Sådan låner du penge til dit indretningsprojekt

På Instagram boomer det med inspiration til boligindretningen, og især til at indrette fine børneværelser eller lækre hjemmekontorer

Hvordan får du råd til dit indretningsprojekt?

Lån pengene til dit indretningsprojekt

Det er i forvejen dyrt at købe bolig, flytte og måske stå med to huslejer i en periode, så du må finde det bedste lån, når du skal have penge til boligindretningen.

Sørg for et lån med en lav rente og en lang løbetid, og du kan nyde de nye møbler, uden dårlig samvittighed.

Den perfekte boligindretning samler familien

I dag lever flere og flere sammen med mine, dine og vores børn. I de sammenbragte familier er det særlig vigtigt, at alle er glade for boligindretningen. Når to familier flytter sammen, skal sammenholdet styrkes, og her hjælper det at være sammen om indretningen.

Alle skal have en lille aktie i indretningen, være med til at købe møbler, interiør og pakke tingene ud, og finde den rette plads. Alle de små detaljer tæller, når to familier bliver til én.

Skal pengene gå til et lækkert børneværelse?

Antal børneværelser er et stort emne for mange børnefamilier, når de køber bolig. Hvis alt andet er perfekt, men der lige manglede et børneværelse, kan I som oftest finde en kreativ løsning. Et børneværelse kan deles op med en enkelt skillevæg eller en stor reol.

I kan også i samråd med børnene købe nye møbler til børneværelset, så møbel-indkøbene bliver til et fælles projekt. Det ene værelse bliver til ”vores værelse”. Er børnene helt små vil en køjeseng eller sækkestole i en god kvaltiet få begge børn til at føle sig lige velkomne på værelset.

Kan det betale sig at fikse de gamle møbler?

Du kan selvfølgelig altid overveje, om du kan nøjes med at give dine gamle træmøbler en gang maling, i stedet for at købe nyt. Du kan tage malerpenslen frem og give møblerne et nyt udtryk med en frisk farve eller slibe møblerne ned, give dem en flot gang olie, lak eller ludfarve. Det tager tid, og det er altid risikabelt at kaste sig ud i projektet, hvis resultatet ikke bliver som ønsket.

I diverse boligprogrammer ser det nemt ud at lave møbler selv, men i praksis kan der være udgifter til reparationer og maling, foruden kostbar tid, og risikoen for at du aldrig bliver glad for møblerne.

Køb møbler der passer perfekt ind i hjemmet

”Hygge” er mange ting, og det er bl.a. at anskaffe sig møbler, der passer perfekt ind. Det er som en sten i skoen, hvis sofaen er for lille til jeres sammenbragte familie eller spisebordet er upraktisk, vipper eller bare er irriterende at sidde ved.

Lån pengene og køb de møbler, der eliminerer irritationsmomenterne i dagligdagen. Køb fx den hjørnesofa, som passer perfekt ind i stuen til en familie på seks eller køb en lænestol, hvor højtlæsningen for de små kan finde sted. Så har I gjort jeres for at indrette et hjem, hvor der er hjerterum og plads til alle.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑