Hængekøje med stativ – Få det bedste ud af sommeren!

En hængekøje med stativ er et fantastisk værktøj, til at få det absolut bedste ud af den danske sommer.

Hvem drømmer ikke om, at ligge i hængekøjen i haven, på en varm sommerdag og bare dase den?

Der er bare et eller andet helt unikt, sommerligt og hyggeligt ved en hængekøje med stativ. Hængekøjen kan give enhver dansk sommerdag en hyggelig stemning.

En hængekøje på stativ er samtidigt super smart, fordi at den er fleksibel og du let kan rykke rundt på den. Du kan placere den i skyggen under et stort træ og få dig en dejlig eftermiddagslur.

Når du så vågner og solen har rykket sig, så kan du igen bare trække hængekøjen hen, så den er placere perfekt i forhold til solen.

Med en hængekøje på stativ, så slipper du endda for at skulle bruge tid og besvær, på at sætte hængekøjen op gang på gang.

Du skal ikke til at finde to træer, der står tæt på hinanden og du skal heller ikke binde nogle irriterende knuder.

Så snart du har slået hængekøjen op én gang, så er det eneste du skal gøre, bare at ligge dig i den og nyde at der er sommer!

Det tager endda ingen tid, at sætte hængekøjen med stativ op og det går lige så hurtigt at pakke den ned igen.

Derfor så kan du også sagtens tage den med på stranden eller hvor end du ønsker. Vi har i fundet syv super gode hængekøjer på stativ, som der kan give de sommerminder du sent vil glemme.

Alle fortjener glæden ved en dejlig eftermiddags lur i skyggen af et træ, ovenpå en skøn hængekøje på stativ!

SE OGSÅ: Havestol

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Mobil hængekøje med stativ.

Mobil hængekøje med stativ.
549 kr.

Dejlig hængekøje med stativ, der er super mobilt og ligge til at lægge sig og slappe af i. Mobil hængekøje med stativ er som taget ud af den dovnes drøm om sommeren.

Der er bare et eller andet unikt og fortryllende afslappende, ved at ligge og dase i en hængekøje. Med en hængekøje uden stativ, så er det bare tit svært, lige at finde to træer der står tæt nok på hinanden.

Hvis det så endeligt lykkedes, så skal man derefter til at binde den fast, så den også sidder i en god vinkel.

Når alt besværet er klaret og hængekøjen hænger mellem to træer, så er der stor chance for, at den bliver hængende længe.

Fordi hvem gider at sætte hængekøjen op igen?

Der står den og samler grannåle, biller og noget helt tredje.

Et hængekøje med stativ er meget smartere! Du skal ikke bruge unødvendig tid og kræfter, på at kæmpe med at sætte hængekøjen op.

Så er den endda enormt nem at transportere, da der medfølger en smart taske, du let og simpelt kan pakke stativet ned i.

Det tager mindre end ét minut, at pakke hængekøjen ned og samme tid at pakke den ud igen!

Du kan derefter bare slæbe rundt på den, da den vejer under 10 kg. Tag den med på stranden eller hvor end du ønsker.

Hængekøjen er lavet af nylon, som er et ganske kraftigt og holdbart materiale, der derfor også er populært til især udendørs hængekøjer.

Den danske sommer når den er bedst, den er som skabt til en hængekøje. Det er næsten en skam, ikke at få det meste ud af det dejlige vejr.

Oplev glæden ved en mobil hængekøje med stativ hele sommeren!

Dens stativ er lavet af stål, der sammen med nylonen sørger for en super holdbar hængekøje med stativ.

Du kan sagtens lægge dig godt tilrette i den, hvor end du ønsker og så kan du trygt forvente at den står stabilt og roligt, hvilket giver dig den optimale ligge oplevelse.

  • Den er designet til folk, der er op til 190 cm lange.
  • Den vejer 9,5 kg og er derfor lige til at tage under armen.
  • Den kan klare vægten af en person, der vejer op til 110 kg.
  • Størrelsen udslået måler 250 cm x 85 cm x 80 cm.
  • Den sammenslået størrelse den er på 100 cm x 15 cm x 15 cm.

Hvis du vælger den her hængekøje, så får du i forpakningen en hængekøje, stativ til hængekøjen, en bæretaske og en brugsvejledning på engelsk.

SE OGSÅ: Havebænk

Hængekøje med stativ – Amazonas sommer sæt.

Amazonas Summer Set
799 kr.

Farverig og sommerlig hængekøje med stativ. Den har fået navnet Amazonas sommer sæt, hvilket da også er ganske forståeligt.

Det her er nemlig en enormt farverig hængekøje, der har både pink og røde striber i sig, hvilket gør hængekøjen mere levende og spændende at se på.

Denne her hængekøje, den kan give dig de bedste forudsætninger, for ægte afslapning i sommermånederne.

Du kan stille den under et træ i haven og så ellers nyde godt af den danske sommer. Du kan eksempelvis læse en god bog eller tage dig en velfortjent eftermiddagslur i træets dejlige skygge.

En af de mange fordele ved en hængekøje på stativ, det er at du kan trække den rundt som du vil, uden noget som helst besvær.

Den vejer ikke det store og den er lige til at flytte rundt på, så du kan placere den perfekt i forhold til solen.

Du kan endda sagtens tage den med på stranden eller med i sommerhuset, hvis du har lyst. Mulighederne er mange og det er kun din fantasi der sætter grænserne!

Standeren som hængekøjen hviler på, den er af højeste kvalitet. Den er produceret i hammerslået stål, der gør hængekøjen ekstra holdbar og stabil.

På grund af dens kraftige og stærke stander, så får du også en stabil og endnu mere behagelig ligge oplevelse, i den her fantastiske hængekøje.

Det er bare om at nyde den danske sommer, når den endeligt er der. Det kan du gøre med den her fantastiske hængekøje med stativ

Du skal lige være opmærksom på, at den har en maksimal belastning på 120 kg, så pas på med at sidde to voksne i den.

Hængekøjen den måler 120 cm x 210 cm.

SE OGSÅ: Hyndeboks

Hængekøje med stativ – Amazonas Star sæt kolibri.

Amazonas Star Set Kolibri

Fantastisk hængekøje med friske og sommerlige farver.

Køjen den er udstyret med flotte striber i både blå, grønne og gule farver. De passer perfekt ind til resten af sommerens hyggelige farver.

Den her hængekøjen den passer derfor perfekt ind over alt på en varm sommerdag! Den kommer selvfølgelig på et stabilt stativ, så du let kan placere den overalt du ønsker.

Hængekøjen er lavet i super blødt og behageligt stof, så du kan være sikker på at få den bedst mulige komfort i den her hængekøje.

Når du gerne vil ud og dase i solen, så er den her hængekøje perfekt. Den er lige til at trække hen under et træ i haven, eller hvor end du ønsker at stille den.

Det smarte ved stativet, det er at du let bare kan rykke rundt på hængekøjen, så den står perfekt i forhold til solens placering.

Standeren er lavet af trykimprægneret fyrretræ, der sørger for et enormt holdbart og stabilt underlag.

Det stabile underlag sammen med den komfortable hængekøje i blødt stof, det sikrer sig til sammen den optimale liggekomfort.

Det gør alt i alt den her hængekøje med stativ, til det perfekte sted, for en velfortjent eftermiddagslur på en varm sommerdag.

Du kan selvfølgelig også læse en god bog eller gøre noget helt tredje i den her hængekøje med stativ. Mulighederne er mange, da hængekøjen er super mobil og let at transportere.

Den har en maksimal belastning på 120 kg, hvilket er værd at være opmærksom på, hvis eksempelvis to personer ønsker at ligge i hængekøjen samtidigt.

SE OGSÅ: Hængestol

Hængekøje med stativ – Amazonas Apollo sæt.

Hængekøje med stativ
0 kr.

Den her hængekøje, den kan give dig den ultimative hygge på terrassen eller i din have.

Den har fået navnet Amazonas Apollo sæt og det på grund af dens hyggelige og sommerlige stil. Den er lige til at tilbringe en masse hyggelige somre i.

En varm sommereftermiddag, så er den her hængekøje perfekt til at snuppe sig en lang og velfortjent eftermiddagslur i. Den har et rigtig flot udseende, bestående af blå og hvide striber.

De blå og hvide nuancer, de passer grundet sin enkelhed over det hele og kan tilføre en afslappet atmosfære, hvor end du placere hængekøjen.

Der er bare et eller andet ekstremt hyggeligt og unikt ved en hængekøje.

Den symboliserer på en eller anden måde bare sommerhygge og en eftermiddag i hængekøjen, det er lig med en god eftermiddag!

Læg dig godt tilrette med en god bog en varm sommerdag og du vil aldrig kunne undvære den her hængekøje igen.

Den står på en flot træstander, der er lavet i imprægneret fyrretræ. Det giver dig et stabilt og holdbart underlag, så du kan være sikker på at få den bedste ligge oplevelse i den her hængekøje.

Det mobile stativ, det gør samtidigt at du kan flytte rundt på hængekøjen som du ønsker. Du kan placere den nøjagtigt som du vil i forhold til solen og på den måde, få det absolut meste ud af den fantastiske danske sommer!

Den her hængekøje, den har en maksimal belastning på hele 150 kg. Det betyder, at man i nogle tilfælde godt kan være to personer i den, hvilket for mange er en kæmpe stor fordel.

SE OGSÅ: Kay Bojesen abe

Eksklusiv hængekøje på stativ med flotte blå og hvide striber.

Blå Stribet Hængekøje på Stativ
2.375 kr.

Det her er en kæmpe stor og utrolig behagelig hængekøje på stativ. Den har lækre blå og hvide striber, der bærer præg af noget roligt og hyggeligt.

Det er en hængekøje på stativ, for dig som ikke vil nøjes. Den har en utrolig god kvalitet og en dejlig stor størrelse, der gør at du får massere af plads, til at ligge og dase i under solen.

Selve hængekøjen er lavet af umådeligt behagende stof, der nok skal give dig en ligge oplevelse ud over det sædvanlige.

Stativet gør den enormt let at flytte rundt på, så du kan placere den lige hvor du finder bedst. Du kan endda nemt rykke rundt på den, i forhold til solens placering.

Den her hængekøje på stativ er det perfekte sted, til at tage sig en skøn og velfortjent lur eller læse en god bog på en varm sommerdag.

Den er meget let at samle og stativet er enormt holdbart, så du kan få den mest behagelige og stabile oplevelse, når du lægger i hængekøjen.

Det her er en fantastisk hængekøje på stativ, der er lavet til dig, som vil have absolut det bedstet ud af den dejlige danske sommer!

Flot hængekøje på stativ i en ekstra stor størrelse.

Flot hængekøje på stativ
2.975 kr.

Enormt lækker hængekøje i rigtig høj kvalitet, der har en dejlig og kæmpe stor størrelse.

Det her er en hængekøje med en kvalitet udover det sædvanlige, der derfor helt sikkert vil kunne give dig gode og varme sommerminder.

Der er massere af plads i den her skønne hængekøje, til at du kan lægge dig godt tilrette på en varm og dejlig sommereftermiddag.

Den er udført perfekt fra top til bund og har fået et udsøgt og elegant finish. Den passer derfor som skabt ind overalt på en varm sommerdag!

Hængekøjen er næsten 1,5 meter bred, hvilket betyder at to personer sagtens kan nyde den på én gang.

Den er kæmpe stor og den skiller sig derfor ud fra mange andre hængekøjer på stativ. Det er værd at bemærke, hvis du leder efter et lidt større produkt.

Stativet er også af rigtigt gode materialer og det er lavet af eukalyptustræ, der sørger for at holde dig og hængekøjen godt på plads.

Stativet er dejligt kraftigt og derfor også enormt stabilt. Det betyder, at du får en god og rolig ligge oplevelse, i den her unikke hængekøje!

En hængekøje på stativ, den er samtidigt helt vild mobil og du kan derfor stille den nøjagtigt hvor du ønsker. Så kan den også let rykkes rundt på, alt efter hvor solen står på himlen.

Den er samtidigt utroligt nem at sætte op og at pakke ned igen. Den kan derfor også let opbevares i årets kolde måneder eller eksempelvis tage med på stranden.

Bæreevnen er på hele 180 kg, så den kan oftest klare to personer på en gang.

Hængekøjen har en totallængde på hele 3,5 meter.

Træstokkene de måler 120 cm.

Liggelængden er på 220 cm, så der er selv plads til folk med de længste ben på den her komfortable hængekøje.

Ligge bredden den er på 145 cm.

SE OGSÅ: Kay Bojesen fugl & Kay Bojesen turtelduer

Mexico hængekøje på stativ i MEGA size.

Mexico hængekøje
3.995 kr.

Ultimativ komfortabel og lækker hængekøje på stativ.

Det her er en hængekøje, for dig som aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten og ønsker at få det absolut meste ud af de skønne danske sommerdage.

Den bærer præg af noget mexicansk, der passer som skabt ind til en varm sommerdag. Den er lige til at tilbringe siestaen på i skyggen fra et træ i haven.

Den er produceret i et stærkt materiale, der holder godt udenfor. Den er nemlig håndfremstillet i coated bomuldsnet og har et noget så fint og ekstremt smukt mønster.

Den kan placeres stort set over det hele i haven eller på terrassen, grundet dens flotte og levende design. Den her hængekøje på stativ, den kan helt sikkert tilføje noget ekstra hyggeligt til en dejlig sommerdag.

Hængekøjen er, på trods af sin dejlige store størrelse, enormt mobil og du kan derfor let flytte rundt på den. Mulighederne er mange og det er kun din egen fantasi der sætter grænserne!

Du kan let trække den ind i skyggen, men du kan også pakke den hurtigt sammen og så tage den med på stranden, hvis du ønsker.

Det her er i alt en fantastisk god hængekøje på stativ, i en mega stor størrelse, hvor der er massere af plads til gode sommerminder med venner og familie.

Stativet er lavet af stærkt eukalyptustræ, der nok skal holde dig godt på plads, når du ligger i den her fantastiske hængekøje. Dens stabile stative, sørger også for at du ligger mere roligt og derfor mere behageligt i hængekøjen.

Den her hængekøje på stativ er perfekt at placere steder med fliser og stenbelægning.

 

Vores 7 bud på en hængekøje på stativ

Det her var syv gode bud, på dejlige hængekøjer med stativ.

Enhver bør opleve den luksus en hængekøje på stativ giver, især når den er lige til at placere over det hele og næsten ikke koster noget.

De har alle sammen deres fordele har det tilfælles, at de er af god kvalitet og super fleksible.

De er med andre ord lige til at rykke rundt i haven eller tage med på stranden.

Mange af dem, de har endda et livligt og sommerligt design, der kan puste liv og god stemning ind i enhver sommerdag.

Vi håber at du får lov, til at opleve glæden ved at ligge i en dejlig hængekøje med stativ på en varm dansk sommerdag!

 


Comments are closed.

Back to Top ↑