En hængekøje med stativ er et fantastisk værktøj, til at få det absolut bedste ud af den danske sommer.

Hvem drømmer ikke om, at ligge i hængekøjen i haven, på en varm sommerdag og bare dase den?

Der er bare et eller andet helt unikt, sommerligt og hyggeligt ved en hængekøje med stativ. Hængekøjen kan give enhver dansk sommerdag en hyggelig stemning.

En hængekøje på stativ er samtidigt super smart, fordi at den er fleksibel og du let kan rykke rundt på den. Du kan placere den i skyggen under et stort træ og få dig en dejlig eftermiddagslur.

Når du så vågner og solen har rykket sig, så kan du igen bare trække hængekøjen hen, så den er placere perfekt i forhold til solen.

Med en hængekøje på stativ, så slipper du endda for at skulle bruge tid og besvær, på at sætte hængekøjen op gang på gang.

Du skal ikke til at finde to træer, der står tæt på hinanden og du skal heller ikke binde nogle irriterende knuder.

Så snart du har slået hængekøjen op én gang, så er det eneste du skal gøre, bare at ligge dig i den og nyde at der er sommer!

Det tager endda ingen tid, at sætte hængekøjen med stativ op og det går lige så hurtigt at pakke den ned igen.

Derfor så kan du også sagtens tage den med på stranden eller hvor end du ønsker. Vi har i fundet syv super gode hængekøjer på stativ, som der kan give de sommerminder du sent vil glemme.

Alle fortjener glæden ved en dejlig eftermiddags lur i skyggen af et træ, ovenpå en skøn hængekøje på stativ!

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

SACKit Cobana Hammock – Vandafvisende og slidstærk udendørs hængekøje


Testmagasinet’s anbefaling & bedste hængekøje

Sommeren er over dig, solen skinner, drikkevarerne er kolde, men hvor skal du smide dig i haven? Cobana hængekøjen fra SACKit er den ideelle partner til en hed sommerdag i haven. Slå benene op, læg dig til rette og nyd dagen i fulde drag. Cobana SACKit Cobana Hammockhængekøjen er specifikt designet til at yde god komfort, så du nemt kan få en ”hurtig” middagslur!

Udover at hængekøjen indbyder til hygge og afslapning, behøver du ligeledes ikke bekymre dig om, at du kommer til at spilde din drink eller solens stråler. Hængekøjen er nemlig både vandafvisende og lysægte, så solens stråler kan skinne lige så meget de vil, uden at din hængekøje vil falme i farven.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derudover er hængekøjen lavet i både slidstærke og kvalitetsrige materialer, så den sagtens kan stå udendørs hele sommeren, uden at du skal bekymre dig om dække eller lignende.

Kan du godt lide gennemtænkt dansk design, som holder formen og yder en god komfort, så har du her muligheden. Stellet er lavet af stabilt aluminium af høj kvalitet, så du både nemt og bekvemt kan flytte hængekøjen efter solen, da den ikke vejer særlig meget.

Hængekøjen er nem at stige ind og ud af og man ligger i trygge rammer, så hele familien kan drage nytte af jeres nyerhvervede hængekøje. Så lader vi det være op til jer, hvem der skal prøve den først!

Detaljer:

 • Aluminium stel: 292 x 125 x 102 cm, Stof Mål: 278 x 125 x 2 cm
 • Materiale: Stof: 100% olefin fiber, hørsting. Stel: Aluminium
 • Lysægthed: skala 7-8. Lysægthed skalaen går fra 1-8, hvor 8 er det bedste
 • Vandafvisende
 • Slidstærkt og langtidsholdbart materiale
 • Håndsyede sting
 • Kvalitetsmaterialer

Mobil hængekøje med stativ


Mobil hængekøje med stativDenne hængekøje med stativ gør, at du kan være klar til lur på ingen tid. Når den er slået ud, har den en størrelse på Størrelse udslået: 250 x 85 x 80 cm. Når den er slået sammen, er den ikke mere end 100 cm lang. Så du kan let have den stående derhjemme, når du ikke bruger den.

Det tager ikke meget mere end 2 minutter at folde den ud eller tilbage igen. Det gør den smart at have, hvis du bare gerne vil ligge udenfor i haven, når du har fri. En almindelige hængekøje har den ulempe, at du skal have to stolper, træer eller noget andet, som du kan hænge den mellem.

Det behøver du ikke her, da stativet følger med. Det gode er, at der medfølger en taske til det hele, så du kan tage den med alle steder.

Hvis I skal en tur i sommerhuset eller på camping, så kan du tage den med i bilen. Når du så er fremme, kan du efter 2 minutter ligge ned og hygge dig. Med en vægt på 9,5 kg. er det da også mere end realistisk at tage den med de fleste steder.

Materialet er af nylon, som gør det ok at ligge på, når der er tale om en hængekøje. Det er nok de færreste af os, som har lyst til at ligge på en hængekøje en hel nat alligevel.

Du skal være opmærksom på, at producenten anbefaler, at du er under 190 cm høj og vejer mindre end 110 kg. Som vi skrev, så er den 250 cm i længden med stolperne, så du kan nok godt ligge i den alligevel, men bare så du er klar over det, inden du køber den. Det samme gælder for vægten, hvor det er der, at producenten kan garantere at hængekøjen kan holde til det.

Om selve designet kan nævnes, at der er tale om blå nylon, hvor du sætter hængekøjen fast i stativet i hver sin ende. Så du får samme hældning, som du kender fra de hængekøjer, som du ser mellem to træer. 

En mobil hængekøje er det perfekte sted at tage en sommerlur. Især da den har en taske, vil vi anbefale alle at skaffe sig en, da man altid er et sted, hvor man kunne bruge at tage en lur i en hængekøje. 

Med hensyn til tasken så kan du tage den på ryggen, så du kan endda cykle til standen med den, hvis du ønsker det.

Hvis du altid har drømt om at få en hængekøje, men aldrig er lykkedes med at få den opsat ordentligt, så kan vi mere end anbefale en mobil hængekøje i stedet.

 

Mobil Hængekøje – Let at tage med på farten


Står du og skal have fat på en dejlig hængekøje, som du kan få stor glæde af? Denne model har hos sin forhandler, coolstuff.dk, været en af de mest solgte modeller indtil videre, og er dermed ganske populær. 

En af grundene til den høje efterspørgsel er popularitet er med stor sandsynlighed den mobile egenskab, som sikrer, at du kan have denne hængekøje med på farten og slå den op lige hvor du har lyst. Og frygt ej, hvis du ligger ude og nyder solskinnet, men det pludseligt trækker op til uvejr, så kan du nemt folde hængekøjen sammen, så du slipper for en våd en af slagsen, som du ikke kan bruge efterfølgende. Du kan altså nemt bruge denne model både inde og ude alt efter behov. 

Findes der egentligt noget bedre, end at kunne slappe af i en hængekøje? Normalt kan du have det problem, at din afslappende stund bliver afbrudt af skygge, dårligt vejr eller noget andet dårligt. Her er det en stor fordel, at du nemt kan flytte rundt på hængekøjen selv, så du kan tilpasse hængekøjens beliggenhed efter behov. Måske du ligger i hængekøjen midt på græsplænen, men så bliver forstyrret af børnene, som gerne vil spille fodbold, jamen så kan du heldigvis flytte hængekøjen op på terrassen. På den måde bliver hverken du eller børnene til besvær for hinanden. 

Selve hængekøjen tåler en vægt på 110 kg, og der kan dermed ligge flere børn i hængekøjen eller en stor voksen. Hængekøjen har ligeledes en længde på 2,5 meter, hvilket gør den perfekt til langt de fleste mennesker – dog er den mest komfortabel for personer på op til 190 cm.

Detaljer:

 • Vejer i sig selv 9,5 kg
 • Perfekt til personer på om imod 110 kg
 • Passer bedst til mennesker på maksimalt 190 cm i højden
 • Mobil og smart at flytte rundt
 • Måler udslået 250x85x80 cm
 • Måler sammenklappet 100x15x15 cm
 • Foldes nemt ud på omkring et minut
 • Perfekt til dig, der ikke vil være bundet af en lokation
 • Transporter eventuelt mellem hus og sommerhus

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

XXL hængekøje – Stor, flot hængekøje med træramme


Er du en af dem, der synes at hængekøjer typisk er lige små nok, og som gerne vil have plads til mere end en person i hængekøjen? Så er denne hængekøje fra cdon.dk noget nær perfekt. Netop på den hjemmeside har denne hængekøje fået flotte bedømmelser på baggrund af sin store størrelse, sine gode materialer og ikke mindst i forbindelse med, hvor nem den er at sætte op.

Designet er i højsædet, hvis du vælger at gå med denne store hængekøje. Den er nemlig i et flot design med en trækonstruktion med en lys hængekøje til. Hængekøjen er udover flot i designet også god og holdbar. 

Med sin kapacitet på en vægt op imod 200 kg er denne hængekøje perfekt til flere børn eller til et par voksne. På den måde slipper du for at skulle have fat i flere forskellige hængekøjer for at have plads til hele familien.

Hængekøjen er super nem at håndtere og installere, og dermed behøver du ikke at have hjælp af utallige personer, som skal holde det ende og det andet og skrue i det ene og det andet. 

Hvis du planlægger at have hængekøjen på terrassen, så er der gode muligheder for det. Modellen her er nemlig både stabil og tung, og kan derfor ikke bare lige sådan flyttes, med mindre I er flere, der hjælper hinanden med at flytte de 30 kg. Den forholdsvis tunge vægt gør dog også, at konstellationen her ikke bare lige sådan vælter i vinden uden videre, men derimod står fast og stabilt i din have eller på din dejlige terrasse, hvor du kan slappe af i de lune timer i døgnet.

Detaljer:

 • Passer perfekt til et par personer
 • Tåler maksimalt 200 kg. i belastning
 • Nem og hurtig at montere hvor end du ønsker
 • Stabil og holdbar konstruktion i træ
 • Stilrent og moderne design, som passer godt ind de fleste steder
 • Juster selv højden på selve hængekøjen
 • Vejer i sig selv 30 kg.
 • Måler udfolder 415x150x124 cm
 • Føddernes bredde er 120 cm
 • Liggefladen er på 205x150x80-110 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Fatboy luksus hængekøje – en hængekøje med komfort og innovative løsninger


Fatboy luksus hængekøje - en hængekøje med komfort og innovative løsningerHar du ikke også altid drømt om at eje en hængekøje? Er drømmen aldrig blevet til virkelighed, måske fordi du ikke har et sted at hænge den? Så kan det være, at denne luksus hængekøje fra det velkendte Fatboy lige er noget for dig. Her er der tale om en hængekøje, hvor komforten er i højsædet. Herudover spiller innovation en bærende rolle i designet. Fatboy luksus hængekøjen kommer nemlig på stativ, også kaldet i en ramme, der betyder, at den kan placeres lige, hvor du ønsker. På den måde egner hængekøjen sig både til udendørs samt indendørs brug, alt efter, hvad du ønsker. Selve hængekøjen er fremstillet i robust og tykt polyester, der sikrer, at du ligger som en drøm. Selve rammen er fremstillet i plast og gummi. En anden feature, som dette produkt kan bryste sig af er, at der ikke kun kan ligge én, men hele 2 personer i den på samme tid. Hængekøjen er nemlig bred, 270 x 138 cm og kan bære op til 150 kg. Herudover er den vand- og smudsafvisende samt yderst solid og slidstærk. Når du skal rengøre denne hængekøje, kan du nøjes med lunkent vand og naturlig sæbe. Herefter er køjen igen så god som ny. En Fatboy luksus hængekøje henvender sig i høj grad til familien, der ikke vil gå på kompromis med komfort og design.  Herudover er den ideel til dig, der elsker at ligge under stjernehimlen en varm sommernat, da den er yderst behagelig, selv efter lang tid. Hængekøjen inklusive rammen vejer 28 kg og rammen måler 330 x 100 x 110 cm. Ønsker du dig en hængekøje, der holder i mange år, så er en luksus hængekøje fra Fatboy lige noget for dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Flot hængekøje på stativ i en ekstra stor størrelse.


Flot hængekøje på stativEnormt lækker hængekøje i rigtig høj kvalitet, der har en dejlig og kæmpe stor størrelse.

Det her er en hængekøje med en kvalitet udover det sædvanlige, der derfor helt sikkert vil kunne give dig gode og varme sommerminder.

Der er massere af plads i den her skønne hængekøje, til at du kan lægge dig godt tilrette på en varm og dejlig sommereftermiddag.

Den er udført perfekt fra top til bund og har fået et udsøgt og elegant finish. Den passer derfor som skabt ind overalt på en varm sommerdag!

Hængekøjen er næsten 1,5 meter bred, hvilket betyder at to personer sagtens kan nyde den på én gang.

Den er kæmpe stor og den skiller sig derfor ud fra mange andre hængekøjer på stativ. Det er værd at bemærke, hvis du leder efter et lidt større produkt.

Stativet er også af rigtigt gode materialer og det er lavet af eukalyptustræ, der sørger for at holde dig og hængekøjen godt på plads.

Stativet er dejligt kraftigt og derfor også enormt stabilt. Det betyder, at du får en god og rolig ligge oplevelse, i den her unikke hængekøje!

En hængekøje på stativ, den er samtidigt helt vild mobil og du kan derfor stille den nøjagtigt hvor du ønsker. Så kan den også let rykkes rundt på, alt efter hvor solen står på himlen.

Den er samtidigt utroligt nem at sætte op og at pakke ned igen. Den kan derfor også let opbevares i årets kolde måneder eller eksempelvis tage med på stranden.

Bæreevnen er på hele 180 kg, så den kan oftest klare to personer på en gang.

Hængekøjen har en totallængde på hele 3,5 meter.

Træstokkene de måler 120 cm.

Liggelængden er på 220 cm, så der er selv plads til folk med de længste ben på den her komfortable hængekøje.

Ligge bredden den er på 145 cm.

Læs også: Haveparasol – Bliv klar til sommeren

Mexico hængekøje på stativ i MEGA size.


Mexico hængekøjeUltimativ komfortabel og lækker hængekøje på stativ.

Det her er en hængekøje, for dig som aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten og ønsker at få det absolut meste ud af de skønne danske sommerdage.

Den bærer præg af noget mexicansk, der passer som skabt ind til en varm sommerdag. Den er lige til at tilbringe siestaen på i skyggen fra et træ i haven.

Den er produceret i et stærkt materiale, der holder godt udenfor. Den er nemlig håndfremstillet i coated bomuldsnet og har et noget så fint og ekstremt smukt mønster.

Den kan placeres stort set over det hele i haven eller på terrassen, grundet dens flotte og levende design. Den her hængekøje på stativ, den kan helt sikkert tilføje noget ekstra hyggeligt til en dejlig sommerdag.

Hængekøjen er, på trods af sin dejlige store størrelse, enormt mobil og du kan derfor let flytte rundt på den. Mulighederne er mange og det er kun din egen fantasi der sætter grænserne!

Du kan let trække den ind i skyggen, men du kan også pakke den hurtigt sammen og så tage den med på stranden, hvis du ønsker.

Det her er i alt en fantastisk god hængekøje på stativ, i en mega stor størrelse, hvor der er massere af plads til gode sommerminder med venner og familie.

Stativet er lavet af stærkt eukalyptustræ, der nok skal holde dig godt på plads, når du ligger i den her fantastiske hængekøje. Dens stabile stative, sørger også for at du ligger mere roligt og derfor mere behageligt i hængekøjen.

Den her hængekøje på stativ er perfekt at placere steder med fliser og stenbelægning.

Vores 7 bud på en hængekøje på stativ

Det her var syv gode bud, på dejlige hængekøjer med stativ.

Enhver bør opleve den luksus en hængekøje på stativ giver, især når den er lige til at placere over det hele og næsten ikke koster noget.

De har alle sammen deres fordele har det tilfælles, at de er af god kvalitet og super fleksible.

De er med andre ord lige til at rykke rundt i haven eller tage med på stranden.

Mange af dem, de har endda et livligt og sommerligt design, der kan puste liv og god stemning ind i enhver sommerdag.

Vi håber at du får lov, til at opleve glæden ved at ligge i en dejlig hængekøje med stativ på en varm dansk sommerdag!

Læs også vores artikel om: Knivsliber Test – Er de pengene værd?

Forfatter