Få syet gardiner efter mål

Alle vinduer fortjener at få gardiner, der er tilpasset det fuldstændigt. Vinduer, karme og vægge er alle individuelle, derfor et specialsyet gardin alt muligt godt for dit vindue og for din indretning.

Hos Fischer Gardiner følger de dine ønsker gennem hele processen og helt til dørs. Du kan derfor trygt overlade dine gardin-planer til dem.

Lad fagfolk tage mål

Det første og afgørende skridt på vejen til at få prydet dine vinduer med individuelle gardiner er uden tvivl at få taget de helt korrekte mål. Det skal gøres af fagfolk, der ved, nøjagtigt hvordan det gøres. De korrekte mål er fundamentet for det perfekte resultat.

I den forbindelse er det vigtigt, at du i samarbejde med måltageren får aftalt, præcis hvordan du ønsker gardinerne. Så undgår du ubehagelige overraskelser senere hen.

Har du et vindue eller en havedør, som ikke har standardmål, så er det rart at vide, at de hos Fischer Gardiner er leveringsdygtige i specialmål gardiner.

Alfa og omega for det færdige resultat ligger netop i måltagningen.

Det svære valg af gardiner

Der er mange beslutninger, der skal træffes i forbindelse med at finde de rigtige gardiner. Der er dels det designmæssige både i forhold til stoffets kvalitet og dels dets mønster, som kan være en del af stoffets vævning, eller det kan være print.

Gardiner kan sys af stort set alle typer stof og af alle materialer. De kan være lette eller tunge, og de kan være neutralt ensfarvede eller skrigende spraglede. Her spiller både smag og behag, årstider og vinduernes beskaffenhed ind.

Gardinernes design

Ud over selve stoffets kvalitet og mønster skal du også tage stilling til dets udformning. Skal det være gulvlangt eller gå til vinduets nederste kant? Skal det kunne dække hele vinduet eller mest være til pynt?

Skal der være undergardiner eller rullegardiner under? Skal det dække den nederste del af ruden for at skærme mod indsyn, og skal der være en kappe øverst?

Alle sådanne spørgsmål kommer i spil, når der skal vælges gardiner.

Om du skal have syet et eller mange fag gardiner, så skal du også overveje, hvordan alle hjemmets gardiner spiller sammen. Skal de være ens, eller skal de være forskellige og alligevel matche, så de alle fremstår som en helhed?

Når du vælger at få syet dine gardiner på mål, så får du også indflydelse på alle disse mange beslutninger. På den måde får du et helt unikt gardin, som du oven i købet selv har været med til at komponere.

Den dygtige fagmand

Syning af gardiner er et håndværk, der kræver sin fagmand fra start til slut. Besøg Fischer Gardiner, når du skal have skræddersyet et enkelt gardin eller virkelig mange gardiner til hele dit hjem.

Han tager de vigtige mål efter dine ønsker, han er dig behjælpelig med gode råd og vejledning under hele processen, og han syr dine selvkomponerede gardiner, som vil sprede glæde og god stil i din indretning i mange år fremover.

Brug din fagmand, når resultatet skal være optimalt. Det fortjener dine vinduer.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑