Hård topmadras – Få mest muligt ud af din søvn og din seng

Her kommer vi med nogle gode topmadrasser som er hårde og behagelige at ligge på. Det kan være rart at have en hård topmadras, da man føler at ens ryg får det meget bedre af lidt modstand i forhold til hvis du lå på en topmadras, som du blot faldt helt ned i.

Med en god og hård topmadras vil din madras ikke lave et omrids af dig efter et par dage. Dette er oftest tilfældet med en blød topmadras, og det betyder at du altid vil sove i den samme stilling, hvilket ikke er rart for din krop.

Når du investerer i en hård topmadras, er det vigtigt at du gør op med dig selv med hvor meget du er villig til at betale for topmadrassen. Hvis du kun vil betale 1.000 kroner for en god topmadras kan det godt være, at du får lidt sværere ved at finde den rette topmadras i forhold til hvis du har betalt 4.000 kroner.

Bestiller du fra bedrenaetter.dk har du som udgangspunkt mulighed for at få levering inden for 2 dage. Alle vores topmadrasser kommer fra denne leverandør, da deres topmadrasser har vist sig at være i en rigtig høj kvalitet og til rimelige priser.

SE OGSÅ: Latex madras

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Mayan Green hård topmadras

Mayan Green topmadras
3.999 kr.

Vil du gerne have en topmadras der overgår alle forventninger er Mayan green topmadras den du star og mangler. Med denne topmadras får du nemlig 100% naturprodukt, og det er endda med organisk latex.

At have organisk latex gør en hel del for din krop om natten.

Når det er organisk får din krop nemlig mulighed for at kunne få luft, hvilket betyder at du ikke sveder så meget om natten. Da det samtidig er et fuldstændigt naturprodukt vil du ikke udvikle nogle allergier, ligesom at det ikke er sundhedsskadeligt som andre topmadrasser lavet af PVC kan være.

Denne topmadras har desuden en række betydelige certificeringer, som gør enhver køber glad. Først og fremmest er den naturligvis FSC-certificeret. Udover dette har den også en certificering fra Rainforest Alliance som betyder, at regnskoven ikke har lidt overlast ved produktion af denne topmadras. Til sidst kan vi nævne at topmadrassen har en Oeko-tex certificering.

LÆS OGSÅ: Senge test

Single Latex hård topmadras

Single Latex topmadras
1.199 kr.

Er dit budget ikke det største, kan det sagtens være at du skal til at investere I en Latex Single.

Latex Single er nemlig en af de topmadrasser hvor du får alt for meget for den pris du giver.

Grunden til at prisen på denne topmadras er så lav som den nu er, er at de gerne vil give dig en bedre nattesøvn selvom at budgettet ikke er det største.

Topmadrassen er her lavet af de bedste råmaterialer, som er blevet udvalgt af eksperter der ved hvad de snakker om.

Bedrenætter.dk ligger meget vægt på at deres topmadrasser skal være af god kvalitet, uden at de behøver at koste alt for meget.

LÆS OGSÅ: Topmadras test

Mayan Green Cloud hård topmadras

Mayan Green Cloud topmadras
2.498 kr.

Dette er helt klart en topmadras, som du ikke kan undvære.

Mayan Green er en af de få topmadrasser som er lavet af organisk latex – og som oven i købet er certificeret for dette.

Der findes mange andre topmadrasser som påstår dette, men med denne topmadras får du en certificering som bekræfter hvad det er sælger påstår.

Topmadrassen er helt naturlig, og den er derfor ikke lavet af materiale som kan være kræftfremkaldende eller allergifremkaldende.

Dette har en stor betydning for dig, da du ofte befinder dig i din seng flere timer om natten og måske også om dagen, og det er ofte på tidspunkter hvor din krop er mest udsat.

LÆS OGSÅ: Dyne test

Latex prestige hård topmadras

Latex prestige topmadras
2.899 kr.

Dette er en af de få topmadrasser du virkelig kan kalde for en suveræn topmadras lavet af latex. Denne topmadras har en høj densitet af latex, og det betyder kvalitet – hvilket er noget du uden tvivl kan mærke når du begynder at sove på topmadrassen.

Densiteten er mere præcist på 70kg/m3, hvilket er mere end hvad mange andre sælgere kan hoste op med – og det er ligeledes en af de mange grunde til at vi har valgt denne topmadras som værende en af dem der har klaret sig rigtig godt i vores test.

Når du køber denne topmadras kan du uden tvivl mærke latexen. Det er nemlig latex der gør at topmadrassen føles elastisk og derfor også mere naturlig samt fast, end hvad noget andet materiale ville kunne gøre.

At have en fast topmadras er naturligvis at foretrække, hvilket vi også kom lidt ind på i indledningen.

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

Madrasserne fås i nærmest alle størrelser

De topmadrasser som du finder her på vores hjemmeside har du mulighed for at finde i næsten alle størrelser der normalt bliver lavet. Dette er en god fordel for dig, da det betyder at du har mulighed for at vælge præcis den størrelse du gerne vil have, uden at du behøver at skulle lede efter en anden virksomhed at købe den hos.

At få den rette størrelse betyder meget for ens gode søvn, for hvis du har en for lille madras vil du oftest synes at du ligger meget krøbet sammen, og det er ikke en behagelig stilling at tilbringe dagens 7 nattetimer på.

Køber du en for stor topmadras, som ikke passer ind til din seng vil du i teorien ikke kunne bruge den, før du har fået den byttet til en størrelse du kan bruge. Dette er også træls, da du bliver nød til at sove på din gamle dårlige madras, som du ikke længere ligger ret godt på.

Har virksomheden ikke den størrelse topmadras du gerne vil have, er du altid velkommen til at kontakte dem for at høre, om de kan skaffe den hjem i den størrelse du vil have den – kan de ikke dette, tilbyder de ofte rabat på deres andre madrasser.

LÆS OGSÅ: Elevationssenge test

Hvad kendetegner en god sælger?

En god sælger er en person, som kigger på dine behov og mangler. Står du og skal have hjælp til at vælge den rette topmadras nede i butikken, skal du kun købe madrassen hvis du føler at sælgeren er god nok. Hvis ikke sælgeren lever op til dine krav for god kundeservice, kan det sagtens være at de har købt den billige model, som de blot sælger til dig.

I de webshops der sælger de madrasser som vi mener er bedst i test har du mulighed for at finde et kundeservicecenter som har fokus på hvad det er du har brug for, uanset om du har brug for en af de billigste topmadrasser de har på lager, eller om du er i gang med at købe hele deres butik.

Derudover vil en god sælger kunne analysere dig fra top til tå. Han ved hvad det er du gerne vil have inden at du selv vil have det. I takt med at du fortæller hvad det er du har brug for i hjemmet, vil sælgeren også kunne komme med gode forslag til hvad du ellers kan købe, og om der er en anden madras, end en hård topmadras, der passer godt til det du vil have.

Gå ikke på kompromis med din hårde topmadras

Hvis du virkelig ønsker en ny topmadras, er det vigtigt at du ikke går på kompromis med hvilken topmadras det er du gerne vil købe. Når det kommer til at skulle sove godt, er madrassen det der gør det hele, og ved at købe en dårlig topmadras gør du dig selv meget trættere.

Føler du ikke at du har råd til at betale for lige præcis den topmadras du ved vil gøre godt for din nattesøvn og ryggen generelt, kan det sagtens betale sig at vente et par måneder indtil at du har råd til den topmadras. Skal du have en ny topmadras fordi den gamle er gået i stykker, bliver du naturligvis nød til at købe en billigere model indtil du har råd til den dyre.

Der kan også være andre muligheder for at få råd til den topmadras du gerne vil have. I dag arbejder mange webshops sammen med forskellige finansieringsvirksomheder, og det betyder at du med få klik kan få finansieret hele dit køb – også selvom at du skal have mere end blot en enkelt topmadras.

Normalt kan du høre mere om dine muligheder omkring finansiering ved at kontakte virksomheden. Du kan også kontakte forskellige låneudbydere for at høre, om de kunne være interesseret i at give dig et lån mod at du bruger dette lån på en god hård topmadras.

Kontakt forhandleren du vil købe en hård topmadras hos

Hvis du vil være sikker på at du finder frem til den bedste forhandler, kan du altid prøve at kontakte deres kundeservice. Hvis de er hjælpsomme vil de helt sikkert også komme med forslag til hvilke topmadrasser de synes der passer til dig.

Når du kontakter forhandleren åbner du også op for mulighed for at han kan give dig en eller anden form for rabat. Du kan derfor spare penge ved at bruge lidt længere tid på at vælge den helt rigtige topmadras, og medmindre at du står og mangler din topmadras nu og her synes vi, at det er noget du burde overveje.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑