Sengeramme  – Gør en kæmpe forskel

En sengeramme er klart noget mange foretrækker, da det giver kant rundt om sengen, og ser rigtig godt ud. Sengen ser pludselig større og mere overskuelig ud.

Derfor har vi fundet tre forskellige sengerammer, som kunne være noget for dig.

En pæn sengeramme gør dit soveværelse unikt

Det er svært at tro, men en sengerammer gør noget unikt ved dit soveværelse, og det får det til at fremstå mere stilet og rent.

En sengeramme er ikke kun til for at se flot ud, den kan også bruges til to senge der bliver slået sammen for, at de ikke skal skride fra hinanden. Derved har den mere end en god funktion.

Tre forskellige sengerammer

Det er vigtigt at man finder den sengeramme, som passer præcis til ens seng og soveværelse.

Derfor er det også vigtigt at vide en masse om sengerammer, inden man begiver sig ud i køb, og derfor er der tre beskrivelser nedenunder, som beskriver de tre sengerammer som vi vil anbefale.

LÆS OGSÅ: Senge test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Messina – Kernebøg

Messina - Kernebøg
8.099 kr.

Hvis du er på udkig efter en sengeramme, som ikke kun giver din seng et smukt udseende, men også giver dig en masse opbevaring, så er det værd at overveje denne Messina sengeramme.

Messina – meget mere plads

Med denne Messina sengeramme i kernebøg, får du ikke kun en sengeramme, men simpelthen også to store skuffer til opbevaring.

Kernebøg er en flot træsort, som passer stort set ind i et hvert hjem, og den vil kun klæde dit soveværelse og give dig en bedre følelse i maven, når du træder ind.

Denne sengeramme i er yderst høj kvalitet, og er fra danske leverandører.

Materialet i denne sengeramme er perfekt, og det er meget holdbart og kan holde i mange år.

Denne Messina sengeramme kan fås i forskellige størrelser og kan vælges i flere forskellige varianter som f.eks. kernebøg, Fyr Olie og Fyr Hvid.

Den skal passe til din seng

Denne sengeramme måler 206 x 186 x 66 cm, men kan som sagt fås i flere forskellige størrelser. Madrassen til præcis denne model kan være 180 x 200 cm. Skuffernes dybde er 60 cm og tykkelsen på sengerammen er 25 mm.

Længde x Bredde x Højde: 206x186x66 cm.

LÆS OGSÅ: Topmadras test

Messina Fyr Olie

Messina Fyr Olie
4.999 kr.

Er du en person som elsker stilrene ting, og som gerne vil have det hele så enkelt som muligt? Elsker du træ, og kunne du godt tænke dig en flot sengeramme til din seng?

Så er denne sengeramme fra Messina Fyr Olie måske lige noget for dig.

Smuk og enkel

Med denne sengeramme får du en elegant og smuk stilren sengeramme fra Messina.

De har igennem mange år produceret gode sengerammer i høj kvalitet. Dette vil sige, at du er sikker på at få et produkt, som er i den højeste kvalitet, og som vil holde stort set resten af dit liv.

Du vil opleve at du med denne sengeramme ikke kun vil få en flottere seng, men også at du vil sove bedre om natten. Hvis man er glad for det rum man sover i, og de ting der er der, så føler man sig automatisk bedre tilpas og sover derfor også bedre.

En godt valg til en flottere seng

Der er ingen tvivl om, at denne sengeramme vil gøre sig godt i dit soveværelse, og derfor skal den også passe i målene til dit soveværelse for at det bliver perfekt. Denne sengeramme måler 180×200 og med en  . Gavlen måler 88,9 cm. Madrassens mål skal være 180 x 200 cm.

Overfladen på sengerammen er olieret og trætykkelsen er 30 mm.

LÆS OGSÅ: Dyne test

Messina – Fyr Hvid

Messina - Fyr Hvid
4.999 kr.

Kan du rigtig godt lide hvidt fyrretræ, som har en flot lys farve og som spiller godt ind i stort set et hvert soveværelse? Kan du godt lide en masse opbevaringsplads?

Denne sengeramme lever op til alle de ovenstående ting og samtidig har den også en utrolig fair pris.

Smuk sengeramme i hvid fur

Denne sengeramme vil passe rigtig godt ind i dit soveværelse, og den vil klart kaste et lys ind i rummet. Kvaliteten er helt i top og kan holde i rigtig mange år. Denne sengeramme kan også fås i kernebøg, Fyr Olie.

Du får massere af opbevaring da der er to store skuffer under sengen, som giver rig mulighed for at få ekstra opbevaring.

En god nattesøvn

Der er ingen tvivl om, at du vil få en bedre nattesøvn med denne sengeramme. En god nattesøvn hænger ofte sammen med, at man føler sig tilpas der hvor man er, og med en flot sengeramme til din seng, så er det næsten umuligt ikke at føle sig godt til mode.

Denne sengeramme måler i længden 206 cm, i bredden 186 cm, i højden på gavlen 66 cm og i højden ved fodende 45 cm. Madrassens mål skal være 200 x 180 cm.

Skuffernes dybde er 60 cm og hele sengerammens overflade er med Whitewash. Trætykkelsen på sengerammen er 25 mm.

LÆS OGSÅ: Elevationssenge test

Har du fundet din nye sengeramme?

Er du endelig blevet klogere på hvilken sengeramme du skal have til netop din seng, eller en helt ny seng?

Vi håber du er sat godt ind i de forskellige sengerammer, og er du stadig i tvivl kan du altid søge mere information hjem, og blive endnu klogere inden du træffer din beslutning.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑