Damprenser test – De mest effektive damprensere

En damprenser kan bruges til et væld af forskellige ting, og det er blot med til at understrege, at ethvert hjem bør have en damprenser.

Den er genial til at rense stort set alting, eftersom selve dampen kan opnå en temperatur på mellem 105 og 110 grader, så virker den også desinficerende og bakteriedræbende, hvorfor det blandt kan være en rigtig god idé at vælge at gøre rent ude i køkkenet med et damprenser.

Det er dog slet ikke det eneste, som en damprenser kan bruges til, for til langt de fleste maskiner medfølger der desuden også et sanitetsmundstykke, der kan bruges til at rense og desinficere dit toilet og bad.

Dampen sørger for at alt lige fra sæberester til fest bliver fjernet fra både fliser, fuger, bruser og badekar/brusebad. Ydermere, så følger der oftest også en tekstilklud med til langt de fleste damprensere, der blandt andet gøre det muligt at rengøre sofabetræk, pletter på bilsæder og lignende.

I denne damprenser test kan du få et nærmere kig på nogle af de damprensere, der er at finde på det danske marked, så du kan finde frem til lige netop den damprenser, der på bedste vis kan dække dine behov og krav.

LÆS OGSÅ: Robotgulvvasker test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Philips FC7020/01 damprenser

Philips FC7020/01
1.086 kr.

Vil du gerne kunne holde dit hjem skinnende rent? Hvis ja, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på den nye Philips Steam Plus FC7020.

Med denne maskine får du mulighed for at nyde de mest hygiejniske rengøringsresultater, da dampen fra maskinen sørger for at selv den mindste form for bakterie bliver dræbt.

Endvidere, så kan maskinen også bryste sig af en bestemt kombination af fejning og damprengøring, der er med til at spare både tid og kræfter for dig, der bruger maskinen.

Den kan desuden også bryste sig af en fantastisk opvarmningstid som følge af de 1500 Watt, som Philips Steam Plus FC7020 kan præstere – mere specifikt, så er maskinen faktisk klar til brug indenfor blot cirka 30 sekunder. Den er udstyret med en lille LED-indikator, der skifter fra hvid til blå, når Steam Plus er klar til at dampe.

Du kan være helt sikker på, at du kommer til at opnå særdeles hygiejniske med Philips Steam Plus FC7020 og det bedste af det hele er, at det udelukkende kræver én bevægelse.

Som tidligere nævnt, så er den udstyret med en kombination af feje- og dampfunktion, der ikke blot sørger for at alt snavs, støv og krummer bliver fjernet, men samtidig sørger dampfunktionen også for, at der bliver fuldstændig rengjort og helt og aldeles frit for bakterier.

Du kan dog også sagtens nøjes med at anvende én af funktionerne separat, hvis du i stedet ønsker det, men det anbefales dog at kombinere dem, da det giver det klart bedste resultat.

denne ungarske hjemmeside har 7 brugere givet det karakteren 4,57 ud af 5, hvilket vidner om, at det er en af de bedste damprensere, der er på markedet i øjeblikket.

 

Allergivenlig damprenser fra Morphy Richards.

Morphy Richards damprenser
0 kr.

Super lækker og allergivenlig damprenser fra Morphy Richards, som kan være til stor hjælp for de fleste i hverdagen.

Damprenseren den gør rengøringen meget nemmere, især de steder, der er mest svære at komme til med en traditionel gulvmoppe eller lignende.

Denne her fantastiske damprenser, den er især velegnet til rengøring af trægulve, vinduer, ovn, grillriste, flisefuger, fliser, sprækker i køkkenet og til dampning af skjorter. Det er dog kun en håndfuld eksempler på hvad du kan bruge en damprenser til og du vil helt sikkert super hurtigt, finde andre gode måder som damprenseren kan hjælpe dig.

Det er også utroligt populært, at bruge damprenseren i bilen, da den hurtigt løsner og renser snavs, støv og meget mere derfra. Du kan med stor fordel både rense sæderne i bilen, interiøret og stålfælgene med den her snart allergivenlige damprenser fra Morphy Richards.

Du kan let afmontere det lange skaft, som sidder på damprenseren. Det gør det nemmere, at rense eksempelvis vinduer, da damprenseren bliver håndholdt.

Der følger naturligvis også en masse forskellige dyser med, der gør damprenseren velegnet til stort set enhver situation.

Den smarte kombination af varme og damp, den er utrolig effektiv til at fjerne fedt, snavs, støv og meget mere, hvilket betyder at denne damprenser kan gøre stort set enhver form for rengøring i hjemmet og i bilen lettere.

Den holder 400 ml vand og det tager blot 30 sekunder at varme dampen op. Damprenseren har en effekt på 1500 Watt og holder omtrent 14 minutter på fuld tank.

Den har samtidig en stilren hvid farve, som med sin enkle stil passer ind overalt.

Er du træt af at støvsuge? Læs vores robot støvsuger test

 

Philips FC7008/01 damprenser

Philips FC7008/01
524 kr.

Philips SteamCleaner Multi er en fantastisk damprenser, der kan rense genstridige pletter og fedt udelukkende ved hjælp af en damp, der blot er skabt af varm vand.

Det betyder – med andre ord – at du kan opnå hygiejniske rengøringsresultater blot ved hjælp af vand, da damp faktisk dræber op mod 99,9% af alle de bakterier, som bliver ramt af dampen.

Og med det dampmundstykke, der følger med til Philips SteamCleaner Multi, så kan du være helt sikker på, at du kommer rundt i alle hjørner, mens den medfølgende mikrofiberpude sørger for at alt snavs bliver løftet og absorberet.

Det bløde mikrofibermateriale sørger – mere specifikt – for, at alt snavs bliver løsnet, løftet og efterfølgende absorberet, så det bliver fjernet på både effektiv og skånsom vis.

Derfor er der ikke nogen tvivl om, at Philips SteamCleaner Multi er et ideelt valg, hvis du gerne vil opnå hygiejniske rengøringsresultater uden brug af kemikalier o.lign.

Philips SteamCleaner Multi kan bryste sig af hele 1200 W og det betyder også, at den kan bryste sig af en samlet opvarmningstid, der lyder på under 45 sekunder. Damptemperaturen ved mundstykket er lige omkring 100 grader celsius.

Der er tale om en meget letvægtig model fra Philips, hvorfor den er nem at have med at gøre og du bliver ikke træt i armene, når du gør brug af den.

Ydermere, så bruger den selvfølgelig ikke noget rengøringsmiddel og det betyder også, at der ikke vil blive efterladt rester på diverse overflader, hvor den bliver brugt.

Slutteligt, så kommer den med hele 2,5 meter ledning.

 

Nilfisk Steamtec 312 damprenser

Nilfisk Steamtec 312 damprenser
837 kr.

Bliv mere miljøvenlig med denne smarte, kompakte damprenser fra Nilfisk.

Kom vidt omkring

Nilfisk Steamtec 312 er forsynet med en 4 meter lang ledning, således at du kan komme rundt i nærmest alle hjørner uden at skulle pendle fra stikkontakt til stikkontakt. Selve slangen til damprenseren er 2 meter lang.

Damprenseren er en kompakt lille damprenser. Designet gør det nemt at pakke den væk i et skab, når du er færdig med at bruge den.

Klar på 6 min.

Vandtanken kan rumme op til 1,2 liter. Det tager blot 6 min. for maskinen er varme op og blive klar til brug på en helt fuld tank. Den 145 grader varme damp kommer ud gennem slangen med et tryk på maks. 3,8 bar, hvilket er ganske fint til rensning af tøj, tæpper og andre ting.

Kemikaliefri rengøring

Rengøring med damp er både skånsomt og miljøvenligt, da det er helt fri for kemikalier. Den varme vanddamp opløser alle former for snavs, fedt og sæberester på få sekunder, samtidig med at bestanden af bakterier og husstøvmider holdes nede.

Der medfølger forskellige mundstykker til rengøring af gulv, badeværelser, bordplader, og diverse tekstiler.

Hvorfor du skal investere i en damprenser til hjemmet

Der findes naturligvis et væld af forskellige gode grunde til at du skal ud og investere i en damprenser og det er du forhåbentligt blevet meget klogere på i denne damprenser test.

Modsat hvad man andre går og tror, så er det faktisk ikke kun “hygiejne-freaks”, der mener at det er en rigtig god idé at investere i en damprenser, men det bør derimod være fast inventar i ethvert dansk hjem.

Der er nemlig tale om et perfekt som multifunktions-rengøringsredskab, der kan bruges til et bredt spektrum af forskellige ting og sager, hvilket blandt andet betyder, at den kan bruges til at vaske gulv, tekstiler, bordplader, skabslåger, komfurer, håndvaske og armaturer og en masse andet.

Derfor er der faktisk nærmest ikke noget, som du ikke kan rense og gøre rent ved at gøre brug af en damprenser, og det er selvfølgelige lige netop dét, der er den store fordel ved at gå ud og købe en damprenser i stedet for at kæmpe med at gøre rent med støvsuger og moppe, hvilket hurtigt kan gå hen og blive langt mere tidskrævende end blot at vælge en damprenser.

Endvidere, så skal der heller ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste damprensere kommer med en del ekstraudstyr, hvilket kan gøre det langt nemmere for dig at gøre rent overalt i hjemmet og det inkluderer faktisk ikke kun at gøre dit gulv rent i hele boligen, men samtidig er der også mulighed for at fjerne kalk og sæberester fra brusekabinen og så videre.

Hvis du ikke mener, at du har fået alt det nødvendige udstyr med til din damprenser, så er der heldigvis også utallige muligheder for at købe lige netop dét udstyr, som du har behov for.

Der er eksempelvis mulighed for at købe et bredt spektrum af forskellige former for mundstykker, som er med til at gøre det langt nemmere at komme rundt i diverse hjørner på gulvet, men der findes også mundstykker, der er designet specifikt til at kunne fjerne kalk og sæberester fra brusekabinen og håndvasken.

Med andre ord, så kan du ganske enkelt finde udstyr og tilbehør, der kan klare alt, hvad du har behov for at kunne klare.

Støvsugerland.dk har en rigtig god side om damprensere, med både prissammenligning og bedømmelser.

LÆS OGSÅ: Poseløs støvsuger test

Brug en damprenser til at fjerne nikotin og tjærerester fra vægge og deslige

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke just er nogen god idé at du begynder at ryge indenfor – og hvis det er længe siden, at du er begyndt at ryge indenfor, så kan du med garanti allerede nu se hvorfor, at det ikke er nogen god idé.

Hvis du ryger indenfor eller tidligere har gjort det, så har du med garanti allerede fået gule vægge, døre og paneler, der er blevet misfarvet af alt det nikotin og tjærerester, der bliver sendt rundt i hele hjemmet.

Der er rigtig mange, der siger, at du ikke har mulighed for at gøre noget ved det udover at male væggene med ny maling og det bliver både tidskrævende og kommer samtidig også til at koste dig rigtig mange penge, hvorfor der bestemt ikke er nogen grund til at du hverken begynder at bruge tid eller penge på det, men derimod bør du bare investere i en damprenser.

Nu sidder du med garanti og tænker på, hvad grunden er til, at du skal gå ud og investere i en damprenser, hvis du gerne vil slippe af med de gule vægge, døre og paneler, som er overalt i dit hjem som følge af nikotinen og tjæren fra dine cigaretter.

Grunden til, at du skal gøre det er, at du kan fjerne nikotin og tjærerester fra både vægge, døre og paneler ved hjælp af en damprenser, hvilket kommer til at spare dig for rigtig mange penge og rigtig meget tid, da du dermed slipper for at skulle betale for at få malet dine nye vægge, uanset om du havde intentioner om at gøre det på egen hånd eller betale en professionel maler for at komme og gøre det for dig.

I stedet skal du blot spule damp afsted mod både vægge, døre og paneler, hvorefter du hurtigt vil kunne se en mærkbar forskel.

Idenyt.dk har udgivet en artikel om hvad du kan bruge en damprenser til, og der nærmest ikke det, den ikke kan. Læs den her.

God til forebyggelse af astma og allergi

Hvis du er så uheldig, at enten du eller nogen i din familie lider af astma eller allergi – eller måske endda begge dele, så er det en rigtig god idé at anskaffe sig en damprenser, da rengøring med damp sørger for at alle husstøvmider som gemmer sig rundt omkring i blandt andet tæpper, puder, sofabetræk, madrasser og meget andet.

Ydermere, så vil du også opleve, at de mange forskellige former for kemiske rengøringsmidler kan gå hen og virke særdeles provokerende for dine luftveje, hvis du lider af astma, men da du ganske enkelt ikke bruger andet end vand som rengøringsmiddel, når du gør brug af en damprenser, så skal du ikke være bange for, at du oplever samme reaktion, da det er langt mere skånsomt for luftvejene.

Selvom man skulle tro, at det var alt, så er det faktisk slet ikke alt, for dampens høje varme virker desuden både desinficerende og bakteriedræbende.

Som du nok kan se, så er der rigtig mange fordele ved at købe en damprenser. Hvis du frem til nu har været i tvivl om, hvorvidt der er pengene værd for dig at købe en damprenser til hjemmet, så bør du ikke længere være i tvivl om, hvorvidt det er noget, som du bør investere penge i.

Det er nemlig noget, der vil være med til at spare dig for rigtig meget tid og rigtig meget besvær, som du dermed kan bruge på ting, som du synes er langt mere spændende, hvilket blandt andet kunne være at slappe af, hygge sammen med børnene eller noget helt tredje.

Endvidere, så vil du også kunne gøre ting rent, som du ikke før havde muligheden for at gøre rent, fordi du ikke havde det rette udstyr, men med en damprenser, så er der ganske enkelt ikke længere noget, som du ikke kan gøre rent, for der er ikke noget, som en damprenser ikke kan klare.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑