Hus til salg: Sådan gør du boligen parat

Skal du til at flytte fra din gamle bolig? Når flyttekasserne skal pakkes, og når indretningen af den nye drømmebolig skal planlægges, gælder det om ikke at glemme din nuværende bolig

Hvis du netop har sat huset til salg, er det nemlig med at gøre det klar og parat til et åbent hus-arrangement. På den måde har du muligheden for at vise huset frem fra den bedst mulige side og få potentielle købere til at huske netop dit fantastiske hus.

I det følgende får du en række gode råd til, hvordan du kan skabe et godt førstehåndsindtryk, når boligen skal sælges og vises frem.

Start med en god omgang oprydning

Oprydning er et af nøgleordene, hvis du ønsker at vise et pænt og ordentligt hjem frem for potentielle købere. Sørg med andre ord for at sætte en eller flere dage af til at rydde op i de rum, hvor tingene står hulter til bulter, så du får skabt en rolig og behagelig atmosfære.

En god idé er desuden kun at lade et par enkelte jakker hænge ude i entréen eller baggangen, så de besøgende får fornemmelsen af et dejligt og stort rum.

Rengøring – over det hele

Hvad kommer efter oprydning? Det gør rengøring selvfølgelig. I den forbindelse skal du have fat på en masse rengøringsudstyr, så boligen kan komme til at skinne. Gå i gang med den helt store forårsrengøring i alle rum.

På den måde undgår du samtidig at skulle bruge oceaner af tid på rengøring af hjemmet lige inden flytning. Dermed slipper du for at blive stresset, og du kan i stedet glæde dig til at flytte ind i dit nye hjem. Sørg desuden for at sætte god tid af til rengøringen, så du også har mulighed for at tage velfortjente pauser indimellem.

Førstehåndsindtrykket starter udenfor

Da ovenstående sætning i høj grad er sand, omhandler det næste punkt på dagsordenen en klargøring af husets ydre. Er det sommer, gælder det for eksempel om at få slået græsset og gjort plænen så pæn som mulig. En pæn græsplæne gør nemlig en stor forskel – især hvis den fylder meget omkring huset.

Derudover skal vinduerne vaskes og pudses, idet rene og skinnende vinduer ligeledes er prikken over i’et på den pæne bolig. Hvis du ikke har tid til vinduespudsningen grundet et travlt skema, har du mulighed for at hente hjælp hos de professionelle. Kig derfor efter en god virksomhed, da rene vinduer betyder noget.

Skab nye muligheder og en rar atmosfære

Hvis dit nuværende hus mangler et kontor, kan du sagtens ændre på hjemmets indretning, så du kan få et arbejdshjørne. Benyt for eksempel et hjørne i køkkenet eller stuen til formålet, så du kan vise, hvordan hjemmet kan anvendes på forskellige måder.

Det er en betydelig fordel, hvis du bruger tid på at vise dit hjems funktionalitet frem, idet en lang række af købere leder efter hjem, som ikke kun er pæne og ordentlige, men også praktiske at bo i.

Endelig er det en supergod idé at pynte hjemmet med lidt nipsting i form af fine vaser med friske og flotte blomster og et par søde lysestager i vindueskarmene.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑