Brug test-vindende emballage, når du flytter!

Det at flytte er en stor omvæltning. Vi mennesker er vanedyr, der hurtigt vænner os til bestemte rutiner og hverdagsritualer. Når vi først er blevet vant til at gøre tingene på en bestemt måde, er det altid energikrævende at skulle lave om på dette

Vi finder nemlig tryghed i, at bestikket ligger i den skuffe, at kopperne står i det skab og at julelysene ligger i kælderen.

Mennesket både søger og kræver tryghed og rutine, og derfor er det ofte en stor følelsesmæssig proces at skulle flytte hele sit liv fra et hus til et andet eller fra en lejlighed til en ny.

Det er vigtigt, at man i denne tid giver sig selv tid til at få pakket sit ”gamle liv” ned på en ordentlig måde, således at man er klar til at flytte hen til et nyt sted og derved påbegynde et ”nyt” liv.

Systemer i nedpakningen

Når man pakker alle sine ting ned, er det vigtigt at lave nogle systemer, der giver mening for en selv. Man gør i hvert fald sig selv en rigtig stor tjeneste ved at pakke alle ens ejendele ned på en måde, så det er forholdsvist nemt at kunne overskue, når man endelig skal foretage flytningen.

At flytte kan være rigtig stressfyldt, fordi det kan føles som om hele ens liv bare ligger hulter til bulter i flyttekasser og Ikea-poser spredt ud over hele stuegulvet. Når man står og kigger ud over alt det rod, kan det virkelig være uoverskueligt at finde det, man leder efter, og i en sådan proces kan ens ting nemt blive væk og måske endda helt mistet.

Det er altså meget vigtigt at huske på at pakke sine ting ned på en fornuftig måde, så man gør ens fremtidige jeg, der står i flytterod til halsen, en tjeneste. Man kan for eksempel sætte mærkater på alle flyttekasserne, så man kan se hvor ens tøj, køkkenredskaber, bøger eller elektronik ligger.

Den gode emballage

Når man pakker ned, skal man bruge ordentlig emballage. Bruger man holdbart emballage af god kvalitet, kan man sikre sig, at ens ting overlever flytningen uden at gå i stykker.

Inde på albeemballage.dk kan man se et bredt udvalg af test-vindende emballage, der vil gøre enhver flytning lidt nemmere. Man skal aldrig gå ned på emballage, det er trods alt sit liv, man pakker ind i det. Så gør dig selv en tjeneste og pak dit liv ind i test-vindende emballage!

 


Comments are closed.

Back to Top ↑