Sidst opdateret:

Har du lidt svært ved at vælge den helt rigtige e-cigaret, så har vi lavet en lille guide her, som kan hjælpe dig lidt på vej

Du skal først og fremmest overveje, hvad du vil med din e-cigaret, og om den for eksempel skal bruges til et rygestop i den sidste ende. Skal den ikke det, men du i stedet har behov for at den giver dig en god ryge fornemmelse, for eksempel med meget damp, så skal du nok kigge efter noget helt andet.

De følgende otte modeller har vi delt ind i fire kategorier, og så kan du jo vælge din nye e-cigaret ud fra det.

SE OGSÅ: Dampstøvsuger

Bedst til rygestop

Er du ikke til tyggegummi, plastre eller andre metoder, men hellere vil have en cigaret i hånden, så det føles på den rigtige måde, så kan denne e-cigaret model måske være løsningen for dig, hvis du vil i gang med et rygestop.

Den giver rigeligt med damp, og er meget nem at håndtere. den er nem at montere og lade, og der følger en udførlig vejledning med, så du kan komme i gang med dit rygestop, hvor du kan trappe gradvist ned. en smart løsning.

Denne lille smarte lomme model er perfekt til dig som gerne vil have sin e-cigaret med overalt, hvis trangen til damp og smag skulle ramme dig.

Den fylder ikke meget og meget nem at montere, og du kan sagtens bruge den til at gå i gang med din nedtrapning, hvis du skal stoppe med at ryge.

Leveres med tilbehør og lader, så du kan gå i gang med det samme.

LÆS OGSÅ: Luftrenser test

Nemmest i brug

Denne flotte og smarte e-cigaret er meget elegant i sin udformning, og den kan vises frem alle vegne. Den er er utrolig nem at bruge, og når den bliver leveret, så kan du bruge den næsten med det samme.

Den skal lige lades op med usb stikket, og så kan du glæde dig til masser af smag og god damp. En meget populær model hos mange e-dampere.

 

LÆS OGSÅ: Affugter test

K3 er for dig som godt kan lide at der er godt med damp fra din e-cigaret, og som godt vil have, at den tager sig godt ud.

Det gør ikke noget, at der er gjort noget af designet, og at den er effektiv. Du får naturligvis tilbehør og lader med, så du kan begynde at tage den i brug så hurtigt som muligt.

LÆS OGSÅ: Damprenser test

Mest damp for pengene

Den miniature-agtige model fylder ikke meget, men til gengæld så kan den virkelig yde sit, når det gælder både smag og damp.

Her får du en lomme model, som du får stor glæde af. Den er lige ved hånden i en lomme eller taske, og meget nem at håndtere.

 

Denne smarte og lækre rundede e-cigaret er et stort hit, da den ikke fylder ret meget, og så er den en helt perfekt kapacitet, både hvad angår smag og damp.

Det er en meget nem e-cigaret, når det gælder montering, og den lades via usb stik. Smart og nemt, og med masser af damp.

 

 

High end

Dette smarte kit er den avancerede og touchscreen betjente model, som kan indstilles til den helt perfekte ydelse.

Det er nemt, og du kan låse indstillingen, så den husker den samme gang på gang. Du får en lækker og smart e-cigaret løsning, og som du virkelig får stor glæde af.

 

 

 

Denne boks model er ret avanceret, og anbefales til de mere rutinerede e-cigaret rygere. Den er nem at indstille, og har en kraftig ydelse. til denne anbefales en ekstern lader.

Er du vild med teknologi og e-damp, så kan du får masser af glæde med denne model.

Se også artiklerne: Hundefoder Test – Guiden til det bedste hundefoder!

Denne side er anmeldt af: Mimir S. Jeppesen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.