Vælg den rigtige shampoo til farvet hår

Har du netop fået farvet dit hår hos frisøren, så er du forhåbentlig glad for det og håber at farven vil holde så længe som overhovedet muligt.

Din frisør har sikkert fortalt dig mens du blev klippet hvor vigtigt det er med en god shampoo som kan hjælpe til med holde på farven. Men syntes du det var for dyrt at købe den der, og ville du hellere prøve at tjekke nogle priser ud på nettet når du kom hjem?

God ide, for der kan være rigtig mange penge at spare. I dette indlæg giver vi dig nogle gode tips til hvilken shampoo du skal vælge

Kan jeg bruge en almindelig shampoo til farvet hår?

Helst ikke, en shampoo der er beregnet til farvet hår er meget mere mild og er beregnet til at beskytte dit hår. En almindelig shampoo kan være mere grov og har ikke samme egenskaber.

Så hvis du har betalt i dyre domme for at blive klippet og derefter farvet, så bør du helt sikkert også bruge lidt på f.eks en god naturlig shampoo.

Hvis du køber det rigtige produkt, så vil du også opleve at den kan holde længe, da du kun skal bruge meget lidt af gangen, derfor kan det hurtigt være en god investering. Naturlige shampoos er et godt bud på dette.

Hvor finder jeg aktuelle tilbud?

Hvis du har en favorit webshop så kan du selvfølgelig holde øje med den og se hvad de har af gode tilbud. Mange shops har en kategori hvor de samler alle tilbud, og her kan ofte være rigtig mange lækre ting til en super pris.

Ellers kan du også bruge tjenester som Kelkoo.dk og Pricerunner.dk her kan du skrive den ønskede shampoo ind og så kan du hurtigt se hvem der er billigst.

Det er rigtig smart til at sammenligne priser og i det hele taget bare holde sig opdateret. Det er trods alt nemmere end manuelt skulle kigge alle shops igennem selv.

 


Skriv et svar

Back to Top ↑