Sidst opdateret:

Vi har fundet 4 forskellige vibratorer som mere eller minder burde dække enhver smag

Vi har kigget nærmere på 4 vibratorer, så er der noget til enhver pengepung, og noget for enhver smag. Vi har en vibrator i luksus klassen, samt nogle den billige ende.

Der er stor forskel på en vibrator, eller er der? I princippet gør de jo samme arbejde, men alligevel kan der være stor forskel i kvaliteten. Nogle vibratorer er genopladelige, mens andre bruger
batterier. Nogle vibrerer meget kraftigt, mens andre kan du dårligt mærke.

Typisk er de billige vibratorer også meget højlydte, så der er altså ikke noget med, at ligge og nyde en stille stund
alene.

En vibrator kan være en god ide til dig, der ønsker at udforske dig selv, eller måske bare ønsker et lille ekstra pift til dit sexliv.

SE OGSÅ: El løbehjul til voksne

Jessica Rabbit – Kendt fra Sex and the City

7669ed7c65cd187e62acda1172722ee8e5ac3f53ca98c8b23epimgpsh_fullsize_distrDenne rabbit vibrator blev verdens kendt, da den optrådte i Sex and City. Den kaldes en rabbit vibrator, på grund af de to ører der sidder ovenpå dildoen. De er beregnet til at stimulere klitoris, og de gør deres arbejde perfekt.

Udover dildoen, vibrationerne, og ørene på skaftet, så er selve skaftet også udstyret med en række perler, der yder stimulering under brug.

Jessica rabbit er en vibrator i den billigere ende, og materialet kunne godt have været bedre, men hvis du udelukkende går efter en vibrator der kan bringe nydelse, så er den helt klart et kig værd.

Den er også god til dem der ikke helt ved hvad de vil have, da de her får lidt af alting. I skrivende stund fås den til 250,- her.

SE OGSÅ: Brætspil til voksne

We-Vibe Rave – Vibratoren til gadget nørden

8458a3280c53961c4d6c605614aef923f519b835d5a5ae623fpimgpsh_fullsize_distrDenne vibrator er lidt dyrere end Jessica Rabbit, men til gengæld så er den også i noget bedre kvalitet. Her snakker vi ikke kvalitet som i at få “jobbet gjort”, men materialet på denne g-punkts vibrator er silikone, og det er et noget bedre materiale end på Jessica Rabbit.

Det er en g-punkts vibrator, så den er specielt beregnet til at rammer g-punktet, men udover det, så har den også mulighed for, at blive styret via en app der installeres på din smartphone. Der er en app til både iPhone og Android.

Du kan selv vælge, om det er dig selv der skal styre hastigheden på denne vibrator, eller om du lader en anden gøre det. Det frækkeste er helt klart, at få en anden til det. Den er set til 549,- her.

SE OGSÅ: Rulleskøjter til voksne

Sinful Magic Wand – Arbejdshesten i soveværelset

997897517bda15323314234698907dc441f97dca6b3dee671dpimgpsh_thumbnail_win_distrHvis du leder efter noget der kan give dig klitoris orgasme, efter klitoris orgasme, så er det helt klart en magic wand du leder efter.

Magic Wand blev oprindeligt udviklet til massage af skuldre, nakke og ryg, men ret hurtigt var der nogle kvinder der opdagede, at den også kunne bruges til noget andet. Desuden så er den også kendt fra Sex and the City.

Denne genopladelige wand fra Sinful, er lavet i en lækker kvalitet, og dets brede hoved giver nydelse i hele området omkring klitoris.

Du kan også få den med ledning på, så du er fri for at bekymre dig om at oplade den, men der er faktisk ikke så meget forskel i vibrationerne på den med ledning, og så denne sag uden ledning.

Produktet er en del af Sinful’s egen produkt serie af sexlegetøj, og de har altså mange års erfaring med produkter af god kvalitet. Set til 499,- her.

SE OGSÅ: Senge test

LELO Isla – Design og kvalitet i højsædet

6e97903ebc1bc73c65657aa97100217fb8c518d8dfd001091dpimgpsh_fullsize_distrHvis du leder efter en vibrator, der på ingen måde udstrålet noget syndigt og frækt, men derimod næsten er et kunstværk, du kan have liggende fremme på natbordet – Så er denne vibrator fra svenske LELO lige det du leder efter.

Den er lavet i en lækker kvalitets medicinsk silikone, som udover at være super blød og lækker, også, som sagt, ligner et helt kunstværk.

Den er selvfølgelig genopladelig, og kommer i en flot kasse, og med en tilhørende satinpose, så du kan få den pakket væk, hvis ikke du vil have den liggende fremme.

Skaftet på denne vibrator, er flot udført i klare farver, og med et skær af guld metal ind over. Prisen er selvfølgelig også derefter, men den også klasser over nogle af de andre. Vi så den til 1234,- her.

Se også artiklerne: Vejrstation test – Slip for ubehagelige overraskelser

Denne side er anmeldt af: Benjamin L. Dahl 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.