Hvid du drømmer om et nyt TV, men ikke føler, at du har pengene til at betale for et kontant lige nu, kan du vælge at købe et nyt fjernsyn på afbetaling. 

Det er en smart måde at dele beløbet op, over et bestemt antal måneder, hvis man ikke har pengene lige med det samme. 

På den måde kan man løbende spare sammen til fjernsynet, men få det i hænderne øjeblikkeligt. 

Dog er der en række ting som man skal huske at undersøge, før man køber TV på afbetaling. Der kan nemlig forekomme høje renter, og prisen for fladskærmen på afbetaling, kan derfor ende med at være højere, end hvis du havde betalt kontant med det samme. 

Dog kan man også være heldig, at man kan få lov til at købe sit TV på afbetaling helt rentefrit, og situationen ser derfor meget anderledes ud. 

Nedenstående er en oversigt over nogle steder, hvor du kan købe et fjernsyn på afbetaling. Her gennemgås sidernes betingelser og detaljer, når man skal købe et produkt på afbetaling.  

L’easy – TV på afbetaling

TV på afbetaling

Hos L’easy har du muligheden for at købe et stort udvalgt af TV på afbetaling

Her kan du købe TV på afbetaling, ved at lave finansiering. Det betyder, at du betaler over en længere periode, hvilket sikrer dig en lavere månedlige ydelse, end hvis du skulle betale beløbet over 12 måneder. 

Denne løsning er altså rigtig god til dig, som ikke har særlig mange penge til overskud hver måned, til at betale af på dit fjernsyn. 

Man kan eksempelvis tage udgangspunkt i et Philips Full HD smart TV 32”, hvor man kan få lov til at betale ved afbetaling. 

Sådan ser det ud: 

  • Løbetid: 36 måneder
  • Afdrag: 114 kr.
  • Rente: 0%
  • ÅOP: 0%

Det samlede beløb, som skal betales tilbage, bliver 4094 kr., hvilket er 865 kr. Mere, end hvis man havde valgt at betale produktet kontant. 

Man skal derfor tage stilling til, om man er villig til at betale mere for produktet, for til gengæld at have muligheden for at betale over længere tid. På den måde behøver man ikke at have pengene med det samme, og kan afdrage et mindre beløb hver måned, indtil fjernsynet er helt betalt. 

For at få lov til at købe et fjernsyn på afbetaling hos L’easy, skal man udfylde en ansøgning, og der er en række krav som man skal opfylde. 

For at blive godkendt til at købe et TV på afbetaling, skal man være fyldt 21 år. Man må ydermere ikke være registreret i RKI, som er et register over dårlige betalere. Man skal også opfylde alle krav til en samlet kreditvurdering, for at ens ansøgning bliver godkendt. 

Hvis ens ansøgning bliver godkendt, er man klar til at købe fjernsynet hjem, og begynde at bruge det, imens man stadig er ved at betale det færdigt. 

Denne løsning er altså også god, hvis du kommer i en uventet eller akut situation, hvor du har brug for at købe et fjernsyn, men ikke står med flere tusinde kroner tilovers, som du kan betale fjernsynet kontant med. 

Proshop.dk -TV på afbetaling

TV på afbetaling

Proshop.dk tilbyder også, at du kan købe et TV på afbetaling, hvor du opdeler din betaling over 24 måneder, og betaler et mindre beløb hver måned. 

På den måned kan du altså sagtens købe et TV, uden at betale beløbet kontant. Du har tid til at spare pengene sammen, hver måned, og efter to år er hele beløbet betalt af. 

Man kan lave et eksempel med et Philips 32” Fladskærms TV LED Full HD, som koster 2099 kr., hvis man betaler det kontant, altså hvis man betaler hele beløbet med det samme. 

  • Løbetid: 24 måneder
  • Afdrag: 111,2 kr.
  • Samlet betaling: 2669 kr.

Hvis du vælger denne løsning, vil du til sidst have et samlet kreditbetalingsbeløb på 2669 kr., hvilket er 600 kroner mere, end hvis du havde valgt at betale fjernsynet kontant. 

Her skal man altså tage stilling til, om man hellere vil give 600 kroner mere for fjernsynet, for at kunne betale det stille og roligt, over en længere periode, eller om man hellere vil vente med at købe fjernsynet, til at man har råd til at betale fjernsynet kontant. 

Lånet har en variabeldebitorrente på 0%, en ÅOP på 27,09% og et stiftelsesgebyr på 10% af lånebeløbet. Derudover er der medregnet et månedligt administrationsgebyr på 15 kr. 

Du har 14 dages fortrydelsesret på denne kreditaftale, hvor fristen regnes fra den dag kreditaftalen underskrives. 

Hvis du vælger at købet et TV på afbetaling hos Proshop.dk, skal du udfylde et ansøgningsskema hos Basisbank, ved hjælp af dit NemID. 

Hvis din ansøgning bliver godkendt, vil proshop.dk øjeblikkeligt sende dig produktet, og du vil begynde at afdrage på lånet, som efter 24 måneder vil være helt betalt. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

CDON – TV på afbetaling 

TV på afbetaling

Hos CDON, finder du også et stort udvalg af TV og fladskærme, som kan betales på afbetaling. På CDON’s hjemmeside omtales dette som delbetaling, og fungerer således, at du skal oprette en såkaldt Qliro konto. 

Igennem denne konto, kan du ansøge om at få lov til at betale via delbetaling. Når du vælger delbetaling ved kassen, vil den automatisk fortælle dig, om du er blevet godkendt til at måtte betale med delbetaling. 

Det kan forekomme, at man ikke bliver godkendt, og man må derfor gå tilbage og vælge en anden betalingsmetode. 

Denne Qliro konto gør det ydermere muligt at have flere igangværende delbetalingskøb på én gang, hvor at alle delbetalingskøbene bliver sammenstillet på én samlet månedsfaktura, som du vil modtage omkring midten af måneden. 

Du kan i løbet af betalingsperioden, på hvilket som helst tidspunkt indfri dit lån, ved at betale hele det resterende beløb, uden at dette vil får yderligere omkostninger eller gebyrer. 

Man kan tage udgangspunkt i et Philips 43 LED-TV Smart UHD, som koster 3086 kr., hvis man vælger at betale det kontant. 

  • Løbetid: 6, 12 eller 36 måneder
  • Afdrag: 619 kroner (6 måneder). 337 kr. (12 måneder). 177 kr. (36 måneder)
  • Samlet betaling: 2669 kr.

Alt efter, hvor mange måneder man vælger, findes der forskellige rentesatser og oprettelsesgebyrer. 

Hvis man vælger at afdrage over 36 måneder, vil der være en rente på 14,95%, et oprettelsesgebyr på 495 kr., og et yderligere gebyr på 39 kr. 

Vælger man denne løsning, vil det endelige beløb, ende med at være betydeligt højere end de 3086 kr.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Se også denne artikel på afbetalt.dk: TV på afbetaling

Denne side er anmeldt af: Iselin Tveiten Rating 5/5

Forfatter