Redskabsskur i stål – Opbevar værktøjet sikkert i et redskabsrum

Vil du gerne have en bedre bolig med mere plads, skal du i gang med at investere i et redskabsskur i stål. Med et redskabsrum får du nemlig meget mere plads til at opbevare dit værktøj. Alt efter hvilket skur det er du køber, har du mulighed for at opbevare det sikkert for tyve og andre som kunne finde på at tage dit værktøj fra dig.

Inden du begynder at investere i et redskabsskur, skal du gøre op med dig selv om du skal ud og investere i et skur der er god til at opbevare maskiner i form af havemaskiner, cykler og lignende, eller om det blot skal opbevare decideret værktøj såsom save, boremaskiner og lignende.

Fordelen ved at vælge et redskabsskur i stål fremfor f.eks træ, er at du ikke skal tænke på vedligeholdelsen af det. Der skal f.eks ikke lige pludseligt lægges nyt tag på det eller laves tagrenovering. I redskabsskur i stål kræver ingen vedligeholdelse, og dermed gør det livet meget nemmere for dig.

Alle med hus ved godt at det kræver en del vedligeholdelse at holde det pænt, og at der skal lægges penge til side, til diverse forbedringer osv, lige pludselig så skal taget skiftes og man skal finde den bedste pris på det. Her kan vi anbefale jydsktagteknik. Fair priser og god service.

Nedenfor har vi kigget nærmere på diverse redskabsskure i stål:

SE OGSÅ: Træ drejebænk

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Redskabsskur i stål 11 m2 hamlet 1012 med dobbelte skydedøre

Redskabsskur i stål - 11 m²
4.899 kr.

Dette er et redskabsskur, som giver dig alverdens muligheder for anvendelse.

Redskabsskuret er forholdsvis stort, og det gør at du har mulighed for at opbevare dine cykler og maskiner, samtidig med at du også får plads til dit regulære værktøj.

Da redskabsskuret er udstyret med skydedøre har du nem mulighed for at få adgang til dit skur.

Dørene samt resten af skuret er desuden behandlet på en måde som gør, at dørene aldrig vil fryse sig fast, ligesom at skuret ikke vil ryste i det danske vejr.

En af ulemperne ved dette skur er at der ikke er indbygget noget vindue i det. Det gør selvfølgelig at du ikke kan opholde dig ude i skuret i længere tid.

Redskabsskur i stål 7,1 m2

Redskabsskur i stål 7,1 m2
4.699 kr.

Dette redskabsskur er af modellen Hamlet 108, som er lavet af stål. I dag bliver de fleste redskabsskure bygget i stål, da det giver et stærkere skur som holder i længere tid – og som i øvrigt er billigere i drift.

Dette skurs størrelse er 7,1 m2, hvilket gør at du har plads til lidt af hvert. Der findes andre redskabsskure der er større end dette, men 7,1 m2 er faktisk en af de størrelser der gør at du kan have din cykel og enkelte maskiner.

Er du god til at udnytte pladsen har du mulighed for at hænge værktøjet op på vægen.

Redskabsskur i stål 11 m2 Dallas 1012 med dobbelte skydedøre

Redskabsskur i stål 11 m2 Dallas 1012
6.299 kr.

Hvis du ikke er så meget til hamlet, kan dette redskabsskur måske være noget lige for dig. Her får du nemlig en model Dallas, som også er blevet lavet af stål.

Størrelsen på dette skur er noget højere, nemlig hele 11 m2 – har du meget værktøj i dit hus, kan du nu begynde at tænke over hvad du skal bruge alt den plads til.

Ligesom med de mange andre redskabsskure vi har snakket om følger der dobbelte skydedøre med her.

At have dobbelte skydedøre gør det blot meget nemmere at komme ind og ud med sine maskiner, cykler og andre store ting, som du gerne vil have opbevaret i skuret.

Redskabsskur i stål 3,7 m2 Yardsaver 410 med dobbeltdør

Redskabsskur i stål 3,7 m2
3.999 kr.

Gider du ikke have at alt dit værktøj optager alt pladsen i dit hjem? Det kan vi godt forstå, og vi kan ligeledes forstå hvis du ikke ønsker at have et kæmpe redskabsskur stående på din have – for det plads kan du naturligvis bruge på noget meget mere fornuftigt.

Dette redskabsskur er 3,7 m2 og det er ikke for sjov at de kalder modellen for en ”yardsaver”. Vægten på redskabsskuret er ligeledes til at have med at gøre.

Da det er et lille redskabsskur har du ikke mulighed for at få et vindue med på skuret, men dette gør ofte ikke noget da du blot skal ind i skuret hurtigt for at hente noget værktøj.

Er ikke velegnet til cykler, men derimod til havemaskiner.

Redskabsskurets størrelse er altafgørende

Noget af det vigtigste du skal ligge mærke til, er størrelsen på det redskabsskur du er ved at investere i.

Det er altid godt at tjekke om du har valgt den rigtige størrelse, og en af de måder du kan gøre dette på er ved at kigge på alle de ting, som du skal have lagt ind i redskabsskuret efter at det er blevet sat op.

Har du mange havemaskiner kan du stille dem op ved siden af hinanden, hvorefter at du tager mål.

Derudover skal du vide om du vil have en reol eller noget lignende ude i dit redskabsskur. Disse ting tager nemlig ofte mere plads end hvad vi lige går og regner med, og det kan hurtigt betyde at vores redskabsskure bliver for små.

Desuden kan de små redskabsskure oftest sættes steder som de store ikke kan. Det kan derfor være en god idé at have en klar plan for hvor du vil have dit redskabsskur efter at det er ankommet.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑