I det følgende vil vi gennemgå nogle typer af infrarøde gasovne som vi mener, er et godt udvalg af rigtig mange forskellige modeller på markedet.

En infrarød gasovn bruges sjældent som den eneste varmekilde, men ofte som en ekstra kapacitet.

Dog er flere af de modeller vi omtaler ganske godt egnede til at være eneste varmekilde i for eksempel campingvogne, fortelte, garager, udhuse, mindre sommerhuse, kolonihuset eller lignende. Steder som ikke har for mange kubikmeter at opvarme.

En infrarød gasovn eller en kombineret gas- og el-ovn er et apparat, der afbrænder gas med henblik på at skabe varme.

De fleste gasovne danner (infrarød) strålingsvarme, der opvarmer nærtstående bygningsdele og genstande, som derefter afgiver varme til luften.

Drivmidlet er for alle modellers vedkommende gas, og kan alle bruge 11 kilo flasker til formålet. Enkelte har også en varmeblæserfunktion, som er strømdrevet. Gas er et ufarligt drivmiddel, når det er lukket i en tæt beholder.

Gas bliver komprimeret, når det opbevares i en beholder eller trykflaske, og når man tilslutter apparater til gasflasken eller beholderen, skal man sikre sig, at alle slanger og ventiler er tætte og sikre, før man bruger systemet.

En anden sikkerhedsforanstaltning som du skal tage højde for, når du bruger gasovn, er udluftning.

Afbrænding af gas danner kondens, og det kan gøre luften i rummet tung og føles som mindre iltholdig. Derfor skal du sørge for god udluftning i det rum, hvor gasovnen er aktiv.

Før du vælger en infrarød gasovn som passer til dig, skal du måle det rum eller sted som du ønsker opvarmet, så du er sikker på, at den lever op til dine forventninger som varmekilde.

Er rummet for stort i forhold til gasovnens kapacitet, vil du bare blive skuffet.Det sparer dig for mange ærgrelser at være godt oplyst inden du foretager din investering.

SE OGSÅ: Infrarød grill

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

 

HOME it Gasovn – Hold varmen på ferien


HOME it Gasovn – Hold varmen på ferienDer er ikke noget som de lange danske sommeraftner, hvor man kan side ude og se på himlen, der går fra en klar blå til en stærk orange og til sidst til en glitrende stjernehimmel. Det kan dog blive lidt koldt, hvad end man er i forteltet til sin campingvogn eller udestuen til sommerhuset. Derfor kan man rulle en gasovn som denne fra HOME it frem for igen at få varmen.

Denne gasovn er nemlig til at transportere, da den er på hjul, så man kan sagtens have den med sig på ferien. Den har en maksimal effekt på 4200 watt, men det styrer man selv, når man vælger, om den skal stilles på lav, mellem eller høj varme. 

Udover at kunne bruges om sommeren, så kan man også sagtens bruge denne gasovn om vinteren, da man netop har mulighed for at stille den på høj varme.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også vores artikel om: Infrarød lampe – 4 infrarøde lamper som lindrer smerter

Denne side er anmeldt af: Carl M. Pedersen Rating 10/10

Forfatter