Vi kommer grimme fliser til livs

Har du tænkt på, hvorfor dine fliser bliver grimme og misfarvede? Der kan være flere forklaringer på det spørgsmål, og for mange giver det hovedpine, fordi det simpelthen ikke er særlig pænt at se på

I denne artikel kan du læse om, hvordan man kommer problemerne til livs på en hensigtsmæssig måde.

For mange fliseejere er det en gåde, hvorfor deres fliser år efter år bliver grimme, når de ellers synes, de har gjort deres for at rense dem før sommeren. Men det er bestemt ikke nok at rense dem en enkelt gang og så tro, at de holder sig pæne i mange år. Det er anbefalelsesværdigt at holde dem rene hele året rundt, så de ikke får den velkendte misfarve.

Grønne alger

Hvis du oplever, at dine fliser bliver grønne, så er de formentlig ramt af alger. Det er et af de problemer, som er allermest udbredt, når det kommer til fliser. Den grønne algefarve er både grim at se på, og den giver et indtryk af, at der ikke er blevet gjort noget ud af haven og terrassen. Det kan være ærgerligt, hvis man faktisk har forsøgt at skabe et lækkert og hyggeligt sted til sine gæster.

Er fliserne ramt af alger, kan man finde en rigtig god flise- og algerens, som man finder hos ingen-alger.dk. Denne rens vil kunne gøre de fleste fliser pæne igen, og den vil give dig et resultat, du formentlig bliver ganske godt tilfreds med.

Det er dog også vigtigt, at du selv lægger nogle kræfter i arbejdet, for jo mere knofedt jo bedre bliver resultatet formentlig også.

Pest

Fliserne kan også blive ramt af flisepest, som giver en grim, grålig farve på fliserne. Der er igen tale om misfarvning, som er ærgerlig og giver et grimt indtryk af fliserne. Flisepest er med at komme til livs hurtigst muligt, så det ikke breder sig unødigt, og det kan blandt andet gøres ved hjælp af fliserens og brun sæbe. Igen er det selvfølgelig vigtigt at lægge nogle kræfter i, hvis man har mulighed for det.

Løsninger

Der findes flere gode løsninger på at få pæne fliser. Det er altid vigtigt at få fjernet misfarvning og skidt løbende, så det ikke pludselig bliver en uløselig opgave at få dem pæne. Hos www.ingen-alger.dk får du gode råd om fliserensning. Der er ingen tvivl om, at det gør en stor forskel for terrassen og huset, hvis fliserne er rene og uden misfarvning.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑