3 tips til at gøre dit kontor mere inspirerende

Er du led og ked af at dit kontor er gråt og gammelt? så kan du med fordel læse med i denne artikel, hvor vi sætter fokus på fornyelse af kontoret, uden at det koster en formue

Det kan være demotiverende at sidde på kontoret, hvis det er gammelt og gråt, faktisk kan det betyde at din effektivitet ryger i bund, hvis du er træt af dit kontor. Derfor er det både godt for din sjæl og for bundlinien, hvis du ofrer lidt tid og penge på at fornye dit kontor.

Det kan også være, at din kontor er nyt og moderne, med masser af farver til at inspirer dig, men at du mangler nogle smarte løsninger, til at gøre dit arbejde mere effektivt. Hvis det er sådan det hænger sammen, så kan du tage et kig på Scanoffice, som har en masse smarte kontorsager, i god kvalitet, og uden at det koster en formue. Scan office har mere end 20.000 forskellige varer og over 100 års erfaring i branchen.

3 tips til kontoret

Lad os springe ud i det, her kommer de 3 tips til at fornye dit kontor:

  1. Mal de kedelige grå vægge over med nye farver. Sørg for at farverne giver dit kontor. Utallige undersøgelser viser at farver øger kreativiteten. Du kan selv male dit kontor og dermed holde udgifterne på et minimum.
  2. Få et par planter indenfor din dør. Planter og blomster giver altid noget liv og farve, og især på kontorer kan det gøre en verden til forskel. Hvis du har svært ved at passe dem, så vælg nogen som ikke kræver særlig meget opmærksomhed.
  3. Er dit skrivebord eller reoler gamle og kedelige, så kan du også give dem en gang maling. Det er nemmere end du tror og gør en stor forskel på dit kontormiljø. Og du kan sagtens male dine reoler i andet end hvidt eller træfarve. Hvis du også maler væggene, så kan du sørge for at farverne til dine reoler matcher med dine vægge.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑