Sidst opdateret:

Køb af ny computer kan være en stor udgift på budgettet, og i mange tilfælde er der brug for en finansieringsløsning, der gør det muligt at betale købet af over en længere periode.

Der findes forskellige kvalitetsforhandlere af computere, som tilbyder afbetaling. Dette er en populær type af lån, hvor du betaler dit køb inklusiv renter af over en længere periode. Herved slipper du for at betale det fulde beløb for din nye computer på én gang.

Prisen på en afbetalingsordning afhænger af købsprisen på din computer, lånets renter samt længden på afdragsordningen.

Før du skriver under på den første afbetalingsordning, du finder, kan du spare penge på længere sigt, når du er bekendt med de forskellige finansieringsmuligheder, som forhandlere af elektronik tilbyder. 

Computer på afbetaling hos L’EASY


Computer på afbetaling

L’EASY tilbyder et stort og bredt udvalg af computere fra de største elektronikmærker på markedet og i alle modeller. De forhandler blandt andet elektronik fra Samsung, Apple, HP Pavilion, Acer og Asus. Deres computere varierer i størrelser, omfang af teknik, funktioner samt pris.

Du kan både købe stationære og bærbare PC’er hos L’EASY, og det er muligt at indgå en afbetalingsordning, uanset hvilken model du vælger. Dette giver dig frihed til at finde den computer til hjemmekontoret eller den helt rette bærbare PC til studiet, som matcher dine personlige behov.

Du har forskellige muligheder i forhold til valg af type af afdragsordning:

 • Fast, månedligt beløb i 12 måneder 
 • Længere afdragsperiode end 12 måneder med lavere månedlige renter

Hvilken løsning der er den rette for dig, afhænger af din økonomi. Selvom det kan være fristende at vælge en lang afdragsperiode, hvor de månedlige ydelser er lave, kan denne løsning i sidste ende blive dyrere for dig sammenholdt med en ordning med kortere frist. 

Du skal være opmærksom på, at renterne er med til at fordyre din finansieringsordning. Derfor vil et lån med lang afdragsperiode som udgangspunkt være dyrere en end ordning med kortere frist. 

Har du en stærk økonomi, og er du i stand til at betale de faste, månedlige ydelser over 12 måneder, kan du spare penge ved at vælge den første løsning.

Er din økonomi lille, eller vil du have luft i budgettet til andre udgifter, kan løsningen med en længere afdragsperiode end 12 måneder være det rette valg for dig.

Når du køber computer på afbetaling hos L’EASY, får du også mulighed for at optage et lån, hvis du skulle havne i en situation, hvor du ikke er i stand til at betale de månedlige ydelser.

L’EASY samarbejder med banker på nettet, så du via L’EASYs hjemmeside kan indgå en aftale om lån til betaling for din afdragsordning. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Computer på afbetaling hos ProShop.dk

Computer på afbetaling Hos Proshop.dk finder du et stort udvalg af de nyeste computere (både stationære og bærbare) i mange forskellige kategorier. All-in-one stationære, konfigurerbare workstations, mini-PC’er og smalle, kompakte bærbare er iblandt det store produktudvalg.

Når du indgå en afbetalingsordning med Proshop.dk, fungerer det som et lån. Det vil sige, at du får adgang til at optage et lån direkte fra forhandlerens hjemmeside. Pengene fra dette lån skal bruges til at købe din nye computer.

Kreditaftalen er omfattet af følgende betingelser og muligheder:

 • Du kan låne mellem 2.000 – 25.000 DKK.
 • Du skal bruge dit NemID i forbindelse med ansøgning og godkendelse af afbetalingsordning
 • Du kan vælge løbetid på dit lån på enten 12 eller 24 måneder

Hos Proshop.dk finder du en udførlig vejledning til at ansøge og godkende dit lån. Forhandleren har gjort det gennemskueligt og brugervenligt at få indblik i, hvor meget en afdragsordning vil koste dig afhængig af forskellige lånebeløb. Dette er af stor værdi for dig som forbruger, at du på forhånd kan danne dig et indtryk af, hvad et køb af computer på afbetaling vil koste dig.

Proshop.dk samarbejder med BasisBank. Det er denne bank, du formelt vil betale til, når du godkender en aftale om lån, som du kan bruge til at betale for din nye computer. 

Hos Proshop.dk kan du både betale med kreditkort, eller du kan betale de faste, månedlige afdrag på lånet med girokort. Den billigste løsning er ved at gøre brug af et betalingskort.

NemID gør det smidigt, sikkert og effektivt at ansøge om lån til afbetaling på nettet. Du kan i langt de fleste tilfælde få pengene udbetalt indenfor 1 hverdag, når du gør brug af nøglekortet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Computer på afbetaling hos WUPTI.com

Computer på afbetaling Hos WUPTI.com finder du både et bredt sortiment af computere i forskellige udgaver, og du får mange muligheder i forhold til valg af finansiering. Hos denne forhandler kan du få en rentefri finansieringsordning, når du handler computer fra et bestemt udvalg. For dig der ikke har fastlagte krav til mærke på din næste stationære eller bærbare PC, kan dette være en unik anledning til at købe ny computer og spare penge på dit køb.

Alt i alt kan du vælge imellem følgende finansieringsløsninger:

 • Afbetaling (afdragsperiode på mellem 12-72 måneder + gratis indfrielse)
 • Rentefri finansiering (på udvalgte produkter i sortimentet)
 • Fremskudt finansiering (køb nu og betal om 3, 6 eller 9 måneder)

Det er en fordel for dig som kunde, at du får adgang til forskellige løsninger i forhold til finansiering. Når du køber computer på afbetaling, skal du vælge dén ordning, som matcher dine behov og din økonomi. Du får større chance for at finde den rette finansiering, når du har forskellige ordninger at kunne vælge imellem.

Det kan have stor betydning for dig økonomisk, at du hos WUPTI.com selv kan vælge, hvor lang en periode, du ønsker at betale din køb af ny computer af over. Du kan vælge afdragsordninger på op til 72 måneder. 

Den helt store, økonomiske fordel i denne forbindelse er, at du også får adgang til gratis indfrielse. Dette betyder, at du til enhver tid kan tilbagebetale restbeløbet på din afbetalingsordning, uden du skal betale ekstra. Det er ikke alle forhandlere og banker, som tilbyder dette.
Det kan give dig ekstra frihed og fleksibilitet i dit liv, at du kan betale dit restbeløb tilbage, når du ønsker det.

WUPTI.com samarbejder med Ekspres Bank. Når du opretter din aftale om køb af computer på afbetaling, vil det være Ekspres Bank, du betaler til. 

Sørg for at gøre dig overvejelser over længden på afbetalingsordningen, før du skriver under på din aftale om lån. Det er vigtigt, at du på forhånd ved, at du er i stand til at betale de faste, månedlige afdrag. 

Sådan køber du computer på afbetaling online

Det er enkelt og ubesværet at ansøge om en afdragsordning på nettet. Du skal bruge dit betalingskort og dit NemID. På forhandlerens hjemmesider kan du se, hvilke betalingskort de godkender. Det er en økonomisk sikkerhed for dig, at din kreditaftale er forbundet med det betalingsmiddel, som du normalt handler med. 

Pengene fra din kreditaftale vil automatisk blive trukket fra din konto hver måned, så du slipper for at skulle huske alle betalinger i løbetiden på afdragsaftalen. Herved undgå du også at havne i en situation, hvor du har glemt at betale af på din aftale og skal betale ekstra omkostninger.

Du køber computer på afbetaling på følgende måde:

 1. Undersøg forskellige forhandlere og deres finansieringstilbud
 2. Vælg din ønskede computer
 3. Klik på ”køb” når du har fundet din computer og anmod om finansiering
 4. Herfra videreføres du til den bank, som din forhandler samarbejder med
 5. Udfyld ansøgningsskema om etablering af afbetalingsordning 
 6. Angiv længde på løbetid på din afdragsordning
 7. Underskriv og godkendt din ansøgning med NemID

Du vil modtage svar på din ansøgning indenfor kort tid. Når du modtager tilbud om afbetalingsaftalen, får du oplysninger om alle praktiske og økonomiske forhold. Du skal sørge for at læse alle betingelser, før du endeligt underskriver afdragsordningen.

Hvordan fungerer en afbetalingsordning?

Afbetaling er en god mulighed for at kunne købe uundværligt elektronik, hårde hvidevarer, transportmidler og andre større køb. Det er de færreste, som har midler og råd til at betale det fulde beløb for de produkter og den elektronik, vi gør brug af hver dag, og som har afgørende betydning for vores dagligdag og arbejdsliv.

Når du køber på afbetaling, bliver købsprisen delt op i mindre og faste, månedlige rater. Du slipper for at skulle spare op i lang tid, når der er brug for ny PC til hjemmet eller studiet.

Når du indgår en finansieringsaftale med en forhandler, fungerer aftalen som et lån. Det vil sige, der er renter forbundet med din ordning. Forhandleren af din nye computer samarbejder med en onlinebank. Når du har etableret en kreditaftale, vil det være denne samarbejdsbank, som du betaler til. Banken sørger herefter for at betale forhandleren. 

Det er både prisen for din nye computer samt renterne på lånet, som du betaler af på hver måned. Renterne er bankens profit for at tilbyde dig den betydningsfulde afdragsmulighed. Uden afdragsordninger ville de færreste kunne købe ny computer til hjemmet eller studierne. 

Som udgangspunkt kan du selv vælge, hvor mange måneder du vil betale af over (den såkaldte ”løbetid”). Du skal være opmærksom på, at des flere måneder dit lån strækker sig over, des mere vil du i sidste ende komme til at betale for dit køb af computer på afbetaling. 

Hvem kan købe computer på afbetaling?

Du skal være fyldt 18år for at kunne etablere en finansieringsaftale med en bank. Dette gælder, uanset hvilket lån eller afbetalingsordning du vil indgå. 

Elektronikforhandlerne samarbejder med forskellige banker. Det er både bankens og forhandlerens krav, du skal opfylde for at blive godkendt til en kreditaftale. 

Du kan som udgangspunkt både etablere en kreditaftale online og i en fysisk butik. Det kan få praktisk og økonomisk betydning for dig at bruge nettet, når du køber på afbetaling. Her får du fred og ro til at sammenligne forskellige forhandlere og deres muligheder for finansiering. Og du kan læse om betingelser og vilkår, så du er klædt bedst muligt på til at lave den aftale, som matcher dine ønsker og din økonomi.

Der findes nogle gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du vil købe computer på afbetaling på nettet.

Gode råd når du køber computer på afbetaling 

Når du vil købe computer på afbetaling, kan det svare sig at bruge tid på at undersøge dine kreditmuligheder og gøre dig overvejelser over størrelsen på et lån samt længde på løbetid.

Hvilken forhandler du vælger, er helt op til dig. Den bedste kreditaftale er dén, som passer til dig. Derfor vil der være forskel på de afdragsordninger, som 2 forskellige kunder vælger.

Herunder finder du gode råd til at sammensætte den bedste afbetalingsordning.

 • Start med at undersøge forskellige forhandlere og deres kreditmuligheder

Den store fordel ved at købe elektronik på nettet er, at forskellige forhandlere tilbyder de samme computere. Derved kan du vælge den webshop, som matcher dine økonomiske behov.

Der er større chance for, at du finder den rette kreditaftale, når du har undersøgt forskellige finansieringsmuligheder.

 • Vær opmærksom på rente og oprettelsesgebyr

Der er forskel på, hvor meget en afbetalingsordning vil koste dig samlet det. Det afhænger af computerens købspris, løbetid og rentestørrelse. Sørg for at læse alle økonomiske forhold og betingelser på forhandlerens hjemmeside, før du ansøger om en afbetalingsordning.

 • Få indblik i de månedlige rater på forhånd

På mange af forhandlernes hjemmesider finder du praktiske oversigter over, hvad en afbetalingsaftale vil koste afhængig af lånebeløb og løbetid. Det er vigtigt, at du på forhånd sætter dig ind i størrelsen på de månedlige rater. Herved kan du planlægge din økonomi og sikre dig, at du er i stand til at betale af på din kreditaftale med forhandleren. 

 • Knyt din kreditaftale til Betalingsservice 

Der er både praktisk og økonomisk fornuftigt at knytte din kreditaftale op på det kort, du normalt handler med. For det første sparer du penge, da det er billigere at betale via PBS end ved at betale giroer hver måned, og for det andet slipper du for risikoen for at glemme en betaling.

Køb af computer på afbetaling kan blive din vej til at få den stationære eller bærbare PC, som letter din hverdag eller dine studier. Med de forskellige kreditmuligheder kan du sammensætte den finansieringsordning, som passer til dig og din økonomi.

Læs også: Tablet på afbetaling: Find den bedste forhandler

Læs også: iPad afbetaling – find de bedste forhandlere, der tilbyder køb af iPad på afbetaling

Læs også: MacBook Pro på afbetaling: Find gode forhandlere her

Se også denne artikel på digitalafbetaling.dk: Computer på afbetaling

Denne side er anmeldt af: Lone Ødegård Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS. Han forsikrer en høj kvalitetstandard i artiklerne, og ajourfører indholdet, så læserne får maksimal udbytte af artiklernes bærende informationer.