Sådan forlænger du dine udendørs aftener

Sol og sommer ved Ækvator med en lun aftenvarme til ud på de små timer – ak ja, den går vi glip af under de nordlige himmelstrøg. Lige så snart mørket sænker sig, og fugten og kulden sniger sig ind på dig, forsvinder hyggen. Hvad er værre end en sådan en sen sommeraften, hvor temperaturen begynder at falde?

En lang varm dag afløses af din private ”twilight kuldezone”. Nu begynder du at fortryde, at du ikke fik bragt en jakke eller en trøje med dig. Og iført shorts indser du, at der mangler noget. Nu får du brug for den trøstende varme fra en terrassevarmer med gas.

Der er simpelthen ikke noget bedre, hvis du vil bevare sommerhyggen. Med et vil dine bekymringer falme bort. Selv om vinteren er der fortsat nogle, der beholder gas terrassevarmeren i hyggekrogen. Mange mennesker har sagt, at man da ikke bruger sådan en om vinteren.

LÆS OGSÅ: Denne type af tag kræver minimum vedligeholdelse

Sommeren bringer dog ikke kun hyggelige aftener forlænget med terrassevarmeren. Den bringer også arbejdsdage, for det er her vi skal vedligholde vores boliger udendørs. Der er f.eks efterhånden rigtig mange der foretaget en miljørigtig facaderens også kaldet en facadebehandling.

Terrassevarmere var en gang alene noget, man mødte ved udendørs caféer og restauranter. I dag er de blevet næsten hver mands eje.

Terrassevarmere med gas leveres i forskellige størrelser og konfigurationer, så du frit kan vælge det, der lige netop passer til dit eksteriør. Blandt de bærbare modeller er det fortsat de klassiske stående stilarter, der er populære.

Energikilderne til de forskellige typer terrassevarmere spænder over propangas, naturgas, elektricitet, strålevarme eller andre former for opvarmning. De stående modeller er de mest effektive, men de er også de tungeste, og for ”gør det selv” personer må man påregne lidt tid til at samle dem.

Står den udendørs året rundt, er det en god ide, at sørge for beskyttelse mod tæring. Alternativt kan man naturligvis tage den indendørs i et redskabsrum eller lignende.

Terrassevarmere med gas kan bruges til mange ”events” – det være sig de helt store sammenkomster til en stille hyggelig stund med familie og venner. Store begivenheder som bryllupper, receptioner, fester og andre sammenkomster kan med gas terrassevarmere forlænges, så gæsterne kan opholde sig ude i lang tid. I det mere professionelle regi og ikke kun til boligformål finder man dem også.

Restauranter, barer, kunstgallerier og andre kommercielle virksomheder har ofte udendørs opvarmning, der holder gæsterne varme og komfortable efter indtagelsen af et godt måltid, eller blot som stedet for en god samtale mens man nyder en drink.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑