Inspiration til din bolig

Den er og bliver en sikker vinder for alle os, der elsker praktisk løsninger. Sovesofaen er en smart to-i-en løsninger til dig, der har småt med plads eller blot ønsker at have en ekstra seng på standby til hvem end, der måtte dukke op ved din hoveddør.

Hvis du mangler lidt boliginspiration, så kan du altid tage til en boligmesse eller måske en livsstilsmesse. Du kan også læse resten af denne artikel og finde din inspiration der.

Sofasenge

Denne type sovesofa, som egentlig blot er en enkeltseng, der kan kan laves om til en fin sofa i sengen. Den er yderst pladsbesparende, da den oftest ikke fylder mere end det, du kan se med det blotte øje. I nogle tilfælde kan du dog også få en sofaseng med en ekstra udtrækkelig enkeltseng, der er placeret under den primære seng.

En sofaseng er godt egnet til teenageværelset eller andre steder, hvor der ikke er meget plads – fx på gæsteværelset.

Futonseng

Den gamle klassiker, du måske husker fra dit eget teenageværelse. Modellerne er nok blevet gjort lidt mere behagelige og moderne i designet, men konceptet er fortsat det samme – sofa og seng i ét. Praktisk og pladsbesparende.

LÆS OGSÅ: Sovepose test

Sovesofaer

Sovesofaer fås i mange forskellige udgaver – lige fra almindelige tre personers sofaer og hjørnesofaer til sofaer med chaiselong.

Sovesofaer fylder generelt lidt mere end de ovenstående modeller – gerne dobbelt så meget som den grundlæggende sofa model, når de er foldet ud  til en seng.

Tænk ud af boksen

Er du ikke lige til decideret billige sovesofaer, men kan godt nøjes med lidt mindre, findes der også andre alternativer. Fx er det muligt at købe en to-i-en chaiselong eller en lænestol, der kan omformes til en enkeltmandsseng.

Design, indretning og pris

Der findes som sagt mange forskellige typer af sovesofaer. Nogle har et mere smart og praktisk design end andre. Nogle er store, mens andre fylder knap så meget. Nogle er udformet i lækker læder, mens andre er designet i blødt stof. Nogle er billige, mens andre er lidt dyrer. Mål op og afstem forventninger med pris og design.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑