Der er mange forskellige TV borde til fladskærme at vælge imellem, både hvad angår design og pris. Før du går ud for at købe, er det en fordel, at du bestemmer dig for hvilken stil det skal have, samt hvor meget det må koste. Nedenfor finder du 7 forskellige TV-møbler, som alle er flotte på hver deres måde.

Værd at tænke over før du køber 

Når du skal købe et TV borde til fladskærme, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvor stor fladskærmen er. Størrelsen på en fladskærm angives i tommer og er målt diagonalt, hvilket vil sige fra eksempelvis nederste venstre hjørne til øverste højre hjørne.

Derfor er det vigtigt, at du enten måler bredden på din fladskærm eller kigger på specifikationerne, så du ved nøjagtigt, hvor bred den er.

Nogle personer foretrækker at sætte deres fladskærm direkte oven på TV-bordet, mens andre hellere vil have et vægophængt fjernsyn, som nærmest svæver over TV-bordet. Hvis du ønsker, at din fladskærm skal stå på TV-bordet, er det en god ide at kigge på, hvor mange kg bordet kan holde til.

Skal den i stedet op at hænge på væggen, kan man købe forskellige typer af vægbeslag til fladskærme. Uanset hvor dit fjernsyn skal placeres, vil der altid være ledninger og kabler, der skal gemmes for ikke at se rodet ud. Mange TV-borde har allerede udskæringer til disse.

Der er mange forskellige designs at vælge imellem, når det gælder TV-borde, og udover at forholde dig til det æstetiske bør du også tænke over, om TV-møblet skal kunne rumme bestemte ting.

Har du eksempelvis en dvd-afspiller, spillekonsol eller andet elektronisk udstyr til dit fjernsyn, er det en fordel, hvis der er plads til dem, så de kan gemmes væk.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

SE OGSÅ: Rundt spisebord

TV & Sound SJ12 – fleksibel, enkel og praktisk


TV Sound SJ12 fleksibel enkel og praktiskSom TV-bord er denne model populær hos montanafurniture.com, og den har da også et stiligt udtryk. Det er et stort plus, at den skjuler diverse kabler og ledninger, sådan så du kan fokusere på programmet på dit fjernsyn uden unødvendigt rod. Det enkle design er designet Peter J. Lassen, og det er et tidløst design, der vil stå smukt i de fleste hjem.

Bordet er med perforeret klaplåge, så det både er nemt at komme til ledninger og kabler, mens de samtidig er helt skjult. Det er lavet i materialerne stål og MDF plader, som er lakeret i Montana seriens farver. Der er 40 forskellige at vælge imellem om du så er til en blød grå, en klassisk hvid eller noget mere farvestrålende. Det kommer med hjul under, så du kan flytte det rundt i rummet, om du så skal nyde en TV-dinner ved spisebordet eller en filmaften i sofaen. Der er låger og skuffer i bordet, så du kan gemme al elektronikken væk bag en smuk overflade.

Et TV-bord er en god investering til de fleste hjem, da det netop kan give et mere roligt udtryk. Det er vigtigt, at stuen giver harmoni for øjet, så du kan slappe ordentligt af. Og med det her møbel er der plads til eksempelvis spillekonsoller, at det kan ses i stuen. Det er absolut et plus, at møblet derudover er både neutralt og fleksibelt, så det kan falde ind med resten af møblerne.

OCTAVE III – stiligt og praktisk


OCTAVE III stiligt og praktiskEt andet TV-bord er også populær hos montanafurniture.com. Det er fuldt forståeligt med det enkle design, der vil give lidt kant til stuen. Peter J. Lassen har med sin Montana serie indrettet mange danske hjem, og det er et tidløst design, som de fleste mennesker kan finde ro i. De enkle firkantede former rammer stuen ind, og som bord til TV’et vil det give et godt modspil med det samme formsprog.

Bordet står rigtig flot i sort, og det giver et råt udtryk til stuen, men det ville også være pænt i en af de andre 40 farver, som du kan vælge. Det er bygget af MDF plader med lakering på, og det giver en bred spændvidde af farver, som du kan indrette med. Uanset om du er til de varme farver eller de mere kolde. Eller om du er til den klassiske med farvetoner i det grå, sorte og hvide for et mere neutralt udtryk. 

Der er låger for hylderne under bordet, så du kan gemme diverse kabler, bokse og andre digitale enheder helt væk. Dermed fjerner det ikke fokus fra fjernsynsprogrammet og indretningen i din stue, og du kan bare slappe af. Benene er smukke med det lille hak øverst, der giver et indtryk af, at bordet svæver. Men du kan altså også vælge ophængsbeslag for et endnu lettere udtryk. Eller hjul hvis du vil kunne flytte rundt på bordet. Det er bestemt et godt bud på et TV-bord til stuen.

Copenhagen TV-bord til fladskærm


Copenhagen TV-bord til fladskærmDette er et af de absolutte flotteste borde, du kan vælge at bruge som TV-bord til fladskærm. Det har en flot lys farve og så har den hvide låger, hvor du kan lægge fjernbetjeningen, når du ikke skal bruge den. Det er også her, at du kan gemme din PlayStation.

Der er masser af plads til en stor fladskærm, da du øverst får en lang plade på 150 cm. Højden er 46 cm og dybden er 38 cm. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Materialet er MDF, som er et hårdt træprodukt, så du kan være sikker på, at det sagtens kan holde dit fjernsyn, uanset hvilken størrelse du vælger. 

I midten har den et rum uden låge, hvor der også er huller til bagved. På den måde kan du få dine ledninger gennem, uden du selv skal lave nogle huller. Det er tiltænkt som et TV-bord, men kan også være en mini-reol.

Marte TV-bord i eg 


Marte TV-bord i eg Dette egetræs TV-bord fra Marte er yderst solidt og slidstærkt samtidigt med, det er elegant og passer ind i langt de fleste indretninger. Bordet måler i højden 55 cm, i dybden 44 cm og i bredden 180 cm. Bordet er fremstillet i det populære egetræ, der særligt er kendt for dets robusthed. Ydermere er egetræ nemt at vedligeholde og rengøre, og du har derfor ikke de store grubler, når det gælder vedligehold af dette Marte TV-bord. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Bordet kommer med 2 låger og 1 hylde, hvilket giver en masse opbevaringsplads. Denne plads kan du blandt andet benytte til din DVD-afspiller, streamingenhed, børnenes spillekonsoller eller, hvad du ellers ønsker at placere i tv-bordets hylde og skabe. Bordet er behandlet med hvidpigmenteret olie, hvilket letter bordets udtryk og giver det et moderne og stilrent design. Bordet er yderst bastant og vejer 61 kilo. Det er uden hjul, men har justerbare fødder med plastik fodsko under for at beskytte dine gulve. 

Bordet kan bruges i tv-stuen, men egner sig også godt til et moderne værelse med tv. Bag på bordet finder du kabeludgange til diverse konsollers ledninger, så du slipper for bekymringer om fritliggende og iøjnefaldende ledninger.

LaForma Mahon Tvbord 162×58 – Mat graphite – Et smukt og tidløst møbel


LaForma Mahon Tvbord 162x58 - Mat graphite – Et smukt og tidløst møbelSøger du lidt mere kant i indretningen, så vil et karakteristisk, spanskdesignet TV-bord som dette fra LaForma være et pragteksemplar. Med dens grafitfarvede, matte overflade vil den give et helt særligt og dekorativt præg til stuen. 

Skydelågerne er beklædte med smuk finer af valnød, som kun giver bordet som helhed et endnu mere karakteristisk udseende. Målene på dette TV-bord er:

  • En højde på 58 cm
  • En bredde på 162 cm
  • En dybde på 45 cm

Med dette bord er der ikke tale om et konservativt valg i sikre lyse farver men derimod om et TV-bord, der netop kan give lidt kant til indretningen derhjemme. Det er dog et tidløst design, som let vil falde i de flestes smag, og som på grund af dets neutrale farver kan passe til alt fra grønne vægge til ekspressionistisk kunst i skarpe farver. 

For at skabe en mere ensformig indretning kan man også indrette sig med de andre møbler fra samme serie, som alle har den karakteristiske grafitfarvede matte overflader med detaljer af valnøddefiner. I samme serie finder du nemlig også en skænk, en højskænk, en reol, et konsolbord og mere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

VidaXL – Tv-bord i flot højglanssort


VidaXL - Tv-bord i flot højglanssortHer er der tale om et moderne og nutidigt tv-bord, der tager sig godt ud i langt de fleste dagligstuer. Bordet er indrettet med skabe og hylder, hvilket giver en masse opbevaringsplads til dvd’er, dvd-afspiller, spillekonsol, streamingtjeneste og spil med mere. Bordet er fremstillet i en yderst robust konstruktion, hvilket gør det solidt, slidstærkt og ikke mindst holdbart. Altså får du her et tv-bord, der holder de næste mange år. På bordets bagside finder man hele 4 kabeludgange, der sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om grimme, synlige ledninger i din stue. Udseendemæssigt er der tale om et tv-bord i sort højglans udformet i MDF. Altså et bord, der udover at være solidt og robust, også er nem at vedligeholde og rengøre. Håndtagene på bordet er fremstillet i aluminium og bordet har en bredde på 120 cm, en dybde på 40,3 cm og en højde på 34,7 cm. I alt har dette tv-bord fra VidaXL 2 hylder samt to skabe med døre. Drømmer du om et tv-bord, der kan tåle at blive udsat for lidt af hvert? Så er dette VidaXL tv-bord i sort højglans måske noget for netop dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

vidaXL højglanshvidt tv-bord


vidaXL højglanshvidt tv-bordDu får et lækkert bord at stille under tv’et med dette tv-bord fra vidaXL, hvis hvide, blanke overflade giver et indbydende look af modernitet. Blandt andet Blu-ray-afspiller, spillekonsol og parabolboks kan nævnes, når det kommer til elektronik, det er rart at kunne stille pænt an. Med to skabe ude til hver side og to hylder i midten har du god plads til at gemme film, video- og brætspil, så de er lette at hive frem fredag aften til familiehygge efter en hård uge.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Få styr på kablerne

Bordet måler B120xD40,3xH34,7 cm og har fire kabeludgange, så du ikke får en æstetisk ubehagelig gummibusk af ledninger at se på, men kan sætte dem pænt sammen med nogle kabelbånd. I dette tv-bord fra vidaXL har du en praktisk og stilren løsning til at håndtere alt, hvad det at eje et tv indbefatter af ekstern mekanik. Du får et lækkert møbel i god prisklasse.

Læs også: Oversigt: Køb TV på afbetaling

Læs også vores artikel om: Knivsliber Test – Er de pengene værd?

Denne side er anmeldt af: Emilie J. Carlsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Testmagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Testmagasinet’.