Indretningstendenserne for 2019

Nu er vi godt en måned inde i året, og de første boligtendenser er begyndt at vise sig. Og du kan godt glæde dig, for 2019 bliver et godt og nyt år på indretningsfronten

Læs med i artiklen og få inspiration, til hvordan din bolig skal se ud for at være up to date i 2019. Og bare rolig, det bliver i hvert fald ikke kedeligt.

Farverne

I 2019 vil vi se flere nye måder at bruge farver på. Vi har i lang tid været vant til, at vores grønne farver skulle være dunkle og klare. Men det vil man ikke opleve i 2019, har skal de grønne farver være mere limeagtige, og støvede fremfor den smaragdgrønne som vi har været vant til at se.

En anden tendens, som er meget anderledes en den ovenstående grønne er blok farverne. Og hvis du er glad for farver, er det her en rigtig god nyhed. For du vil i år må du gerne brug stærke kontrastfarver, op i hinanden. Det vil skabe et fedt, og farve rigt look som man kun kan blive glad ved.

Hvis man ikke er til stærke farver, men stadig ønsker andet end hvis er der også håb. For det er en tendens for året at bruge neutrale farver sammen. Specielt moderne er det blevet at skabe en roligt look. Det kan du gøre ved at blande farver som grå, brun og beige sammen.

Jordtonerne vil skabe et roligt look, i din bolig og vil virke meget harmonisk med disse farver. Det kan være omkostningsfuldt, at skulle lave alt om derhjemme på en gang. Derfor skal man gøre op med sig selv, om ikanobank.dk skal hjælpe en. Eller om man hellere vil gøre det, over en lidt længere periode måske.

Dekorationerne

Vi har i mange året vænnet os til at fylde vores hjem med alverdens planter. Stor som små, tykke som tynde, de skulle bare være der. Og det levende planteliv har noget næste step i sin udvikling, for i år skal dine planter være blomster. Og de skal være tørrede! De tørrede blomster passer også rigtig godt ind i tendensen, med at vores farver skal være mere jordnære.

Og hvis vi ikke skal pynte op med blomster og planter, så kan vi bruge dekorationer. Og en tendens vi vil komme til at se meget til, at buer og former. Og igen skal vores dekorationer, være i nedtonede farver der passer til resten af boligen. Men vores lysestager skal være kurvede, og i runde former. Og det skal generelt passe til det organiske, og jordnære look der hitter i 2019.

Tekstilerne
Velour har i mange år hittet, når der er kommet til indretningstrends. Og selvom vi stadig elsker velour, og det hitter i mange hjem. Så er det nu tid til, at komme videre. Og hvis man skal følge trendsne, skal man i år skifte sit velour ud med fløjl. Og selvom mange nok forbinder fløjl med, 70’erne så er materialet altså med til at tilføre lidt kant til boligen.

Igen er det en god ide at holde farverne lidt nedtonede. Men med tekstiler, har man jo altid muligheden for at prøve noget nyt. For du kan starte med at skifte nogle, af dine puder ud med materialet. På de måde vil det langsomt, ment sikkert blive integreret i din bolig.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑