Det er ikke helt forkert, når man nævner at man kan spare både tid og energi på at slå sit græs, når man har en robotplæneklipper

Det kræver lidt tid i starten til at sætte banen op, og sørge for at maskinen kører på det areal der skal slås. Men når først forberedelserne er i lavet, så kører maskinen bare af sig selv. Mange hader at skulle spilde sin tid ved at gå rundt med en græsslåmaskine.

Især når det er højt solskin og græsset det vokser godt. Hvem vil ikke heller ligge på solsengen og dase af, i stedet for at knokle frem og tilbage i haven. At slå græsset føler mange er nytteløst, da det alligevel har samme højde, et par dage efter, og så kan man starte på ny.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper test

En god investering

Selvom sådan en maskine koster nogle tusinder kroner, så er pengene altså givet godt ud. Der er rigtig mange fordele, og stort set ingen ulemper, ved brug af en robotplæneklipper. Den eneste ulempe er prisen. Men du kan se her hvad en robotplæneklipper koster. Dertil er der et hav af fordele ved sådan en maskine.

Som nævnt tidligere, tager det lidt tid at sætte det op, så maskinen kan køre rundt. Der skal sættes ledninger rundt i kanten, så maskinen ved nøjagtig hvor haven går til, så den ved hvor den må og ikke må køre.

Brug tiden med at hygge med din familie eller venner i stedet. Plæneklipperen kører for dig, og sørger for at din græsplæne altid ser nyklippet ud. Græsset vokser hurtigst om sommeren, dette betyder også at man er fri for at skubbe den almindelige plæneklipper rundt i haven i 30 graders varme. Udnyt hellere solens stråler på liggestolen, imens arbejdet bliver gjort.

LÆS OGSÅ: Plæneklipper test

Plejer plænen

Robotplæneklippere har en bioklip. Det betyder at græsset den slår, ikke samles op i en beholder, som på almindelige græsslåmaskiner. Men dertil falder græsset ned på jorden, og giver gødning til jorden. Dertil lukkes plamager hvor der ikke kommer græs.

Ved brug en robotplæneklipper opnår man en yderst flot græsplæne, som er velklippet, fyldig på den fine måde, men ikke mindst, så bliver den bare grønnere og sundere at se på.

Har du en græsplæne der har meget mos? Så er en robotplæneklipper, og generelt bioklip, ganske fortræffeligt. Selvom du tænker måske tænker at du får græs i stuen, så kan du tro om igen. Der klippes så lidt af, (i hvert fald når maskinen har en fast højde), som gør at man ikke bliver generet af græs inde i huset.

Føler du selv du er presset og sjældent har tid til at nå alle huslige pligter? Så hjælper det bestemt ikke, at man udsætter sit pres og sin stress yderligere. At man investerer i en robotplæneklipper, vil spare dig for tid og energi. En god ting at undgå, hvis man er stress-ramt. Derfor kan du pleje dig selv i mens, og skære en pligt væk fra dine skuldre, så du bedre kan overskue dagene.

Læs også: Rynkecreme Test – De bedste rynkecremer med gode resultater

Forfatter