5 gode råd til dit nye badeværelse

Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset eller lejligheden, men kræver mange overvejelser når det skal renoveres, da det ikke bare lige er til at ændre igen

Derfor får du her 5 gode råd til dit nye badeværelse.

  • Find og sammenlign priser på nyt badeværelse

At renovere sit badeværelse er en investering i huset, men også en investering som bringer dig glæde. Derfor er det dog stadig vigtigt, at indhente tilbud for at få den bedste pris – medmindre, at man er DIY-type og laver det selv.

I denne fase skal man gøre op med sig selv om, hvad man ønsker at ændre og til hvad. Her kan det være en god ide at søge inspiration eller hjælp hos en indretningsarkitekt eller fx en flisemand – Google og de sociale medier eller heller ikke en dårlig hjælp.

Skal badeværelsesgulvet ændres? Eller armaturerne? Mangler der lys eller opbevaringsplads? Hvordan og af hvem skal badeværelset bruges af? Skal det være et eksklusivt badeværelse eller skal det bare være praktisk?

Når du har indhentet forskellige bud, så vælg det tilbud og det firma, som giver dig en god mavefornemmelse, så ikke det bliver en dårlig renovering og byggeproces med sure miner.

  • Valg af materialer

Når man laver et helt nyt badeværelse, så skal man bestemme sig for, hvilken stil man ønsker. Dertil kommer valg af materialer, fordi materialevalg bestemmer, hvilket udtryk badeværelset udstråler. Et klassisk badeværelse har typisk hvide eller grå klinker til gulvet og farver kommer ind i form af håndklæder, bademåtte og andre ting til badeværelset.

Et godt tip til at få lidt ekstra “spil” ind på badeværelset, kunne være at vælge andre klinker til brusenichen eller vælge gulvklinker i din yndlings-nuance.

Det er normalt at have rustfrit stål på sit badeværelse, men det er moderne at have messing eller guldbelagt vandhane, bruseniche etc. Det giver et mere ekstravagant udtryk.

Grundlæggende er det vigtigt at vælge nogle farver, som giver god energi og som man kan holde ud på lang sigt.

  • Opbevaringsmuligheder

Hvis man er en stor familie, så skal badeværelset være praktisk og speciel opbevaringsmulighederne skal være gode. Det kan være en kunst at finde god opbevaringsplads – specielt hvis badeværelset ikke er særligt stort.

  • Undersøg nye teknologier på badeværelset 

Der sker en masse ting med nye teknologier til badeværelset og det kan derfor være en god idé at forberede sig på disse udviklinger, hvis man vælger at lave den store renovering af badeværelset. Husk derfor at indsætte ekstra strøm rundt omkring på badeværelset – så er du forberedt.

Gulvvarme er steget i popularitet, de sidste mange år og er både smart og praktisk. Det findes intet bedre end at gå ud på et badeværelse med varmt gulv. De sidste par år har de højteknologiske toiletter også steget i popularitet.

  • Belysning og andet inventar til badeværelset

Det er altafgørende at have et godt lys ude på dit badeværelse. Du skal derfor være omhyggelig med hvad du vælger af pærer, så skæret bliver som ønsket. I et lille badeværelse er det også en god idé, at vælge et stort spejl, da det giver følelsen af at rummet bliver større.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑