Sådan indretter du det perfekte soveværelse

Efter en lang dag findes der sjældent noget bedre end at lægge sig i sengen og slappe af. Rigtig mange formår dog ikke at benytte soveværelset til netop dette – nemlig at slappe af

Soveværelset bruges af mange som et ekstra rum, hvor man kun sover. Hvis du gerne vil have et soveværelse, hvor du også kan slappe af, kan du læse med her, hvor du får nogle gode tips til, hvordan du indretter et soveværelse, der emmer af ro og fred.

LÆS OGSÅ: Senge test

Find den rette seng

Sengen har naturligvis en stor betydning for soveværelsets indretning. Sengen har desuden en kæmpestor betydning for, hvordan du sover om natten. Med den rigtige seng vil du opleve, at din nattesøvn forbedres, og at din krop bliver sundere. Med en forkert seng kan du din krop tage skade som følge af, at den ikke får nok støtte i løbet af natten.

Når du skal finde den rigtige seng, skal du vælge den, der passer til din sovestil og din kropsbygning. Hvis du vejer over 75 kilo, skal du, som tommelfingerregel, købe en hård madras. Hvis du vejer under 75 kilo, skal du købe en blødere madras.

SE OGSÅ: Hård topmadras

En rolig belysning gør dig rolig

Belysningen i soveværelset må ikke være for skarp, hvis du ønsker at kunne slappe helt og aldeles af i rummet. Med en dæmpet belysning kan dine øjne bedre hvile sig, og din hjerne kan slappe af efter dagens indtryk. Soveværelset behøver ikke at være helt oplyst på noget tidspunkt, og derfor kan det være en fordel at nøjes med sengelamper i rummet.

Udvalget af sengelamper hos Lampeguru er stort, og der er mange fine sengelamper at kigge på. Du kan med garanti finde sengelamper, der passer til dit soveværelse. Desuden kan det være en god idé at købe to sengelamper – en til hver side af sengen. På den måde kan du nemlig justere lyset bedre.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑