Overvejer du nyt ur, eller er du på udkig efter en perfekt gave til ham eller hende, er et Smart Watch det helt rette valg. 

Apple Watch kan meget mere end blot vise dig klokken. Det er elektronik, som er udstyret med samme features som iPhones. 

Du kan designe dit ur, så det passer til dig og din stil. Urremmen kan udskiftes, og uret kan bruges i masser af anledninger. Du kan forbinde uret med din Smartphone og få adgang til alle dine applikationer. Du kan svare på både beskeder og opkald fra uret, og du kan tracke din aktivitet eller søvn, så du kan optimere din trivsel.

Når du køber et Apple Watch, kan afbetaling være en fornuftig finansieringsmetode for dig. Du slipper for at betale fuld pris på én gang, og du kan vælge imellem forskellige kreditløsninger alt efter, hvilken forhandler du vælger at handle hos.

Apple Watch på afbetaling hos Proshop.dk


Apple Watch Series 5 - ProshopProshop.dk er en stor forhandler af udstyr til hus, have og fritid. De er kendt for at være først med nye produkter, og du finder et stort udvalg af elektronik til både gaming og arbejde. 

Du kan vælge imellem mere end 20 forskellige modeller af Smartwatches fra Apple i deres udvalg. Når du køber Apple Watch på afbetaling hos Proshop.dk, skal du starte med at vælge det ur, som du ønsker til dig selv eller én, du holder af.

Når du ”går til kassen” skal du vælge finansiering med BasisBank, som er den onlinebank, Proshop.dk samarbejder med.

Deres afbetalingsordning er omfattet af følgende muligheder og vilkår:

 • Ansøgningen om lån foregår nemt og sikkert
 • Du skal bruge dit NemID i forbindelse med låneansøgning
 • Du får svar med det samme
 • Når du har fået din godkendelse, vil dit køb blive gennemført 
 • Du kan låne mellem 2.000 – 25.000 DKK.
 • Du vælger selv længden på afbetalingsperioden (12 eller 24 måneder)

Den store fordel ved at handle på afbetaling hos Proshop.dk er, at du selv bestemmer, hvor mange penge du vil låne. Har du allerede penge på kontoen eller på en opsparingskonto, kan du vælge at låne halvdelen af prisen, når du køber Apple Watch på afbetaling.

Om du er til en afdragsperiode på 12 eller 24 måneder, afhænger af hvor stærk din økonomi er, og hvor meget du vil betale i ydelse pr. måned. På hjemmesiden kan du se eksempler på forskellige afbetalingsmuligheder. Her får du indtryk af størrelserne på de månedlige afdrag alt efter, om du vælger 12 eller 24 måneder på dit lån.

Sørg for altid at undersøge hvad et lån samlet set vil koste dig, før du skriver under på det.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Apple Watch på afbetaling hos L’EASY


Apple smartwatch 5 - LeasyL’EASY er kendt for sine konkurrencedygtige priser, enorme produktudvalg og store hjælpsomhed overfor kunderne. Du kan finde elektronik til både fritid og arbejde, og du kan vælge imellem ældre udgaver af både tablets, Smartphones og Smarture samt de allernyeste modeller.

Hos L’EASY kan du købe ethvert Apple Watch på afbetaling. Det er ikke alle forhandlere på markedet, som tilbyder afbetaling på samtlige af deres produkter. 

Du vælger selv, hvilken model du ønsker dig. Apples ure findes i forskellige designs og med forskellige funktioner og egenskaber. 

Når du køber Apple Watch på afbetaling hos L’EASY, får du følgende fordele og vilkår:

 • Du ansøger nemt og ubesværet om lån via hjemmesiden
 • Du vælger selv, om du vil betale af over 12 måneder (rentefrit) eller over mere end 12 måneder
 • Du kan spare penge på din kreditaftale, hvis du vælger rentefrihed 
 • Dit køb bliver gennemført, når din ansøgning om lån er godkendt

Vælger du at betale af over 12 måneder, slipper du i denne forbindelse for at betale renter. Det er således kun prisen for dit Apple Watch, du betaler tilbage i 12 mindre rater.

Vil du have en længere afbetalingsperiode, kan du vælge dette og få en lavere månedlig ydelse.

Apple Watch på afbetaling hos WUPTI.dk


Apple Watch Series 5 - WuptiHos WUPTI.dk finder du teknik, elektronik, udstyr og tilbehør til bolig og fritid. De skarpe priser og det store produktudvalg gør forhandleren til en attraktiv webshop, når der skal købes ny telefon, køkkenmaskine eller gadgets. 

Du finder et stort udvalg af Smart watches fra både Serie 3 og Serie 5, og du kan vælge imellem forskelligt tilbehør, så du kan forlænge levetiden på dit ur. 

Når du køber hos WUPTI.dk, kan du vælge mellem forskellige finansieringsmuligheder. Dette giver dig fleksibilitet til at vælge den kreditløsning, som passer til dine behov.

Du kan vælge mellem disse muligheder:

 • Afbetaling med frihed til selv at vælge længde på løbetid og størrelse på lånebeløb
 • Rentefri finansiering hvis du vælger produkt fra et afgrænset udvalg

Har du brug for selv at vælge, hvor mange måneder din finansieringsaftale skal strække sig over, kan den første mulighed være den rette for dig. Når du køber på afbetaling, vil finansieringen fungere som et lån. Det er både købspris samt de løbende renter, som du skal betale.

Har du ikke store krav til, hvilken udgave af Smartur du ønsker, kan du spare penge på dit køb ved at vælge den rentefrie finansieringsløsning. 

Før du køber dit Apple Watch på afbetaling, skal du gøre tanker om størrelsen på de månedlige afdrag. Om du skal være høje eller lave afdrag, afhænger af din økonomi og dine behov for at have ekstra luft i budgettet. 

På hjemmesiden hos WUPTI.dk kan du få eksempler på forskellige afbetalingsaftaler. Her kan du få indblik i ydelserne hver måned og den samlede pris for en aftale. Dette kan være en hjælp for dig, når du skal beslutte dig for lånebeløb og længde på løbetid.

Værd at vide om at købe Apple Watch på afbetaling 

Når du køber på afbetaling, er det en form for lån, du optager via forhandlerens hjemmeside. Forhandlerne samarbejder med forskellige onlinebanker. Når du har en afbetalingsaftale, er det banken, du betaler til. Banken sørger for at afregne prisen for dit køb med den pågældende forhandler, hvor du har købt dit Smartur. 

Som udgangspunkt vælger du selv længde på afbetalingsperioden og størrelsen på lånebeløb. Dette er en fordel for dig som forbruger, da du får stor valgfrihed og fleksibilitet til at sammensætte den finansieringsløsning, som passer bedst til dig. 

De fleste forhandlere har vist eksempler på forskellige afdragsordninger på deres hjemmesider. Dette er et godt redskab, der nemt og overskueligt giver dig indtryk af, hvad en kreditaftale kan koste. 

Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle på afbetaling. Denne aldersgrænse gælder for alle lån, uanset om de optages på nettet eller i en fysisk bank. 

Dit NemID er det primære redskab, som du skal bruge til at sende ansøgning om finansiering samt til underskrivelse af en afbetalingsordning.  

Hvilken forhandler skal jeg vælge til køb af Apple Watch på afbetaling?

Hvilken forhandler du skal vælge, afhænger af dine ønsker og økonomiske behov. Forhandlerne tilbyder forskellige udgaver af Apples ure. Det er en god idé at starte med at undersøge produktudvalget hos flere forhandlere, før du vælger den rette for dig. 

På samme måde skal du undersøge hvilke finansieringsmuligheder, du kan opnå hos forhandlerne. Der er forskel på vilkårene, fordelene og betingelserne fra kreditaftale til kreditaftale. 

Når du skal vælge længde på afbetalingsperiode, skal du sikre dig, at du kan betale de månedlige rater af dit budget. 

Det kan være attraktivt at vælge en lang løbetid, da ydelserne herved bliver lave. Du skal være opmærksom på, at des længere periode du vælger, des dyrere vil din kreditaftale som udgangspunkt blive. Dette handler om, at renterne er med til at fordyre dit lån. 

Når du køber Apple Watch på afbetaling, kan du undersøge forhandlerne og vælge dem, som tilbyder rentefri finansiering. Herved kan du spare penge på din finansieringsløsning.

Med en kort løbetid bliver du hurtigere gældfri igen. 

Har du flere finansieringsmuligheder at vælge imellem, kan du bruge punktet ÅOP (der står for ”Årlige Omkostninger i Procent”), når du vil finde frem til den billigste kreditaftale. I ÅOP er der medregnet både renter, gebyrer og købspris. 

Aftalen med den laveste ÅOP vil være den billigste løsning for dig at vælge.

Gode råd i forbindelse med finansiering

Herunder finder du gode råd, der alle er med til at gøre din finansiering billig og overskuelig.

 • Start med at få indblik i dit månedlige disponible beløb
 • Afsæt tid til at undersøge de forskellige forhandlere
 • Overvej om du ønsker lang eller kort løbetid på din kreditaftale 
 • Tilmeld din kreditaftale til PBS

Den bedste aftale med køb af Apple Watch på afbetaling får du, når du er grundig med at undersøge dine muligheder. Det kan være en økonomisk hjælp at udregne, hvor mange penge du har tilovers hver måned, når de faste udgifter er betalt. På denne måde sikrer du dig, at du kan betale alle ydelser på din finansieringsaftale. 

Du sparer penge ved at tilmelde din finansiering til Betalinsservice. Foruden den økonomiske besparelse slipper du også for risikoen for at glemme en betaling, hvilket kan ske, hvis du betale ydelserne med giro. Manglende overholdelse af en betalingsaftale kan få konsekvenser for din mulighed for at låne penge fremover.

Det er vigtigt, at du kan betale alle månedlige rater, og at du overholder din finansieringsaftale, så du kan købe på afbetaling i fremtiden.

Se også Apple Watch på afbetaling skrevet af afbetalt.dk.

Denne side er anmeldt af: Andreas I. Andresen Rating 10/10

Forfatter