Få smukke havefliser igen

Er dine engang så smukke havefliser blevet ret trætte og kedelige at se på? Så bør du seriøst overveje at få dem renset godt og grundigt

Med tiden bliver fliser påvirket af lidt og hvert, når de ligger der ude i haven året rundt. Ud over at de kommer til at se skidt ud, så er det heller ikke sundt for fliserne ikke at blive afrenset og efterbehandlet.

Det kan rigtig godt betale sig at få renset og behandlet fliserne, og så bliver de så flotte som nye igen.

Hvad er det, der gør fliserne så triste at se på?

Det er et godt miks af alle mulige påvirkninger, der er årsag til flisernes kedelige udseende. Det er vind og vejr, det er almindeligt skidt og det er ikke mindst alger og flisepest, der sætter sit præg på flisernes udseende.

Det er altså alt muligt godt fra naturen, der sætter sig godt fast på fliserne.

Hvordan bliver fliserne renset?

Du bør først og fremmest kontakte din lokale algerenser, så du kan få sat gang i processen. Han vil komme ud og vurdere situationen og derefter give dig et godt tilbud på opgaven.

Det er nemlig ret vigtigt, at fliserne bliver algerenset på den helt rigtige måde. Bliver de det, vil behandlingen være både effektiv og skånsom, hvilket er nødvendigt for resultatet.

Når fliserne blive renset, kan det foregå med eller uden trykluft, der bliver brugt så lidt vand som muligt og et så miljøvenligt rensemiddel som overhovedet muligt.

Når selve rensningen er foretaget, bør fliserne have en efterbehandling, der sørger for, at algerne får sværere ved at slå sig ned på fliserne igen.

Du kan få en god pris på fliserensning her.

Hvorfor er det vigtigt, at fliserne bliver algebehandlet?

Det betyder for det ene meget, at fliserne bliver renset, så de får sit smukke udseende igen. Desuden er der en mere alvorlig grund til, at det bør ske.

Når fliserne står med alger, mos og flisepest på, så betyder det, at de står mere eller mindre konstant under vand. Det gør de, fordi disse vækster er virkelig gode til at holde på fugt.

Når fliserne står under vand så længe, så vil de over tid begynde at smuldre. Når sten begynder at smuldre, så ser de ikke godt ud længere – og de vil med tiden gå mere eller mindre i opløsning. Opløste fliser er ikke så meget værd.

Pas godt på dine havefliser

Hvis du sørger for at få renset og algebehandlet havefliserne regelmæssigt, så gør du dit til, at de holder meget længere. På den ene side holder fliserne meget længere, hvis du gør det. På den anden side er det så er det jo en hel del nemmere og billigere at få dem passet frem for at få dem skiftet ud.

Så også når det gælder havefliser forholder det sig sådan, at det er billigere og nemmere at forebygge frem for at helbrede.

Og så er der også det gode argument, at fliserne kommer til at se rasende godt ud efter rensningen og behandlingen.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑