Denne bil er billig!

Hvis du er på udkig efter en stationcar der er til at betale, så kan det være en god ide at kigge hos en Dacia forhandler. Der får du meget bil for dine penge

Du kan rent faktisk købe en Dacia Logan stationcar til ca. 122.000 kr. Det er ikke mange bilmærker der kan prale med så billige priser for en stationcar, og det er rent faktisk en fornuftig bil du får for pengene.

F.eks kører den ved kombineret kørsel hele 20,4 km pr. liter benzin, hvilket giver den et A+ i energimærkning. Selvfølgelig er den nævnte pris, den absolut billigste pris, d.v.s at det er uden ekstra udstyr, og med en 0,9 liters motor der yder 90 HK. Det er ikke så meget, men alligevel er det nok til at bilen er yderst brugbar.

Hvis du gerne vil have en billig stationcar, men samtidig også gerne vil have lidt luksus udstyr med, så er der selvfølgelig også mulighed for det. Du kan f.eks købe komfort pakken, som giver dig:

  • Højdeindstillelige sikkerhedsseler for
  • Højdeindstilleligt rat
  • Højdejusterbart førersæde

Du kan også vælge at få installeret et multimedie navigationssystem med kort over Skandinavien, 7″ touchscreen, radio m. DAB+ og håndfri Bluetooth.

Dette er blot eksempler ekstraudstyr du kan få til den. Hvis du kigger hos forhandleren, kan du finde meget mere til rimelige priser.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑