Se dig for, inden du vælger håndstøvsuger

Håndstøvsugere er kendte for, at være lettere og mere mobile, end den almindelige støvsuger. De fås i alle former og størrelser, men de kan dog ikke erstatte den traditionelle støvsuger helt endnu

Generelt for håndstøvsugere, er at håndstøvsuger er et fantastisk godt supplement til den almindelige støvsuger, da den i en hurtig vending løser problemet, hvor der måtte være spildt f.eks kaffebønner eller mel.

2 forskellige slags håndstøvsugere

Generelt er der to typer håndstøvsugere.

Den mest kendte er den helt lille håndstøvsuger, som har en størrelse på omkring 40 centimeter og er velegnet til lettere pletrengøring.

Betegnelsen ”håndstøvsuger” bruges også om modeller som gulvkostens elektriske afløser, hvor man stadig kun behøver en hånds-betjening. Dette tilbyder højere suge styrke og dermed fungere den til lidt mere effektiv rengøring.

De små håndstøvsugere er kendetegnet ved relativ kort driftstid på 10-20 minutter på en opladning og relativ lang opladningstid.

De større modeller – de såkaldte ”stangstøvsugere” – har en væsentlig længere driftstid på op til 50 minutter, og som regel kort opladningstid.

Undersøg markedet inden du beslutter dig

Det er vigtigt at man undersøger markedet inden man køber en håndstøvsuger da de mange modeller hver især har fordele og ulemper.

Hvis det er prisen der er afgørende for hvilken model der købes, viser en hurtig søgning på Test-støvsuger.dk at Nilfisk Handy Premium er en af de absolut billigste modeller på markedet netop nu.

Forskellen på den dyreste og en af de billigste modeller har Norges Tekniske ugeblad et svar på. Der ligger forbrugeranmeldelser til grund for vurderingen af 2 modeller, hvori den en af de billigste fra Nilfisk medvirker, de har hhv. fået karakteren 4,6 og 4,7 ud af 5.

Bosch Athlet BBH52550, får samlet 4,7 stjerner ud af 5, hos Norges Tekniske Ugeblad, den er udstyret med 25,2 volt Li-Ion batteri, vejer 3 kg, køre 30 minutter på en opladning og er 6 timer om en opladning.

Bosch håndstøvsugeren er som ovenfor beskrevet veludstyret på batteridelen, den har en kampvægt på 3 kg og levere hele 30 minutters støvsugning på en fuld 6 timers opladning, opsamlingsenheden er poseløs og rummer 0,9 liter.

Nilfisk Handy Premium der er dansk produceret, får samlet 4,6 stjerner ud af 5, hos Norges Tekniske Ugeblad, den er udstyret med 18 volt Li-Ion batteri, vejer 1,2 kg, kører 20 minutter på en opladning og er 4 timer om en opladning.

Opsamlingsbeholderen, der er rengøringsvenlig, kan indeholde 0,5 liter, den praktiske vægholder med kombineret laderstation, gør det let at placer støvsugeren tæt på det sted, hvor den oftest vil være i brug.

Modellen er billigere end en tilsvarende model med stang og alligevel lidt dyrere end sine søster modeller, da denne model er udstyret med et Li-ION batteri af høj kvalitet. Nilfisk Handy Premium har en fortræffelig sugeevne og i forhold til andre støvsugere og udmærker sig ved problemfrit at kunne suge rosiner op fra gulvet.

Om du vælge skaft-, uden skaft- eller 2-i-1 modeller er helt op til forbrugerens behov samt anskaffelses prisen af de forskellige modeller.

De fleste håndstøvsugere forhandles på nettet og kan købes med store besparelser inkl. fragt.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑