Anmeldelse af Adobe Photoshop Elements 2018

Der er godt nyt på vej til alle fotoentusiaster. Med Adobe Photoshop Elements 2018 kan alle redigere billeder som en professionel. Fordelene er mange. Du kan redigere billeder af høj kvalitet og enten vælge at forbedre dem eller lave dem om til kreative og kunstneriske billeder

Uanset om du er en glad hobbyfotograf, eller du har en grafisk designer gemt i maven, er Adobe Photoshop Elements 2018 højst sandsynligt noget for dig. Den rigtigt gode nyhed er, at Adobe Photoshop Elements 2018 er billigere end Adobe Photoshop, som vi kender det.

Og så er det brugervenligt.

SE OGSÅ: Spejlreflekskamera test – Billeder i den bedste kvalitet

Overblik over Adobe Photoshop Elements 2018

  1. En helt vild feature ved Adobe Photoshop Elements 2018 er, at du kan redigere lukkede øjne. Nu er det muligt at åbne lukkede øjne på billederne. Det skaber helt nye muligheder for at gøre et uheldigt billede til det bedste foto fra ferien eller dit fotoshoot.
  2. Du kan nu lægge dine billeder ovenpå en fed baggrund. På den måde gør det ikke noget, at der er forstyrrelser i baggrunden på det oprindelige billede. Nu er det muligt at vælge en fed baggrund og lægge dit billede ovenpå den. Med gode forklaringer og guides i selve programmet kan alle lære at ændre baggrund på deres billeder.
  3. Du kan pynte dit billede med effects overlays. Igen er der en guide til at redigere dine fotos på denne måde.
  4. Hvis du vil lave kunstneriske billeder, kan du lave double exposure. På denne måde får du en vild og abstrakt surrealistisk effekt, der kan gøre dine fotos til kreative mesterværker. Det er især godt til plakater, grafiske reklamematerialer og webdesign.
  5. Vandfarver. Du kan lægge akvarel-lignende effekter på dine billeder og gøre dem smukke og harmoniske.
  6. Sidst men ikke mindst er der auto selection. Du kan automatisk udvælge de dele af dit billede, som skal redigeres eller lægges ind i et andet foto. Det kan du blandt andet bruge, når du vil lægge dit foto ind på en anden baggrund, eller når du vil have flere fotos samlet.

Organiser dine fotos med tags

Med Adobe Photoshop Elements 2018 bliver det let for dig at organisere dine billeder. Der er en fed feature, hvor du kan give dine fotos tags og dermed hurtigt finde det billede frem, som du leder efter. Det betyder både, at du kan finde specifikke billeder, du søger, og at du kan finde fotos fra arkivet, som falder under en bestemt kategori.

Hvis du sidder i en situation, hvor du skal sende årets julekort ud, kan du eksempelvis lave en søgning på “børn”, “jul”, “ferie” og “kæledyr” og udvælge de bedste billeder fra året der gik. Sidder du med større arbejder, som eksempelvis opbygning af en hjemmeside, er denne feature også handy. Når du skal bygge en hjemmeside, er der ofte tale om et bestemt tema for din virksomhed. Med tags kan du hurtigt finde de fotos, du skal bruge til dit website.

Med kombinationen af muligheden for let at organisere dine fotos og de nyeste features i Adobe Photoshop Elements 2018, kan du også lave en lang række kreative projekter i selve programmet. Du kan bl.a. lave fotobøger, jule- og fødselsdagskort og slideshows. Der er også en lang række andre muligheder, ligesom det er let at dele dine fotos.

Du kan nemt dele dine billeder og grafiske design på en lang række platforme. Herunder via Iphones og Yahoo Maps.

Ansigtskendelse og redigering

Adobe Photoshop Elements 2018 har også ansigtsgenkendelse. Det vil sige, at du altid kan finde billeder af specifikke familiemedlemmer eller venner. På den måde er du fri for at gemme alle portrætter under et bestemt navn. – Og skulle du have glemt at tagge et foto med et ansigt, har du altså rig mulighed for let at finde det igen.

En anden god mulighed, når det gælder ansigter, er en lang række muligheder for at redigere dem nemt og naturligt. Adobe Photoshop Elements 2018 tillader brugeren at tage objekter fra flere forskellige billeder og kombinere dem, så de tilsammen skaber det bedste foto. Du kan altså bruge de bedste elementer fra flere billeder, og på den måde skabe det bedste foto af høj kvalitet.

Vi kender allesammen de perfekte fotos af rock- og popmusikere, skuespillere, modeller og sågar politikere. De har tilsyneladende aldrig hudproblemer og altid en perfekt teint. – Aldrig for meget eller for lidt – som vi ofte selv ender med i mindre professionelle redigeringsprogrammer. Med Adobe Photoshop Elements 2018 kan du opnå samme resultater som de professionelle.

Det er helt klart en feature, du bliver glad for, når du skal lave reklamematerialer, CV eller måske Tinder profil. – Også selvom det er december, og du godt kunne bruge lidt farve i kinderne.

Installation

Det er let at installere Adobe Photoshop Elements 2018. Det kan tage nogen tid, og programmet tillader ikke tredjeparts software. Det betyder reelt ikke andet, end at det er sikkert at bruge. Da der er så mange muligheder i programmet i sig selv, vil du reelt ikke få brug for andre programmer i forbindelse med organisering og redigering af billeder.

Det tager flere minutter at downloade og installere programmet, og naturligvis lidt længere tid på ældre computere. Når installationsprocessen er gennemført, kan du vælge, om du vil redigere eller organisere fotos til at begynde med.

Programmet tager relativt lidt CPU plads i forhold til dets muligheder. Men ligesom alle andre programmer, hvor du arbejder med grafik, kan det være langsommere på computere af ældre dato.

Konklusion

Noget af det bedste ved Adobe Photoshop Elements 2018 er, at det er brugervenligt. Du kan få overskuelige guides til at benytte de vilde effekter og innovative værktøjer. På den måde kan alle nu lave professionel fotoredigering. – Også selvom du ikke er uddannet grafisk designer, arkitekt eller lignende.

Prisen betyder også, at almindelige mennesker kan hoppe med på bølgen. Du behøver ikke, at have brug for Adobe Photoshop Elements 2018 i arbejdssammenhæng, for at kunne tillade dig at købe det. Med ansigtsgenkendelse, tags, naturlig redigering af ansigter, customized baggrunde og meget mere, er Adobe Photoshop Elements 2018 egnet til både private og professionelle.

Det eneste man kan udsætte på Adobe Photoshop elements 2018 er, at det tager flere minutter at installere og kan køre langsommere på ældre computere. Men uanset om du skal tage dig godt ud på Linkedin, lave en fotobog eller skabe professionelle reklamematerialer og websites, er Adobe Photoshop Elements 2018 klart at foretrække over konkurrerende programmer.

 

 


Comments are closed.

Back to Top ↑