Infrarød dørklokke – Få styr på hvem der vil ind i din bolig

Tryghed og sikkerhed i eget hjem bliver mere og mere vigtigt for borgere, som føler, at de ikke kan være i fred for indbrudstyve, luskere og dørsælgere med mere.

Derfor bliver der investeret i alle mulige slags udstyr, som skal hjælpe med at gøre opmærksom på, at der er indtrængende på en ejendom eller i et hjem. I det følgende vil vi beskrive nogle af disse muligheder.

Typisk består infrarøde dørklokker eller sensor apparater med tilknyttet modtager, af en infrarød sensor med sender, der sender et signal til en modtager, som enten efterfølgende afgiver en alarm eller tone.

Nogle modeller er mere avancerede end andre, og har for eksempel også billede- eller videoskærm, hvor man så kan se vedkommende ved døren eller som lagrer optagelser af aktivitet som er foregået.

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, skal du gøre op med dig selv, hvilket behov du har.

Er du typen som for eksempel opholder dig rigtigt meget i haven eller uden for din bolig i sommerhalvåret, og gerne vil vide, om der er nogen ved hoveddøren, så er det en god ide med en infrarød dørklokke uden for mange andre features. Men er det meningen, at du også vil have en form for alarmering, når personer kommer tæt på din bolig, så er det en lidt anden løsning du skal have.

Vi har valgt fem gode bud på muligheder ud, som kan dække flere forskellige behov, og her er vi gået efter produkter som lever op til simple krav om kvalitet, driftssikkerhed og holdbarhed.

Alle modeller er rigtig gode og repræsenterer et bredt udvalg på markedet i dag – det gælder også i forhold til prisniveau, som svinger rigtigt meget. Så uanset hvilken model du vælger, så kan du være tryg ved funktionaliteten og kvaliteten.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

IRS-200 Infrarød dørklokke – Infrarød barriere

irs-200-infraroed-doerklokke
IRS-200 Infrarød dørklokke

Denne elektroniske dørklokke med infrarød sensor er helt ideel til dig der ønsker at blive adviseret, når nogen passerer for eksempel en døråbning eller lignende.

Den fungerer helt enkelt ved at placere sensoren på det ønskede sted, og tilslutte sensoren med den medfølgende adapter til lysnettet.

Den medfølgende højttaler kan du også placere lige hvor du vil – den er trådløs, og rækkevidden er op til syv meter.

Alarmen kan justeres både i forhold til lyd og styrke, og den tid som alarmen er aktiv. Systemet er meget enkelt at installere og kræver ikke andet end batterier til højttaleren.

Det er en god og gedigen løsning til et enkelt behov, uden alt for avancerede muligheder. Denne model kan også benyttes til mindre butikker eller kiosker, som har brug for at give besked om kunder i forretningen.

Apparatet virker helt perfekt og er af en meget høj kvalitet, der passer til investeringen. Du får noget for pengene.

SafeHome Digital dørspion – Infrarød dørklokke

SafeHome Digital dørspion
0 kr.

Denne digitale dørspion er for den lidt mere tryghedssøgende type, der gerne vil sikre sig om, hvem der ringer på døren og forventer at blive lukket ind.

En dørspion med indbygget kamera, som opererer på flere måder, kan give ekstra tryghed og sikkerhed i hjemmet, da det er muligt, at identificere vedkommende der ringer på døren, før du lukker op.

Apparatet som består af to dele, er forbundet med et kabel.

Den ene enhed er den der skal sidde udenfor på ydersiden af en dør, og som er forsynet med et infrarødt kamera, der gør at du selvom det er mørkt, kan se hvem der står udenfor.

Sensoren i enheden registrerer bevægelse og lagrer automatisk billede eller video – kan justeres, af personen.

Når en person ringer på klokken, bliver der også taget et billede, som lagres på et microSD-kort, samtidig med at det vises på skærmen på indersiden af døren.

Det er et ret smart system som især henvender sig til folk som ønsker en digital dørspion, i stedet for denlidt mere gammeldags dørspion som man kigger ud igennem.

Kameraet tager billeder i to MP kvalitet og er helt perfekt til formålet, skærmen – 3,5 tommer, er i farver med en flot opløsning, så der ikke er tvivl om hvem der kommer på besøg.

Apparatet eller dørspionen skal bygges ind i døren, men det er ganske simpelt, når man bare tilpasser målene. Dørspionen er batteridrevet, og er til døre på 35 til 65 millimeter i tykkelse.

Wifi video-samtaleanlæg til dør + ringeklokke

wi-fi-video-samtaleanlaeg-til-doren-ringeklokke-night-vision
Wifi video-samtaleanlæg til dør

Søger du efter et avanceret system som kan arbejde sammen med din smartphone, så skal du kigge lidt nærmere på denne model.

Det er det sidste nye indenfor videoanlæg som er kombineret med din ringeklokke.

Dette apparat skal nok sikre dit hjem som du forventer, og det kan også bruges i professionelt øjemed, hvis du for eksempel har en butik, et lager eller et kontor, som du vil sikre lidt bedre.

For at dette Wifi videosamtaleanlæg med dørklokke skal kunne virke, skal der være trådløst internet tilgængeligt eller wifi, som det også hedder.

Når anlægget er koblet sammen med det trådløse netværk, så kan det køre sammen med en app på din smartphone eller pc og tablet, som har IOS eller Android som styresystem.

Når anlægget er sat op og koblet til netværk, så kan din mobile enhed eller pc, blive alarmeret eller adviseret om enhver aktivitet der foregår på stedet, hvor anlægget er sat op.

Det er fjernbetjent og smart. Hele systemet kan sættes op som du ønsker, og optage og gemme fotos eller video, når du ønsker det.

Selvom det lyder kompliceret, så er det faktisk ret enkelt at koble op selv, bare du følger brugervejledningen til punkt og prikke.

Den følger med, og forklarer også alle de ekstra muligheder der er for flere brugere med mere.

Apparatet har en effektiv skærm, og kamera med nattesyn, der har en rækkevidde på op til fem meter.

Det er virkelig et flot kvalitetsprodukt, som du kan være helt tryg ved, både når du er hjemme og ude.

Dog DoorBell – Infrarød dørklokke

Dog DoorBell
0 kr.

Er du hundeejer, og er vant til at sende hunden ud på eventyr alene i haven eller på ejendommen, så kan du og din hundeven have stor glæde af denne model.

Det er så at sige en smart løsning, der gør at du ikke behøver at have døre stående åben i hjemmet, mens hunden er ude og lege eller hvad den nu laver.

Når du har installeret apparatet, så kan du trygt lukke døren, når hunden er lukket ud, for du får besked lige så snart at hunden vil ind igen.

Sensoren i systemet giver besked til den trådløse dørklokke, når den aktiveres, og en alarm eller tone giver dig besked om, at hunden er ved døren, og at den vil ind igen.

Dog DoorBeller en IR-sensor og en trådløs dørklokke, som du monterer – sensoren udenfor, hvor hunden venter, og dørklokken skal du have inde i boligen. Rækkevidden for det trådløse system er op til 50 meter, og selve sensoren opererer i en radius på nul til seks meter.

Klokkedelen har ti forskellige toner eller ringesignaler, og blinker også ved aktivitet omkring sensoren.

Systemet er meget enkelt at installere og indstille, når bare du følger den medfølgende brugervejledning. Begge enheder er batteridrevet med henholdsvis tre AA-batterier og et 9 Volt batteri, som du skal tilkøbe.

Cat DoorBell – kattelem 2.0 – Infrarød dørklokke

Cat DoorBell - kattelem 2.0
199 kr.

Mange katteejere har savet en dør i stykker eller overvejer det, for at have en kattelem for deres elskede kat, så den kan pendle frem og tilbage mellem boligen og uderummet.

Det er besværligt, dyrt og somme tider ret irriterende, da det samtidig giver adgang for hele kvarterets kæledyr, og nogle gange uønskede rotter med mere.

Derfor kan det være mere end smart, at købe en katte-alarm, som både er billigere og ikke kræver at du ødelægger en dør, for at katten kan komme ud og ind.

Cat DoorBell er to enheder som taler sammen via et trådløst system, der gør, at sensoren opdager aktivitet ved døren, og klokken bliver aktiveret, så du ved, at katten er ved døren og vil ind igen.

Sensoren skal sidde hvor katten plejer at stå, når den vil ind, og klokken kan du placere i boligen så den er indenfor systemets rækkevidde.

Du undgår flere uheldige situationer med en dørklokke for katte, som for eksempel at katten ikke slæber alt muligt usmart ind i boligen, og at tyve ikke bruger kattelemmen som en måde at få døren åbnet på – med en dørtang med mere.

Dørklokken har ti forskellige lyde eller ringesignaler, og er koblet op til sensoren med en rækkevidde på op til 50 meter. Sensoren har en rækkevidde på op til seks meter, og bliver aktiveret ved den mindste aktivitet.

 

Opsummering

Der findes utallige infrarøde dørklokker med alarmer på markedet i dag, og mange af dem er noget værre bras, hvor du smider penge lige ud af vinduet, og hvor kvaliteten hænger i en tynd tråd.

Enten er materialet for billigt og tåler ikke ret meget, eller også er elektronikken så ringe, at sensorer og rækkevidde er langt fra det som bliver lovet i annoncer med mere. Sørg for at vælg løsninger som du er tryg ved, så bliver du mest tilfreds i den sidste ende – uden ærgrelser og lommesmerter.

Uanset om du overvejer en infrarød dørklokke til gæster, din hund eller kat, eller for at holde uvedkommende ude af din bolig, så mener vi selv, at have ramt et godt udsnit af produkterne på markedet i denne lille opsamling.

Fra den enkle katte-alarm til den mere avancerede model med farveskærm og app-tilknytning, så er alle mere end anvendelige til formålet. De modeller vi har tjekket, er alle i meget høj kvalitet, og holder hvad de lover.

Ens for dem alle er også, at de er nemme og forholdsvis enkle at installere, og meget nemme at betjene når de er monteret og aktive.

Når du har valgt hvilken model som passer bedst til dit behov og har bestilt den, skal du følge de anvisninger som er beskrevet i vejledningerne. Det gør, at du ikke laver fejl, og at systemerne kommer til at virke efter hensigten.

Specielt placering af sensor og modtager er vigtigt, så de kan nå hinanden. Nogle gange kan bygninger med meget beton eller jern hæmme trådløse signaler, og det skal du tage højde for.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑