4 forslag til gode adventsgaver

Står du og skal købe adventsgaver til dit barn, din kæreste, din mor eller dit barnebarn? Er du lidt i tvivl om, hvad du egentlig skal finde på? Det må måske gerne være lidt unikt og også gerne lidt sjovt, men det skal samtidig være noget, der faktisk kan bruges

Er du på bar bund, så får du her fire forslag til gode adventsgaver, som lever op til netop disse kriterier.

1. En fotobog eller -kalender

Det er altid hyggeligt at få personlige gaver, og derfor går alt med egne billeder rent hjem. En idé kan derfor være at få lavet en fotobog med billeder fra en fælles tur eller oplevelse eller måske ligefrem få lavet en kalender med 12 billeder, der vil sprede glæde hele året.

Er det til dit barn, kan du både vælge at finde billeder af jer og ham eller hende, eller du kan vælge for eksempel at lave en kalender med barnets største idol eller yndlingsdyr. Der er mange muligheder med netop fotogaver, og det er altid en genial gave.

Er det til din mor, kan du vælge at lave et krus med et billede af dig selv på – det vil hun helt sikkert elske at drikke sin morgenkaffe af hver eneste dag.

2. En oplevelse

Noget andet, der altid er en god gaveidé, er oplevelser. Når vi skriver december måned, er der måske ikke den store mulighed for udendørsaktiviteter, men så kan du eksempelvis vælge at give biografbilletter eller en tur ud at skøjte.

Der er muligheder nok, og med de mange oplevelsesgavekort, der er til salg nu til dags, skal der nok være noget, der falder i god jord. Ellers kan man jo altid lave sit eget, hvis man har en god idé. Alt efter hvor du bor, kan du for eksempel give en tur til det nærmeste julemarked med æbleskiver og hele molevitten betalt. Så kan I sammen få en hyggelig stund, og desuden bliver der julet helt igennem, hvilket kun er på sin plads.

3. En julesweater

Hvis du netop er ude på at jule helt igennem, så er en julesweater også et oplagt bud. Der findes mange forskellige slags, som både er sjove, anderledes, hyggelige og fine. Der er lidt for enhver smag, og det er bestemt en adventsgave, der skiller sig ud.

Nok er den ikke så brugbar resten af året, men den ene måned om året kan den til gengæld uden problemer bruges hele måneden. Den er hyggelig at gå rundt i derhjemme, og hvis man skal til julebal eller julefrokost, er den også helt oplagt at tage på til netop denne begivenhed. Nogle af de mange flotte og sjove julesweatere på markedet kan købes her.

4. En god bog

Hvem vil ikke gerne hygge sig derhjemme (i sin julesweater) med en god bog i december? Julen og dens store fokus på hygge er en oplagt mulighed for at få læst og slappet af derhjemme, og derfor kan du med fordel give en god bog i adventsgave.

Skal du købe gave til et barn, kan du eksempelvis købe en julebog eller måske ligefrem en kalenderbog, som så kan læses hele december. Er det til en madlavningsentusiast, kan du finde en julekogebog.

Der er masser af spændende bøger at tage af, og det lægger i hvert fald op til, at modtageren gerne må tage en slapper og få smidt benene lidt op. Det kan de fleste trænge til – ikke mindst i december – og med en god bog i hånden bliver det altså ikke meget bedre.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑