Skræm tyven væk med et sikkerhedskamera

Der er ikke mange ting der er værre end at komme hjem fra ferie og finde sin bolig endevendt af en indbrudstyv. Det er desværre virkeligheden for mange danskere i sommerferien

Du er dog heldigvis flere ting du kan gøre for at undgå dette. Du kan bruge nabohjælp eller få familien eller venner til at komme jævnligt forbi din bolig og måske lige tømmepostkassen og vande dine planter. Du kan også få installeret sikkerhedsudstyr, som f.eks et IP kamera.

Kameraerne i dag er meget bedre end de var for bare 10 år siden. I dag kan du få sikkerhedskameraer som sender direkte til din smartphone via en app, og som kan programmeres til f.eks ikke at gå i gang, hvis det er din firbenede ven der kommer i kameraets linse.

Du kan også finde kameraer med en lukker foran linsen, så det ikke optager når du selv er i kameraets vinkel. Det vil altså sige at det beskytter dit privatliv, samtidig med at det kan virke afskrækkende på potentielle tyve.

Hvis du virkelig vil gå all in på et godt og sikkert kamera, så kan du vælge et der også har indbygget sirene. Det er jo trods alt de færreste indbrudstyve, der bryder sig om at der kører en sirene mens de arbejder.

Det bedste af det hele er,  at du faktisk ikke behøver at spendere en formue på sådan et system. Selvom det er så smart og har de funktioner du har brug for, så er prisen rimelig, og det er penge der er godt givet ud. Hvis det bare har effekt en gang, så er dine penge mere end tjent hjem, samtidig med at du kan sove bedre og tage på ferie uden at spekulere over hvordan dit hjem ser ud, når du kommer tilbage.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑