Det skal du bruge til din næste campingtur

Hvis du altid har være fascineret af det der med at campere og derfor endelig har fået mod på at prøve det selv, så er der helt sikkert en masse ting, som du ikke nødvendigvis har tænkt over endnu

Måske har du været vant til at tage på campingferie med dine forældre og bedsteforældre og dermed også været vant til, at de har taget sig af alt det praktiske, som også hører med til det at campere.

Der er nemlig en del praktiske ting, som man skal have styr på, inden man tager afsted på sin første campingferie.

Hvis du har fået mod på at tage afsted på din første campingferie, hvor det er dig, der skal have styr på alt det praktiske, så vil det være en god idé at læse dette indlæg.

SE OGSÅ: Vandrerygsæk

Få styr på tilbehøret til campingvognen

Hvis det er første gang, man skal prøve kræfter med at campere, kan man hurtigt komme til at tænke, at det eneste, man har brug for, er en campingvogn og en bil, så man kan komme afsted i en fart. Det er dog slet ikke tilfældet.

Udover campingvognen og bilen er der nemlig en masse andre ting, som man også bør have styr på for at få en god campingoplevelse. Det gælder eksempelvis alt fra rengøringsartikler til værktøj og førstehjælpskasse.

Derudover er det også en god idé at pakke et telt, så børnene eventuelt kan hygge sig og lege i deres telt – eller man kan pakke et fortelt, som kan kobles på campingvognen. Med et fortelt får man pludselig en masse ekstra plads, som helt sikkert er en stor fordel, hvis man er mange, der camperer sammen. Derfor er det bare med at investere i de telte, der passer til jeres behov.

SE OGSÅ: 4 personers telt

Lav en tjekliste, og husk de vigtige dokumenter

Hvis du ikke allerede er klar over, at det kræver en del oppakning, når man skal på campingferie, så ved du det helt sikkert nu. Det er altså ikke noget, man bare lige gør fra den ene dag til den anden, og det kan hurtigt komme til at kræve en del planlægning.

Derfor er det også en god idé, hvis I laver en tjekliste i form af en slags pakkeliste, hvor I kan skrive alt det ned, I skal have med. Derefter kan I sætte et kryds eller en streg, når en ting er blevet pakket. På den måde kan I hurtigt danne jer et overblik over, hvad I har pakket, og hvad I mangler. Når I pakker til turen, er det også en god idé at huske vigtige dokumenter som bilens registreringsattest, pas og kørekort.

Hvis du skal have fornyet dit kørekort, eller du skal have tage et kørekort i eller omkring Aarhus, er det bare med at få tilmeldt dig hos Kørkort i Aarhus, så I kan komme afsted på en hyggelig campingferie i en fart.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑