Vil du slippe for at spare op, eller er du træt af at skulle bruge hele opsparingen på køb af nyt møbel, kan afbetaling være den rette finansieringsløsning for dig. Fremfor at betale fuld pris på én gang, bliver betalingen delt op i mindre, månedlige rater. Dette letter dit budget, og det kan være din mulighed for at anskaffe den sofa, som matcher dine ønsker og behov. 

Når du køber sofa på afbetaling, fungerer kreditordningen som et lån. Det betyder, at det både er prisen for møblet samt renter, som du betaler af på.  

Mange møbelforhandlere på det danske marked tilbyder afbetaling som en finansieringsmulighed.

ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent”. Dette er et vigtigt tal, du finder på alle aftaler om lån. Har du flere kredittilbud at vælge imellem, finder du den billigste aftale ved at vælge tilbuddet med den laveste ÅOP.

Sofa på afbetaling hos ILVA


Cleveland 3 seater SofaILVA er en populær og anerkendt forhandler af møbler til boligen. Du finder et bredt udvalg af moderne kvalitetssofaer, der fås i forskellige prisklasser. Iblandt de mange brands kan nævnes Captain, Cleveland, Egholm, Hestbæk, Innovation Living, Klint og Larvik. 

Uanset om du er på udkig efter en model til 2, 3 eller 4 personer, kan du købe din næste sofa på afbetaling hos ILVA.

ILVA samarbejder med EXPRESS BANK. Det vil være denne onlinebank, som du indgår en afdragsordning med, når din finansieringsaftale gennemføres. Det vil også være denne bank, som du betaler til i de månedlige afdrag. 

Hos ILVA får du følgende fordele og muligheder, når du køber sofa på afbetaling:

 • Betal af over 10, 20 eller 50 måneder
 • Du slipper for stiftelses- og oprettelsesgebyr
 • Du kan vælge imellem samtlige varer i produktudvalget og købe dem på afbetaling
 • Ansøgningen om kreditaftalen foregår nemt og effektivt med NemID
 • Du bliver som udgangspunkt godkendt på 2 minutter

Det er en stor fordel for dig som kunde, at du indenfor få minutter får svar på din ansøgning om at igangsætte en afdragsordning hos EXPRESS BANK. 

NemID er redskabet, der gør ansøgningen og godkendelse af din kreditaftale nem, hurtig og ubesværet. Når du er blevet godkendt, kan du købe den sofa, som skal bringe komfort og stil i din bolig i de næste mange år.

På ILVA’s hjemmeside finder du eksempler på forskellige afdragsordninger. Her får du indblik i omkostningerne, som er forbundet med at købe møbel på afbetaling.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sofa på afbetaling hos Møbelkompagniet.dk


Woodi 3 personers sofaSofaen er et centralt og uundværligt møbel i stuen. Har du brug for udskiftning af din gamle sofa, eller skal boligstilen i hjemmet ændres, er der brug for at købe nyt siddemøbel. 

Hos Møbelkompagniet.dk kan du gå på opdagelse i det smagfulde udvalg af sofaer og vælge dén model, som matcher dine ønsker og dit hjem.

I forbindelse med din bestilling og dit køb kan du anmode om at købe din sofa på afbetaling. Dette foregår enkelt og gennemskueligt.

Møbelkompagniet.dk samarbejder med ResursBank. Du kan opnå følgende fordele, når du køber dit møbel hos Møbelkompagniet.dk:

 • Vælge afdragsperiode på 10, 20 eller 30 måneder
 • Høj kundeservice og mulighed for at få rådgivning i forbindelse med din ansøgning om kredit
 • Gennemskuelig proces med ansøgning om finansieringsaftale og køb af møbel
 • Du får svar på din ansøgning om lån hos ResursBank indenfor 2 minutter
 • Dit køb gennemføres, så snart din ansøgning om lån bliver godkendt

Køb af sofa på afbetaling foregår i princippet på samme måde, som når du handler normalt. Ansøgningen om lånet er et led i købsprocessen. Du skal starte med at finde din ønskede sofa i udvalget hos forhandleren. Herefter skal du føje produktet i din virtuelle indkøbsvogn og gå til kassen.

Her vil du få adgang til at ansøge om en afbetalingsordning.

Når din ansøgning er behandlet og godkendt, vil købet af din nye sofa blive gennemført.

På hjemmesiden hos Møbelkompagniet.dk finder du en hjælpsom oversigt, der kan give dig indtryk af, hvad et lån med forskellige afdragsperioder alt i alt vil koste dig.

Denne oversigt kan du bruge til at beslutte dig for længden på afdragsperioden.

Sofa på afbetaling hos Møblér.dk


Fanø 3+2 pers. sofaVil du spare penge på både kreditaftale og køb af sofa, kan Møbér.dk være den rette forhandler for dig. Møblér.dk er en forhandler af budgetvenlige produkter til boligen, der findes i forskellige stilarter.

Du kan ansøge om rentefri afbetalingsordning, når du handler hos Møblér.dk. Om du vil betale af over 10 eller 50 måneder, er op til dig. 

Du får disse fordele, når du køber sofa på afbetaling hos Møblér.dk:

 • Du kan vælge afdragsperiode på op til 50 måneder
 • Du kan låne mellem 2.000 – 60.000 DKK.
 • Du kan få gebyr- og rentefri afdragsordning, når du vælger løsningen på 10 måneder
 • Du kan opnå rentefri betaling på din kreditaftale, når du ansøger om lån med lang løbetid

Den rentefrie finansiering kan få stor betydning for dig og din privatøkonomi i mange år frem. Rentefriheden betyder, at prisen på din kreditaftale holdes nede, hvilket giver dig større frihed til at ansøge om et lån med lang løbetid. 

Der er forskel på, hvor stærke vores økonomier er. Mens nogle personer ønsker at blive gældfrie efter kortest mulig tid, har det store betydning for andre at kunne afdrage over en længere periode med små, månedlige rater. 

Møblér.dk samarbejder med Santander Consumer Bank. Du skal starte med ansøge om lån hos denne onlinebank, før du køber din nye sofa.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sofa på afbetaling hos XL-møbler.dk


ELLY 3-personers sofa gråMed det brede udvalg af sofaer i alle afskygninger og modeller hos XL-møbler.dk, er der garanti, for at du finder dit næste møbel hos denne forhandler. 

XL-møbler.dk tilbyder alt fra modulsofaer og daybeds over chaiselong og biografsofaer til de klassiske 2- og 3personerns sofaer.

Forhandleren samarbejder med ResursBank. Når du køber på afbetaling hos XL-møbler.dk, foregår det på samme måde, som når du handler andre varer med dit foretrukne betalingskort på nettet.

Du skal starte med at finde den rette sofa, og derefter gå til bestilling. I stedet for at vælge ”Betaling med kreditkort” skal du vælge at ansøge om lån hos ResursBank. Du får mange valgmuligheder for at sammensætte den afbetalingsordning, som passer til dig og dine privatøkonomiske forhold.

Du får blandt andet følgende fordele ved at handle på afbetaling hos XL-møbler.dk:

 • Du vælger selv, om du vil betale af over 10, 12, 20, 23 eller 30 måneder
 • Du får adgang til rentefrihed
 • Ansøgning om kreditaftale foregår nemt og simpelt i forbindelse med dit køb af ny sofa
 • Du får vejledning til ansøgning og godkendelse af kreditaftale

På hjemmesiden hos XL-møbler.dk finder du en brugervenlig liste, der synliggør de poster, som forhandlerens kreditaftale er forbundet med. Dette skaber tryghed og gennemsigtighed for dig som forbruger, og det kan være en stor hjælp i forbindelse med at vælge længde på afbetalingsperiode.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sofa på afbetaling hos LikeHome


HASMARK, 3 PERSONERS SOFANår du køber ny sofa hos LikeHome, får du mulighed for at bruge ViaBill som afbetalingsmetode. Med ViaBill bliver prisen for dit nye møbel delt op i de rater, som du ønsker at betale hver måned. 

Dette er én af de nyeste afbetalingsløsninger på markedet, og den har betydningsfulde, praktiske og økonomiske fordele for dig som forbruger. 

Når du bruger ViaBill, får du disse fordele:

 • Du vælger raterne på din kreditaftale
 • Det er en gratis kreditløsning
 • Du slipper for at betale renter og gebyrer
 • Du kan nemt hente Viabill ned som app til sin Smartphone

Den mest værdifulde fordel er, at du kun kommer til at betale den pris tilbage, som dit møbel har kostet. Hos mange andre afdragsordninger er tilbagebetalingen forbundet med renter, som du også skal medregne i den samlede pris for din kreditaftale. Med ViaBill kommer du ikke til at betale mere, end hvad din sofa oprindeligt har kostet.

Du skal godkendes til at få adgang til kreditmetoden. Godkendelsen sker på få minutter, og herefter er du klar til at anskaffe dig ny sofa. 

Det er en billig og fleksibel afbetalingsløsning, hvor du selv vælger vilkårene, så de passer til dit liv og din økonomi.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sofa på afbetaling hos ScandinavianDesigns


MAURO LEATHER SOFAEr du på udkig efter en unik kvalitetssofa, der kan bruges i et loungeområde eller i forbindelse med indretning af nt hjem i moderne eller sofistikeret stil? Hos ScandinavianDesigns finder du et smagfuld udvalg af sofaer i de meste elegante og unikke designs. Det er det eksklusive valg, når du vil have møbler til hjemmet, der skal skille sig stilfuldt ud.

Når du handler hos ScandinavianDesigns, foregår finansieringen af din sofa anderledes, end du er vant til. ScandinavianDesigns er en international webshop, og du kommer til at afregne med en udenlandsk bank, når du handler på afbetaling. 

Teknisk er der ingen forskel på, om du handler med en onlinebank i Danmark, eller om du indgår aftale med en veletableret bank fra udlandet. Du kan være sikker på, at banken er pålidelig, når den samarbejder med internationale webshops, der er afhængig af loyale og tilfredse kunder i hele verden.

Den helt store fordel ved at vælge denne ScandinavianDesigns er, at der ingen skjulte gebyrer eller omkostninger er forbundet med din kreditaftale. 

Du kan udsætte betalingen for købet af din nye sofa med op til 6 måneder.

Se vores artikel om: Møbler på afbetaling: Find den rette forhandler

Denne side er anmeldt af: Josefine M. Berg Rating 10/10

Forfatter