OBS: Dette er en oversigt over, hvilke opvaskemaskine du kan købe på afbetaling, men det er ikke en anbefaling til at købe ting på afbetaling. Vi anbefaler altid, at du får et fuldt overblik over din økonomi inden du køber produkter på afbetaling, da det reelt er et lån. Vi anbefaler ligeledes, at du snakker med din bank eller anden økonomiske kyndig person inden du køber produkter på afbetaling.

Opvaskemaskiner er ikke til at undvære i familiekøkkenet eller andre husholdninger, hvor der bor mange mennesker. Det er nemt og bekvemt at kunne sætte al service, bestik og andet madlavningsgrej ind i maskinen og lade den klare arbejdet.

Det kommer derfor også altid på et dårligt tidspunkt, når opvaskemaskinen går i stykker. Både fordi I skal vaske op i hånden, men også fordi det ikke er sikkert, at der er lagt penge til side til en ny én af slagsen. Hvis I er en børnefamilie, vil I helt sikkert ikke kunne undvære den, selvom økonomien ikke er til det på det givne tidspunkt.

Der er heldigvis råd at hente. I dag kan meget købes på afbetaling og flere butikker tilbyder at finansiere en afbetalingsordning. På den måde behøver I ikke at springe jeres budget eller lade kontoen gå i minus. Få viden her om fordele og ulemper ved at købe en opvaskemaskine på afbetaling, samt hvilke butikker, der tilbyder det.

L’easy – køb en opvaskemaskine på afbetaling på dine præmisser

L’easy er en internetforhandler af elektronik og hvidevarer. De har i mere end 30 år været en stor spiller på det danske marked, hvor de både leverer og installerer hjemme hos kunderne.

Hos L’easy kan I også lave en afbetalingsordning, så I ikke behøver at spare op i månedsvis til en ny opvaskemaskine. I betaler i små rater hver måned, og I bestemmer selv hvilke af følgende måder, I vil afbetale på:

  • Afbetaling af fast beløb i over en given periode – rentefrit
  • Afbetaling over en længere periode end den givne periode – ikke rentefrit.

Hvis I vælger den øverste mulighed vil der ikke være renteudgifter og de samlede kreditomkostninger er lig 0 kr. ÅOP vil derfor også være 0%.

Hvis I derimod vælger en længere løbetid, vil I komme til at betale et mindre beløb pr. måned, men der vil være flere samlede kreditomkostninger. Det månedlige beløb, som skal afbetales, er ikke særligt meget mindre, end hvis I vælger det rentefrie lån. Det koster dog meget mere i både renter og gebyrer.

Gode afbetalingsmuligheder hos WhiteAway 

WhiteAway har et stort udvalg af hvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater til konkurrencedygtige priser. De sætter en ære i at give forbrugeren en god og tryg oplevelse, hvor den kompetente service er i højsædet.

Hos WhiteAway er det også muligt at betale i flere rater ved at bruge ViaBill, som betalingsmetode. Køberen skal være fyldt 18 år, have et dansk personnummer og folkeregisteradresse i Danmark. Når der ansøges om en afbetalingsordning, laver ViaBill en kreditvurdering, så de kan være sikre på, at køberen ikke står i RKI.


Hvis I vælger at købe en opvaskemaskine på afbetaling og den ikke overstiger 2000 kroner, vil afbetalingen både være rente- og gebyrfri. Løbetiden er 10 måneder, men det er også muligt at afbetale over en kortere periode.

Hvis opvaskemaskinen koster mere end 2000 kroner, vil der påløbe et månedligt gebyr.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Opvaskemaskine på afbetaling hos Skousen – rene ord for pengene

Skousen er Danmarks førende og mest erfarne udbyder af hårde hvidevarer. De fokuserer på at levere produkter af høj kvalitet til lave priser. Der findes både fysiske butikker og også online webshops. Skousen har eksisteret i over 60 år og har en stor viden og faglig indsigt i hårde hvidevarer. Deres kompetencer bunder i stor praktisk erfaring fra de fysiske butikker og kan defineres som en god og bundsolid forretning.

Hos Skousen er det muligt at lave en særdeles attraktiv finansiering af jeres nye opvaskemaskine. Uanset beløbets størrelse og løbetid er der ingen renter eller gebyrer. ÅOP’en vil derfor også være 0%. Det eneste, de kræver er, at I som minimum køber for 2000 kr., hvilket en opvaskemaskine typisk overstiger. Herudover skal den månedlige ydelse være på mindst 99 kr.

Hvis I vælger Skousens afbetalingsordning, står der intet med småt, men I skal være opmærksomme på, at det kun gælder udvalgte produkter i de fysiske butikker.

Ligesom de fleste andre butikker og webshops, som tilbyder køb på afbetaling, laver Skousen en kreditvurdering, når I ansøger om afbetalingsordningen. Dette er for at sikre at I, som låntagere, ikke står i RKI. Hvis man står i RKI, er det ikke muligt at optage lån eller afbetalingsordninger.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Udskyd afbetalingen hos Elgiganten

Elgiganten er Danmarks største varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i forbruger elektronik og hårde hvidevarer. Det er også en af landes mest populære internetbutikker. Varehuset blev etableret i 1996 og er derfor yngre end nogle af de andre hvidevarebutikker. De har dog formået at oparbejde en stærk markedsposition grundet engagerede medarbejder, stor fokus på uddannelse, udvikling og markedsføring.

I samarbejde med Santander Consumer Bank har Elgiganten gjort det muligt at udskyde betalingen af opvaskemaskinen. I kan eksempelvis udskyde betalingen i 9 måneder og herefter påbegynde aftalen. På denne måde vil der ikke være kreditomkostninger de første 9 måneder, men herefter vil der være renteudgifter. Denne finansiering kræver også et fast oprettelsesgebyr på 499 kr. Hvis I vælger at indfri hele beløbet inden 9 måneder, koster det kun oprettelsesgebyret.

Det er ikke muligt at lave en afbetalingsordning, hvor I starter med at afbetale fra første måned. Denne ordning er derfor god, hvis I i øjeblikket ikke har økonomi til at betale, men ved, at det ikke bliver en udfordring senere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Fordele ved at købe opvaskemaskine på afbetaling

  • Giver mulighed for at købe en opvaskemaskine, selvom I ikke har det økonomiske overskud til det.
  • Opvaskemaskinen kan købes med bedre funktioner og af bedre kvalitet, end hvis I skulle betale kontant, da betalingen deles op i rater.
  • Betalingen spredes over længere tid og giver derfor luft i hverdagsøkonomien.
  • Hvis jeres opvaskemaskine pludselig går i stykker, har I mulighed for hurtigt at få en ny.

Ulemper ved at købe opvaskemaskine på afbetaling

  • Opvaskemaskinen kan i sidste ende blive dyrere, end hvis I har muligheden for at betale det hele på én gang.
  • Der kan være skjulte gebyrer og renter, hvis I ikke undersøge aftalen grundigt.
  • Hvis den nye opvaskemaskine pludselig går i stykker og I ikke er færdige med afbetaling, kan I ende med at betale for en opvaskemaskine, som I ikke har.

Se vores artikel om: Hvidevarer afbetaling: Find forhandlerne med de bedste betingelser

Forfatter