5 julegaveidéer til bedsteforældre

Så blev det atter juletid igen, hvilket for mange betyder det helt store julegaveræs. I denne forbindelse opstår der ofte udfordringer, når den helt rette gave skal findes til bedsteforældrene

Denne generation ønsker sig typisk ingenting, og derfor vælger mange at forære en æske lækker chokolade eller en hel kurv med forskellige lækkerier, hvis det skal være fornemt.

Er du dog ved at være træt af at hjælpe børnene med at give din mor eller far chokolade i julegave, kommer der i det følgende fem gode julegaveidéer, som med garanti vil fremkalde et stort smil på læberne.

Hjemmelavede gaver

Et flot krus med en sød tegning eller et lille maleri lavet i billedkunst er en sikker vinder blandt alle bedsteforældre. Derfor er denne idé oplagt, hvis du har et barn i børnehavealderen, eller som går i en af de mindre klasser i folkeskolen.

Hjemmelavede gaver bringer oftest mest glæde frem, og derfor kan du også sagtens spørge børnene ad, om de ikke har lyst til at fremstille gaven rundt om køkkenbordet derhjemme. Har I lyst til at give noget spiseligt, andet end chokolade, er et stort syltetøjsglas fyldt med hjemmelavede pebernødder eller brunkager ligeledes en super idé.

Gavekort til oplevelser

I stedet for at forære mormor eller farmor et gavekort til en forretning, som de ikke får besøgt i den nærmeste fremtid, er et gavekort til en oplevelse mange gange en bedre idé. Der findes et væld af muligheder, som ældre vil sætte pris på, og derfor kan børnebørnene med garanti finde en passende oplevelse til bedsteforælderen.

Hermed slipper I samtidig for at give endnu en pynteting, som der alligevel ikke er plads til blandt de mange sager inde i stuen. En biograftur er for eksempel et skønt gavekort til bedsteforælderen, der ikke har været i biografen i en lang årrække.

Du kan dog også se nærmere på gavekort til diverse caféer, teatre eller måske endda et ophold på et flot badehotel, som mormor måske har nævnt engang i forbindelse med sine hyggelige historier.

Velvære

Jo ældre kroppen bliver, jo større et behov findes der for en god omgang velvære. Mange ældre har dog ikke kræfter til at smutte ned i byen til en lækker massage eller en dejlig ansigtsbehandling. Derfor er denne gaveidé ligeledes oplagt at give bedsteforældrene.

Både farfar og farmor vil værdsætte en god fodmassagemaskine eller massagepude. Hermed kan kroppen blive forkælet under underholdningsprogrammet eller nyhederne alle ugens dage. Hvis børnebørnene alligevel ønsker at give mormor en pedicure nede i byen, kan I lave et hjemmelavet gavekort til hende og derefter aftale en dag, hvor du og børnene kan køre hende hen til salonen.

Et flot portræt

Denne gaveidé vil gøre mange bedsteforældres hjerter varme, da de elsker at se på skønne billeder af børnebørnene rundt omkring i boligen. Gå enten selv i gang med jeres eget photoshoot eller smut hen til en professionel, som har styr på lys og diverse andre teknikker.

Hermed er I garanteret et super billede af de små eller store børnebørn, som forældrene garanteret ligeledes vil ønske sig en kopi af. Se for eksempel nærmere på denne fotograf i København, hvis du bor i hovedstadsområdet.

Tøj

Indlæggets sidste gaveidé lyder på tøj. Selvom det virker som noget af en udfordring at finde frem til en flot striktrøje til mormor eller en pæn skjorte til morfar, vil alt besværet være det hele værd, når først gaven er pakket op.

Mange ældre har ligeledes heller ikke meget energi liggende, når det handler om at gå på tøjjagt nede i midtbyen, og derfor er gaven endnu mere oplagt at lægge under det glimtende juletræ.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑