El ladcykel test – Spar på kræfterne

Der er ingen tvivl om, at ladcykler er en stor succes blandt et bredt spektrum af børnefamilier hele landet over.

Sommetider kan det godt blive en anelse hårdt, at skulle cykle op af en hård bakke eller skulle cykle gennem stærk modvind, hvis man oven i købet også har et barn eller to siddende i kassen foran på ladcyklen.

Hvis du er blandt denne gruppe, så er der heldigvis en mulighed for at slippe for besværet. Det er nemlig blevet muligt at få en el-ladcykel, der – på samme vis som traditionelle elcykler – er en ladcykel, der er drevet af en elektrisk motor, der hjælper dig med at øge farten og eksempelvis med at komme op af de hårde bakker og den stærke modvind.

Der er ingen tvivl om, at dette ikke er aktuelt for alle, men for dem, der har valgt at erstatte den offentlige transport eller bil nr. 2 med en ladcykel, så er det bestemt aktuelt, at det nu er muligt at få en ladcykel, der bliver drevet af en elektrisk motor, da det – uden tvivl – vil komme til at gøre det meget nemmere for dig at komme frem og tilbage.

Samtidig kan du også være helt sikker på, at du ikke kommer på arbejde gennemblødt af sved, fordi det har været for hårdt at cykle til børnehaven med to børn og derefter videre på arbejde med en tung ladcykel.

Nedenfor finder du en el ladcykel test, hvor du har mulighed for at finde frem til en el ladcykel, som kan dække dine behov.

Var det en almindelig elcykel du kiggede efter? Se vores elcykel test.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Mustang Family el ladcykel – 7 gear

Mustang Family el ladcykel
14.999 kr.

Her er den ultimative familie-el-ladcykel.

Den er udført i et lækkert design, den er rummelig med plads til fire børn, den er sikker og den er bæredygtig.

Du får således alt det gode, der er ved en cykel – plus det komfortable ved, at den kører på el.

Høj sikkerhed

Ved denne superlækre el-ladcykel fra Mustang er der virkelig tænkt på at gøre den så sikker som muligt.

Selve kabinen er med en høj kant, så børn og hunde sidder godt afskærmet.

Cyklens bremseevner lever op til alle sikkerhedskrav, og det samme gælder de medfølgende seler til børnene.

Alle dele på cyklen er fremstillet uden skadelige kemikalier.

Motoren er indstillet, så den stopper, når cyklen når over en fart på 25 km i timen.

Facts om ladcyklen fra Mustang

Cyklen er sort, og den kan lastes med op til 80 kg i kassen og 15 kg på bagagebæreren.

Stellet måler 51 cm, og hjulene er i str. 26″.

Den er udstyret med hele 7 gear, den har mekaniske skivebremser på både for- og baghjul.

På det opladede batteri kan den køre op til 35 km.

Cyklen er 100 % samlet og klar til brug, når du køber den.

Skal du og familien kunne komme hurtigt og samlet omkring i byen, og det ikke skal foregå i en bil, så kan denne luksusudgave af en familieladcykel absolut være et godt bud på jeres fælles, bæredygtige transportmiddel.

Vil du også gerne ud i naturen på din cykel? Se vores el mountainbike test.

Babboe el-ladcykel

Køb Babbue el-ladcykel her.

En ladcykel er et virkelig godt og praktisk alternativ til en bil – især hvis du bor i byen.

I modsætning til en traditionel cykel så er denne udgave af en ladcykel eldrevet, hvilket gør den betydeligt lettere at håndtere og at komme omkring med.

Fordele ved en el-ladcykel

Med en elcykelkan du dels komme meget hurtigere omkring, og dels udmatter den dig ikke nær så meget som en cykel, der ikke kører på el.

Det gør en ladcykel meget mere attraktiv og anvendelig, da den på mange måder er det smarte, billige og sunde alternativ til en bil.

En ladcykel er virkelig praktisk

Skal du afsted med børn, hund, tasker, poser eller hvad som helst, så kan du stoppe hele baduljen ind i denne ladcykel, der kan rumme virkelig meget. Ud over dig, kan cyklen bære op til 150 kg.

Den er også udstyret med walk assist, hvilket vil sige, at du kan sætte den til at have en fremdrift på 5 km i timen.

Det svarer til almindelig gå-hastighed, og med den kan du meget nemt skubbe din ladcykel afsted, uden at det føles tungt.

Fakta om ladcyklen

Cyklen er sort, den har 7 udvendige Shimano gear, hjulene er på 26″ på baghjulene og 20″ på forhjulene, og stellets størrelse er 50″.

Den måler 88 cm i bredden og 217 cm i længden.

Den børstefri motor er på 250 Watt og kører på 36V batteri.

Udstyr

Denne luksus-ladcykel leveres med diverse ekstraudstyr som for eksempel kaleche, 4 barneseler og bænk.

Her får du den lækreste luksusudgave af en ladcykel, som hele familien vil nyde godt af.

Fordele ved el eldrevet cykel

Det er så meget lettere at komme omkring på en elektrisk cykel.

Det giver dig god mulighed for at bruge cyklen, som er bæredygtig, praktisk og giver dig og ungerne godt med frisk luft.

Især i storbyen giver det god mening at have en cykel som transportmiddel.

Du kan komme til alle vegne, og du behøver slet ikke at spekulere på parkeringsafgifter.

Der er gevinster på hele pladen, når du og familien er cyklister.

Drop børnenes cykler

Hvis du investerer i en el ladcykel, så behøver du heller ikke at skulle tænke på, at du skal investere i en cykel til dine børn eller dit barn, da du alligevel kommer til at fragte dem rundt i din ladcykel.

Det er særligt aktuelt, hvis du er bosat i en storby, hvor der er meget trafik og hvor du ikke er synderligt tryg ved at lade dine børn eller dit barn cykle rundt på egen hånd.

Ved at købe en el ladcykel, så kan du slå hele tre fluer med et smæk, da du både finder et transportmiddel til dig selv, du finder et transportmiddel til dine børn og du kan ligeledes også slippe bekymringer om, at dit barn skal færdes på sin egen cykel i trafikken på egen hånd – eller med dig ved sin side for den sags skyld.

Cyklistforbundet har udgivet en lille guide, med 5 gode råd til dig der overvejer, at købe en elcykel. Den kan læse her. Politiken har skrevet om hvordan du forhindrer cykeltyven i at vælge lige præcis din ladcykel.

Som du nok kan se, så er der faktisk rigtig mange gode grunde til, at du skal investere i en el ladcykel, som du kan bruge som dit transportmiddel til dagligt.

Det kræver ganske vidst en større investering, men du kommer ikke til at fortryde det, og du skal samtidig også huske på, at du ikke længere behøver at bruge penge på offentlig transport, da du blot kan bruge din el ladcykel som transportmiddel, hvorfor du på den lange bane vil komme til at spare penge på at købe en el ladcykel.

Har du intentioner om, at skulle bruge den til at hente og bringe dine børn, så skal du ligeledes heller ikke tænke på, at du skal købe en cykel til dine børn eller dit barn, hvorfor der også er penge at spare på det punkt.

Det er de færreste børnefamilier, der ikke kommer til at sætte pris på en el ladcykel, så der er heller ingen tvivl om, at du og den resterende familier bliver rigtig glade for en sådan cykel, og dine børn vil elske at kunne sætte sig op i ladet på cyklen og blive fragtet til og fra skole og børnehave hver dag.

På samme tid kan du glæde dig over, at du ikke længere skal bruge penge på offentlig transport og ikke skal tænke på, om du har plads nok til tasker, indkøb osv.

Her kan du se en video fra DR om batterier på elcykler. Det er dog værd at bemærke, at videoen ikke er helt ny mere, og at der sker meget med udviklingen indenfor batterier.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑