Anmeldelse af boligportalen Husvild

Hvad er boligportalen Husvild.dk

Leder du efter at leje et værelse, lejlighed eller et hus? Så giver husvild.dk masser af muligheder som er vist på en overskuelig måde!

Boligportalen Husvild.dk er en portal med store erfaringer, da de har eksisteret siden 2003, så er det en af de ældste boligportaler i Danmark. Hvis man er på udkig efter ny lejebolig, er det bestemt det rigtige sted at kigge, da de har lejeboliger i hele Danmark og har hjulpet tusindvis af danskere med at finde deres perfekte lejebolig.

Du kan nemt søge efter en lejebolig i dit område samt filtrere din søgning, så du kan se hvilke boliger der findes inde for det rådighedsbeløb du har, hvor mange værelser og hvor langt væk det ligger fra det ønskede område.

Udvalget af lejeboliger på Husvild.dk er stort, bredt og i forskellige prisklasser, derfor er dét det perfekte sted til at søge efter din næste drømme lejebolig.

BoligAgent

Husvild.dk har også denne smarte funktion “BoligAgent”, som hjælper dig med at finde din ønskede lejebolig. Det gør den ved, at sende dig mails når der kommer nye boliger ind på portalen, som netop passer til dine ønsker og behov.

Der kommer nemlig nye boliger hver dag, derfor er denne funktion perfekt til dem som har en travl hverdag, men også til dig der har høje krav eller brug for at finde en ny bolig hurtigt.

BoligAgent hjælper dig hurtigt på vej, så du kan være den første til at få kontakt med udlejer, så du er et skridt nærmere din drømme lejebolig.

Hvorfor skal du bruge boligportalen husvild.dk

Udover at Husvild.dk har mange års erfaringer, så formidler de også en sikker kontakt mellem udlejer og lejer.

Gennem husvild.dk bliver det nemmere at finde din drømmebolig. Du får et større overblik over, hvilke muligheder der findes i forskellige prisklasser, størrelser og områder.

Ønsker du at udleje et værelse, hus eller en lejlighed?

Hvis du ønsker at udleje, så er Husvild.dk en god platform til dig, da de har mere end 40.000 boligsøgende hver måned rundt omkring i Danmark. Derudover er det nemt at oprette sig som udlejer og hvis du ønsker kan man blive ringet op af en konsulent, som hjælper dig igennem processen.

Husvild.dk er med til at skabe en sikker kontakt mellem udlejer og lejer, hvilket er en stor fordel for udlejer.

Køb en Premium boligsøgerprofil

For kun 9,95 kr., kan du for 3 dage få fuld adgang til alle udlejere og dermed er du godt på vej til at finde din næste drømmebolig. I de 3 dage har du adgang til over 5.600 udlejere og kundeservice døgnet rundt.

Opret dig med det samme – nemt og hurtigt – og gør som 20.000 andre boligsøgende hver måned.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑