, køre hen til en ven, eller blot at have det sjovt ude på vejen enten alene, eller sammen med andre børn.

Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her

El løbehjul giver en sjovere og mere legende hverdag

En sjovere hverdag skabes med glæde og sjove ting, og her kan man hurtigt sige, at et el løbehjul kommer i første række. Det er sjovt og praktisk, og så kan det benyttes af alle, både børn og voksne, og hvad man vælger at bruge det til, er op til en selv.

Det er praktisk selv for den voksne, som gerne vil komme lidt hurtigere frem til købmanden end normalt.

Fire forskellige El-Løbehjul

Der er mange forskellige slags el løbehjul, og det afhænger præcis af om du er barn eller voksen, og hvilen model du synes er fedest og passer fedt til dig.

Nedenfor er der 4 beskrivelser af el løbehjul, og her vil du få en god introduktion til hver og en.

SE OGSÅ: El løbehjul til voksne

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
  • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
  • Kundernes anmeldelser af produktet
3
  • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
  • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
  • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

 

Xiaomi Mi M365


Xiami Mi M365

En sjovere måde at komme rundt

Med dette el løbehjul, får du en meget sjovere måde at transporterer dig selv rundt på. Du skal bare stå stille, og nyde turen.

Dette el løbehjul har en max hastighed på 25 km/t. Det er klart pengene værd, og du vil opleve at din tur til købmanden ikke er nær så kedelig, som den var før.

Det vejer 12,5 kg, og kan klappes sammen så det ikke fylder ret meget.

Styret har gashåndtag, og der er tromlebremse på baghjulet.

 

Gofast El-Løbehjul


Løbehjul som var det en cykel

Med dette el løbehjul, får du en meget sjovere måde at transporterer dig selv rundt på. Du skal bare stå stille, og nyde turen.

Dette el løbehjul har en max hastighed på 20 km/t uden andet end kraft fra motoren. Det er klart pengene værd, og du vil opleve at din tur til købmanden ikke er nær så kedelig, som den var før. Det er drevet af en motor på 350Watt, som kan give rigelig motorkraft, når du skal fræse op og ned af vejen eller byen.

Motoren er drevet af et 7800 Mah batteri med 36 volt, og det hele kører på 2 solide gummidæk, som ikke kan punktere.

Det vejer 12 kg, og kan klappes sammen så det ikke fylder ret meget.

Styret har gashåndtag, og el løbehjulet er udstyret med skivebremser.

Denver SCO-80130 el-løbehjul


Denver SCO-80130 el-løbehjulEt el-løbehjul er en sjov og hurtig måde at komme rundt på. Når du skal vælge et el-løbehjul til at komme rundt med, hvorfor så ikke vælge et flot stilet et.

Det går du med dette Denver el-løbehjul, da det er lavet i sort. Det går også hurtigt, når du bruger det, da det har en max hastighed på 20 km/t, som også er den hastighed, den er godkendt til i trafikken.

Den er let at stå på, da den er rimelig bred og med en vægt på 9,9 kg., kan du også altid løfte den steder, hvor du ikke kan køre. Den kan endda klappes sammen, hvis du vil smide den ind bag i bilen. Det gør den også let at passe på, da du bare tager den med ind de steder, hvor du skal være.

Den kommer allerede med både for- og baglygter, så den er klar til brug med det samme, at du køber den. 

Du skal være OBS på, at den er lavet til en max vægt på 100 kg og du skal være 15 år for at køre på den. Den kan køre ca. 12 kilometer på en opladning og det tager ca. 3 timer at lade den helt op. Så det gør den optimal til at pendle, da du kan lade den op, mens du arbejder og så er du klar til at tage hjem.

Den kan sagtens trække op af en mindre bakke med en motor på 300W, men så bruger den også mere strøm. 

MCU Brushless el-løbehjul med en motorkraft på 1600 W


MCU Brushless el-løbehjul

Eksklusivt el-løbehjul, for dig som leder efter et produkt af høj kvalitet.

Det er gavmildt udstyret med massere af gode funktioner, der alt sammen er med til at skabe en behagelig og effektiv oplevelse, når du bruger det her vidunder af et el-løbehjul.

Motorkraften er på hele 1600 W, hvilket giver løbehjulet en tophastighed på over 45 kilometer i timen.

Det er utroligt hurtigt, for sådan et lille og mobilt køretøj.

Løbehjulet er naturligvis også udstyret med gode bremser. Det er skivebremser og de sidder både foran og bagi. De sikrer dig, at du kan stoppe løbehjulet hurtigt og effektivt, selv når du bruger det ved høj fart.

Løbehjulet kan let foldes sammen, så du kan transportere det i en bil eller lignende.

Dækkene er 6,5 tommer racer dæk og den maksimale personvægt løbehjulet kan klare er på 140 kg.

Det tager cirka seks til ti timer at oplader løbehjulet og herefter kan du køre hele 35 km på den fulde opladning.

Vægten på løbehjulet er 46 kg og målene er på 117 x 35 x 48 cm.

LÆS OGSÅ: El mountainbike test

Gorunner El Løbehjul 10″


Dette løbehjul fra GoRunner er et pragteksemplar på et elektrisk løbehjul af aller højeste kvalitet. Med dette kraftige batteri, kan du kører hele 18 km på en enkelt opladning, med en tophastighed på hele 2o km/t.

Løbehjulet er designet i et minimalisktisk og slidstærkt materiale, der kan holde til selv de danske vejrforhold. GoRunner er konstrueret med 10 tommers hjul der er stødabsorberende over for små sten eller dårlig asfalt.

Løbehjulet er produceret med 2 gear der gør det muligt at indstille farten. Derudover kommer GoRunner med speedometer så du hele tiden kan holde overblik over din hastig.

GoRunner har patenteret en innovativ foldeteknik der gør det muligt at folde løbehjulet sammen på 2-3 sekunder. Dette er en praktisk feature på længere ture, da du nemt kan have el-løbehjulet med i enten bil eller offentlig transport.

Derfor skal du købe GoRunner 10″:

  • Topfart 20 km/t.
  • Kører 18 km på en fuld ladning
  • Solide og robuste 10 tommers hjul
  • Lovlig på danske cykelstier
  • Holder til 150 kg. max.

Var ingen af disse el løbehjul det rette for dig? Så læs vores udvidede test-guide her.

Er du blevet klogere på dit valg?

Efter at have læst disse beskrivelser af de forskellige el løbehjul, har du forhåbentlig fået et indblik i, hvilket der vil passer bedst til dig eller din familie.

Du har fået et indblik i hvilke der er til børn, og hvilke der er til voksne, og har du måske børn over 15-16 år, kan de også sagtens bruge løbehjulene til voksne.  

Kvalitet er vigtigt

Som forbruger et kvalitet altid det vigtigste, og holdbarheden skal være i top. Alle disse el løbehjul er i høj kvalitet, og du vil opleve at de har en længere holdbarhed end almindelige løbehjul – også er de også det sjovere. 

Dit valg, din glæde

Du kan altid læse mere om de forskellige løbehjul, så du bliver lidt klogere på hvad de hver især kan tilbyde dig og din familie.

Uanset hvad du vælger, så ønsker vi dig og din familie alt held og lykke fremover med jeres nye el løbehjul, som kan give jer en sjovere hverdag.

Læs også: Trick Løbehjul – Et stort hit blandt børn og unge

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter