Sidst opdateret:

Køb af ny cykel er en stor udskrivning for de fleste mennesker. En cykel giver dig stor grad af fleksibilitet, og det er det effektive transportmiddel til at køre grønt, skåne miljøet og få masser af fysisk aktivitet.

Har du brug for ny cykel men mangler midler til finansiering, eller er du ked af at skulle bruge din opsparing til udbetaling, kan afbetaling være den rette løsning for dig.

Med en afbetalingsordning betaler du af på købet af din cykel med små, månedlige afdrag. Dette gør det muligt for enhver at kunne kommet nemt rundt i byen eller købe racercyklen, der skal være ny hobby i fremtiden.

Herunder finder du en række forhandlere, som både tilbyder cykler i bedste kvalitet, og som samtidig har forskellige finansieringsordninger. Du får råd og vejledning til at sammensætte den afbetalingsordning, som passer til dine ønsker og din økonomi.

Cykel på afbetaling hos Cykelexperten.dk

Cykel på afbetaling

 

Cykelexperten.dk er en af Danmarks største kæde af cykler og reservedele. Hos dem kan du finde både elcykel, dame- og herrecykel, børnecykler, MTB og racercykler.

Uanset hvilken model du er på udkig efter, kan du købe din nye cykel på afbetaling hos Cykelexperten.dk. Forhandleren samarbejder med BasisBank.

Du får adgang til at etablere din kreditaftale direkte fra hjemmesiden hos Cykelexperten.dk’s. Den er brugervenligt designet, så du får indblik i, hvad en kreditaftale vil koste af afhængig af lånebeløb og længde på afbetalingsperiode (også kaldet løbetid).

Afbetalingsordningen hos Cykelexperten.dk fungerer som et lån. Det vil sige, at via forhandlerens hjemmeside skal du ansøge om at blive godkendt til en kreditaftale af BasisBank. Det er banken, som afgør, om du kan godkendes eller ej. 

Du skal bruge dit NemID i forbindelse med ansøgningen. Nøglekortet gør det effektivt og ubesværet at afsende din ansøgning. Du vælger selv, om du vil sende ansøgning om lån før eller efter dit køb af cykel hos Cykelexperten.dk.

En kreditaftale med BasisBank er forbundet med følgende muligheder:

 • Du kan ansøge om lån på op til 75.000 DKK.
 • Du ansøger og godkender lån ved brug af dit NemID
 • Du skal være fyldt 18 år for at kunne blive godkendt
 • Du får svar på din ansøgning samme dag, som du har afsendt den
 • Betaler du over 10 måneder, får du adgang til gebyr- og rentefrihed

Handlen vil blive gennemført, når BasisBank godkender din ansøgning. Skulle du risikere ikke at blive godkendt til kreditaftale, vil din handel automatisk blive annulleret efter 2 dage.   

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Cykel på afbetaling hos L’EASY

Cykel på afbetaling

 

Selvom det primært er elektronik og hårde hvidevarer, L’EASY er kendt for, så har den populære forhandler også et stort udvalg af cykler til damer og herrer. L’EASY tilbyder forskellige finansieringsløsninger, når det kommer til at handle på afbetaling.

Disse muligheder er:

 • Afbetalingsordning på 12 måneder
 • Afbetalingsordning med en løbetid på over 12 måneder

L’EASY samarbejder med en onlinebank, som er den bank, du betaler til og indgår din kreditaftale med. Der kan være fordele og ulemper forbundet med begge kreditløsninger. Har du fast indkomst og en stærk økonomi, kan det være fornuftigt at vælge en afdragsordning på 12 måneder. Her betaler du faste ydelser hver måned, og du bliver gældfri efter 1 år. 

Har du en svagere økonomi, eller vil du gerne have ekstra penge på kontoen hver måned, kan det være det rigtige for dig at vælge en længere løbetid, når du køber cykel på afbetaling hos L’EASY. 

Du skal være bekendt med, at renterne på din låneaftale har indflydelse på, hvor meget du samlet set vil betale for en afbetalingsordning. Som tommelfingerregel gælder det, at des længere løbetid, des dyrere vil din aftale blive. 

Når du indgå en afdragsordning, er det ikke kun rentestørrelse og løbetid, der har betydning for dig. Det er også de praktiske og økonomiske omstændinger, som er forbundet med kreditaftalen. Hos L’EASY får du gratis indfrielse. Herved kan du på et hvilket som helst tidspunkt tilbagebetale restbeløbet, når du ønsker det. Det kan være, du pludseligt kommer til penge i løbet af din afdragsperiode. Hos mange banker er indfrielse forbundet med ekstra omkostninger, hvilket vil fordyre din kreditaftale.

Med gratis indfrielse bestemmer du selv, hvornår du vil være gældfri.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Cykel på afbetaling hos Cykler.dk


Cykel på afbetaling

Er du på udkig efter en kvalitetscykel, eller vil du have en fitnesscykel til fritid og hobby, kan du med sikkerhed finde din favoritmodel hos Cykler.dk. 

Cykler.dk tilbyder cykler i høj kvalitet til både fitnessudøvere, motionister og dig, som ønsker et effektivt transportmiddel, du kan få glæde af i mange år frem.

Køb af kvalitetscykel vil typisk kræve, at du sparer op igennem flere år. Dette slipper du for, da du hos Cykler.dk kan købe ethvert produkt på afbetaling.

Forhandleren samarbejder med SPAREXPRESS-FINANSIERING, der giver dig mulighed for at sammensætte den afdragsordning, som passer til dig, dine ønsker og økonomiske behov. Du vælger selv længde på afdragsperiode samt størrelse på lånbeløb.

Du skal ansøge om kreditaftale, før du kan gennemføre dit køb af ny cykel. Ansøgningen afsendes elektronisk, og inden for 1 dag får du svar enten pr. brev eller e-mail. 

Når ansøgningen om finansieringsaftalen er godkendt, kan du handle for lånebeløbet hos Cykler.dk. 

Du skal være fyldt 18 år for at kunne blive godkendt til en kreditaftale, og du må ikke være registreret i RKI.

Hos Cykler.dk finder du hjælp og vejledning til at ansøge om lån hos SPAREXPRESS-FINANSIERING. 

Har du ikke ansøgt om lån på nettet før, kan det være en stor hjælp for dig at blive guidet trin og trin i processen.

På hjemmesiden finder du desuden nyttige oplysninger om de praktiske vilkår, som er forbundet med at købe cykel på afbetaling. 

Det er helt naturligt at have både praktiske og økonomiske spørgsmål, der relaterer sig til at ansøge om en kreditaftale online. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Værd at vide om at købe cykel på afbetaling på nettet

Køb på afbetaling er langt fra kun en finansieringsløsning, som giver værdi, når der skal købes ny cykel. Elektronik, teknik og hårde hvidevarer er iblandt de produktkategorier, hvor en stor del af kunderne benytter sig af muligheden for at betale købsprisen af over en længere periode med mindre, månedlige ydelser. 

Der er en række økonomiske og praktiske fordele ved at handle på afbetaling på nettet:

 • Du får fred og ro til at overveje, hvilken forhandler du ønsker at samarbejde med
 • Du får god tid til at kunne læse om alle betingelser og vilkår
 • Ansøgningen foregår effektivt og sikkert med brug af NemID
 • Du kan koble din kreditaftale op på Betalingsservice

Når du etablerer en kreditaftale med din cykelforhandler, foregår det i samarbejde med en onlinebank. Processen foregår ved, at du ansøger om kreditaftale med onlinebanken gennem cykelforhandlerens hjemmeside. Når ansøgningen om at købe cykel på afbetaling er godkendt, vil handlen blive gennemført, og du kan indenfor for få dage herefter modtage din nye cykel.

Banken sørger for at betale forhandleren det, du skylder. 

Der kan være forskel på, hvorvidt du skal bruge NemID til at godkende en ansøgning om kreditaftale. Hos hovedparten af alle onlinebanker skal du bruge dit nøglekort, der fungerer som din digitale signatur. Du skal bruge kortet både til afsendelse af ansøgning og til godkendelse af kreditaftale. 

Det er gennemskueligt og simpelt at købe cykel på afbetaling online. Alle forhandlere oplyser deres betingelser og vilkår, og du kan finde budgetoverblik på mange af deres hjemmesider. 

Her kan du få et indtryk af, hvad en afbetalingsordning vil koste dig sat op imod længden på kreditaftalen og størrelsen på lånebeløbet.

Gode råd i forbindelse med køb af cykel på afbetaling

Det er til din fordel, at du på nettet finder forskellige forhandlere af cykler, som tilbyder forskellige finansieringsløsninger. Du kan vælge den webshop, hvor du finder den bedste afbetalingsordning for dit vedkommende. 

Når du køber cykel på afbetaling, kan du gøre brug af følgende råd for at sammensætte den bedste kreditaftale:

 • Sammenlign de forskellige webshops i forhold til produkter og finansieringsmuligheder
 • Vælg en afbetalingsperiode som matcher dine økonomiske behov
 • Knyt kreditaftalen op med det betalingskort, du normalt bruger til handel og shopping
 • Vær opmærksom på renter og eventuelle krav til oprettelsesgebyr
 • Udregn din kreditaftale ved hjælp af ÅOP

Du får større sandsynlighed for at finde den bedste og billigste ordning, når du bruger tid på at undersøge og sammenligne de forskellige forhandlere af cykler.

Hvilken ordning og kreditløsning der er den bedste, handler om individuelle forhold og økonomiske ønsker. 

Du kan spare penge ved at knytte dit betalingskort til ansøgningen om kreditaftale. Det er billigere at gøre brug af PBS end ved betaling med girokort.

Renten på din afbetalingsaftale har stor indflydelse på den samlede pris på din finansiering af cykel. Undersøg altid rentestørrelsen før du godkender et lån.

Det er vigtigt, at du kan betale ydelserne på din kreditordning hver måned. Størrelsen på afdragene skal derfor kunne betales af det beløb, som du har tilovers hver måned, når dine faste udgifter er betalt. 

Du kan med fordel gøre brug af ÅOP for at få indblik i, hvilken kreditaftale der er den billigste. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Har du flere lånetilbud, kan du sammenligne dem. Aftalen med den laveste ÅOP vil være den billigste løsning for dig. 

Se også denne artikel på ekstrabladet.dk: Riskærs søn er blevet cykelhandler

Se vores artikel om: Hos disse forhandlere kan du købe en elcykel på afbetaling.

Denne side er anmeldt af: Linus Sangolt Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS. Han forsikrer en høj kvalitetstandard i artiklerne, og ajourfører indholdet, så læserne får maksimal udbytte af artiklernes bærende informationer.