Når du skal købe et nyt spisebord, kan det være svært at finde det helt rigtige, som lever op til dine krav til design, størrelse og pris. Nedenfor finde du et udvalg af 9 flotte runde spiseborde, som kan inspirere dig, inden du foretager dit køb.

Et spisebord danner rammen om vigtige stunder i dit liv og er medvirkende til at skabe en hyggelig stemning. Uanset om det drejer sig om morgenmad med familien, børnenes lektielæsning eller en hyggelig middag med vennerne, er et rundt spisebord et oplagt valg, da det skaber et hyggeligt fællesskab, hvor alle rundt om bordet kan være med.

Et rundt spisebord gør det nemt at tale sammen, hvilket sikkert er en af grundene til, at netop denne type spisebord er et populært valg. Designet er meget klassisk og holdbart, hvilket også betyder, at det findes i mange forskellige stilarter lige fra vintage og retro til moderne.

Mange af bordpladerne er fremstillet af laminat eller linoleum, hvilket gør dem praktiske og nemme at holde.  Det er også muligt at få spiseborde fremstillet i glas eller forskellige træsorter. Et tidsløst valg vil være et rundt spisebord i hvid, da det giver et rent udtryk, som passer ind alle steder.

En af fordelene ved et rundt spisebord er, at det fylder mindre end de traditionelle spiseborde og derfor er det også et oplagt valg til for eksempel et lille køkken eller stue. Mange runde spiseborde findes også med udtræk eller tillægsplader, så du har mulighed for at gøre spisebordet større og få plads til flere omkring det, hvis du får gæster.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Nottingham Forest – Eksklusivt spisebord med traditionelt udtryk


Nottingham ForestHer ser du ét af de mest populære, runde spiseborde hos Unoliving.com. Bordpladen er fremstillet i massivt fyrretræ, som er lakeret, så den får en flot, blank finish. 

Det flotte bord har en diameter på 130 centimeter, hvilket passer perfekt til fire stole. Nottingham Forest bordet er skabt i en klassisk stil, hvilket tydeligt kommer til udtryk gennem udskæringerne og buen på bordbenene, som skaber et charmerende udtryk. 

Bordet er en del af den populære Forest-serie. Alle produkter i serien er skabt ud fra en vision om at designe flotte, klassiske møbler, der kan være med til at skabe et afbræk fra det moderne, nordiske hjem. 

Inviter det klassiske ind i dit hjem

Hvis du vælger dette spisebord i stedet for et moderne plankebord, opnår du rigtig mange ting i dit hjem. Kombineret med de rette stole med den helt rette polstring, kan du med dette runde spisebord skabe en smuk, klassisk stil i dit hjem. 

Det runde bord passer perfekt til den mere formelle spisestue, hvor du gerne vil samle gæster eller familien til en god middag, hvor der er tid og plads til nærvær og hygge.

Detaljer:

 • Materiale: Fyrretræ
 • Farve: Hvid
 • Højde: 75 cm
 • Diameter: 130 cm
 • Form: Rund

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BePureHome Blanco – Klassisk, rundt spisebord


BePureHome BlancoBlanco er endnu en populær model inden for kategorien ”spiseborde” hos Unoliving.com. Her får du et klassisk spisebord fremstillet i massivt mangotræ.
Materialet skaber en dyb, sort finish, som er med til at give bordet et klassisk, men også eksklusivt look. 

Ved bordet kan hele familien samles efter en lang og stresset dag. Ved et rundt bord som dette er der altid bedre tid og mere overskud til at være sammen. 

Bordets neutrale, mørke farve gør, at du let kan integrere det i din indretning af hjemmet. Hvis du finder de helt rette stole, som kan komplementere bordet, vil du kunne skabe et spisehjørne, som gør mange gode ting for dit hjem. 

Bordet er behandlet med en klar lak, som giver det en blank overflade. For at holde det pænt i mange år, bør du fra tid til anden påføre voks, så du kan bibeholde den blanke overfalde. 

BePureHome – skab nyt liv i hjemmet

BePureHome skaber designermøbler, som har et rent, råt og unikt udtryk. De har en vision, der går ud på at skabe møbler, der gør din bolig til et hjem. Og det er netop, hvad du kan opnå med det smukke, runde spisebord. 

BePureHome er skabt i Holland, hvor de har udviklet deres koncept, så de nu har en stor portefølje af møbler, som alle udtrykker en ren, rå og unik stil. 

Før nyt liv til din bolig, og begynd at skabe et hjem med dette smukke spisebord fra BePureHome.

Detaljer:

 • Materiale: Massivt mangotræ
 • Farve: Mørkt
 • Højde: 75 cm
 • Diameter: 120 cm
 • Form: Rund

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordal Ø120 – eksklusivt look fra bæredygtig produktion


Nordal O120Dette runde spisebord fra Nordal er endnu en af de mest populære spiseborde hos forhandleren – og vi forstår godt, hvorfor mange er vilde med netop dette bord.

Her får du et smukt spisebord, som er designet og skabt af det anerkendte brand – Nordal. 

Bordet har en diameter på 120 centimeter, så du kan samle familien omkring bordet, når dagen endeligt er afsluttet, og roen kan sænke sig over hjemmet.
Bordet er fremstillet af bæredygtige materialer. Alt træ, som er anvendt i produktionen af bordet, er FSC-certificeret. Det vil sige, at det er blevet hentet fra skove, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere organisk. 

De gyldne detaljer, som findes under bordet, er med til at give Nordal bordet et eksklusivt look. Det er dog på ingen måde for meget af det gode. Bordet giver stadig kraftige associationer til den enkle, nordiske designtradition.

En familievirksomhed med øje for detaljen

Nordal er en dansk familievirksomhed, der skaber funktionelle designs, som kan give dit hjem karakter og personlighed. 

De tre søskende, som driver værket, har en fælles passion for farver, hvilket tydeligt ses i dette smukke spisebord.

Der er tre ord, der beskriver Nordal og alle produkter fra virksomheden. Det er: Funktionalitet, personlighed og kreativitet. 

Hvis du vil invitere det personlige, funktionelle og kreative ind i din spisestue, så vælg det smukke spisebord fra Nordal.

Detaljer:

 • Materiale: Fyrretræ, mdf og jern
 • Farve: Mørkt
 • Højde: 76 cm
 • Diameter: 120 cm
 • Form: Rund

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more spisebord – Corona


Living&more populære spisebord vil passe flot ind i de fleste hjem. Den tynde bordplade på de let skrånede bordben giver et luftigt udtryk samtidig med, at det udstråler kvalitet og godt design.

Det findes i en række forskellige varianter, hvor du har mulighed for at kombinere forskellige bordplader og bordben, så du kan skabe dit eget personlige spisebord.

Bordpladen fås i lakeret eg, laminat samt linoleum og kommer desuden i forskellige farver som for eksempel de populære valg; off white, grå og sort. Samtidig giver Living&more dig også en række valgmuligheder, når det kommer til bordbenene, hvor du kan vælge mellem lakeret, mat lakeret,sortbejdset eller sæbebehandlet eg.

SE OGSÅ: Seng med skuffer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Unit10 spisebord – Bjørk


Unit10 er et fint lille spisebord i retrolook. Bordpladen er fremstillet af massiv eg, og bordpladen er belagt med linoleum.

Det har en standard spisebordshøjde på 75 cm, og du har derfor mulighed for at sætte det sammen med mange forskellige slags spisebordsstole. Når bordet står i sin rene form, har det en diameter på 115 cm.

Den runde bordplade komplimenteres godt af de klassiske runde bordben, der tilsammen får bordet til at fremstå stabilt og udstråle kvalitet.

SE OGSÅ: Siemens støvsuger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kant spisebord – smukt og stilfuldt


Kant spisebord – smukt og stilfuldtEn denne travle tid, hvor resten af verden aldrig er længere væk end et tryk på mobilen, kan det være svært at finde tid til samvær med familie og venner. Der er dog ét sted, hvor dette stadig finder sted, og det er ved spisebordet over aftensmaden eller morgenkaffen.

Spisebordet spiller altså en central rolle i vores liv, og netop derfor bør det også være et møbel, man vælger med omhu. Dette spisebord fra House Doctor vil uden tvivl kunne tage denne plads i det moderne hjem. Det er nemlig et spisebord i et smukt og stilfuldt design, der har elementer af både det moderne og det tidløse.

Den rustikke træplade og de mørke metalben spiller godt sammen og vil bestemt kunne indtage en central plads i rummet. Dette spisebord vil i øvrigt tage sig godt ud op ad en hvid væg og give kant til indretningen – måske deraf navnet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gubi Spisebord, Rundt Sortbejdset ask


Gubi Spisebord, Rundt Sortbejdset askHvis du allerede har en Gubi Chair, så skal du også have et rundt Gubi spisebord, som er skabt i samme model og stil.

Det gode er dog, at du sagtens kan købe dette bord, selvom du ejer nogle andre stoler, da det med sine mørke ask passer perfekt ind i alle moderne hjem. Du kan også få et Gubi spisebord i valnød eller eg, så du kan vælge det, som passer bedst ind i din spisestue, eller hvor du har det henne.

Det passer også godt ind på et kontor, hvor du kan sidde og slappe af inden næste møde eller spise din frokost. Bordet er designet af Paul Leroy. Det har en diameter på 120 cm.

Man kan også sagtens have det i sin dagligstue, fordi bordet er så klassisk at se på, har det mere brug end kun et spisebord. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more spisebord – Loke


Dette er et meget alsidigt spisebord, idet designet giver dig mange muligheder. Sættes bordet sammen med mørke stole, har det et naturlook, men sætter man derimod bordet sammen med hvide stole, får det et moderne romantisk udtryk.

Bordpladen er fremstillet af egefiner og har en højde på 120 cm. Den er i en flot mørk nuance, mens bordbenene er i metal. Bordbenene er skråtstillede, og du kan derfor sætte stole hele vejen rundt uden at skulle tage hensyn til bordben

Det har en god medium størrelse med en diameter på 120 cm og er 75 cm højt.

Loke spisebordet vil passe godt i dit hjem, uanset om du ønsker et romantisk eller maskulint spisebord, da du med få midler kan få netop den stil, du ønsker frem ved dette smukke bord.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

FDB Møbler – Bjørk Spisebord Ø115 – Natur


Her får du et tidløst træbord i massiv eg, som passer ind i de fleste hjem. Uanset om du har en moderne indretningsstil eller ønsker at kombinere spisebordet med andre møbler af ældre dato, så er dette bord et godt valg.

Spisebordet har en god standardhøjde på 75 cm og måler 115 cm i diameter. Dermed hører det til blandt de mindre borde i denne oversigt og vil derfor være et godt valg til et lille køkken eller stue.

Bjørk spisebordet er i eg, hvilket vil sige lyst træ, men det fås også i andre varianter så som sort- eller hvidvasket eg samt helt hvidt.

Med dette spisebord får du både kvalitet og klassisk design,og det er desuden et billigt men godt bord.

Cadiz Spisebord Ø110 – Hvid Guangxi marmor


Bordet er kommer med en rigtig fin bordplade i hvid marmor. Bordet står på en hvid trompet fod, som passer flot til den majestætiske bordplade. Den giver desuden også ekstra plads omkring bordet, så flere mennesker kan sidde omkring det. Det er et klassisk look, som er lavet om til et meget moderne spisebord.

Hvis man har andre møbler i natur materialer, så vil dette Cadiz spisebord passe perfekt ind i din spisestue. Derudover passer det perfekt ind i en moderne stilren nordisk indretning.

Dette bord skiller sig derfor også en smule ud fra de andre borde i denne test på grund af valget af materialer.

Værd at overveje før du køber et rundt spisebord

Som det her fremgår, er der mange forskellige muligheder, når det kommer til runde spiseborde. Før du køber et bord, bør du først beslutte, hvad det skal sættes sammen med. Hvis du allerede har nogle spisebordsstole, er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken højde dit nye spisebord skal have, så du får en behagelige sidestilling ved bordet.

Dernæst bør du tage hensyn til hvor meget plads, du har til bordet og selvfølgelig, hvor mange mennesker, der almindeligvis skal sidde ved det. Det æstetiske aspekt spiller naturligvis også en central rolle, da det jo er vigtigt, at du køber et spisebord, der passer til din stil.

Der er utrolig mange varianter af runde spiseborde at vælge imellem, så uanset om du er til det klassiske og stilrene eller moderne og populære, burde du nemt kunne finde et spisebord, der falder i din smag. Det sidste og måske mest afgørende element, når det gælder køb af et nyt spisebord, er prisen.

Spiseborde findes i alle prisklasser, hvor de billigste ofte kan købes for et par tusinde, hvorefter prisen bare stiger for de dyreste. Prisen afhænger både af materiale og mærket på bordet, men det er ikke altid, at kvalitet og pris hænger sammen. Så uanset hvad dit budget er, har du gode muligheder for at finde et spisebord, der passer til dig.

Læs også vores artikel om: Knivsliber Test – Er de pengene værd?

Se vores artikel om: Møbler på afbetaling: Find den rette forhandler

Denne side er anmeldt af: Silke D. Kjær 10/10

Forfatter

Redaktionen for Testmagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Testmagasinet’.