Rigtig mange, især unge mennesker, lider af problemer med bumser, og det hører næsten ungdommen til, men hvordan undgår man disse bumser og hvilke produkter kan anbefales til at bekæmpe bumser?

I denne artikel giver vi dig alle svarene, læs hele artiklen og hvis du har spørgsmål, så stil dem i en kommentar, vi gør vores bedste for at hjælpe dig på rette vej.

Vi starter med at kigge på nærmere på produkter der kan bruges i kampen mod uren hud, derefter giver vi dig nogle gode råd til hvordan du undgår bumser.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Propolis creme 10% – Høj kvalitet, lav pris  

 

Propolis creme 10%

Derfor bør du vælge Propolis creme 10%

 • Det billigste valg
 • 2. mest solgte produkt i sin kategori på Menscare.dk 
 • Kan bruges hver dag flere gange om dagen 

Dette er den billigste bumsecreme på menscare.dk, men det gør den bestemt ikke mindre effektiv. En køber beskriver produktet på følgende måde: ”Denne creme burde alle bruge. Den virker som beskrivelsen siger. Jeg er meget imponeret”. 

Propolis creme 10% er et desinficerende hudplejeprodukt, som renser din hud for bakterier, såsom bumser, hudorme og tørre plamager. Det fantastiske er, at den hurtigt genopretter hudens balance, og at du kan bruge cremen flere gange dagligt uden, at din hud tager skade. Propolis er et naturprodukt, og er dét bierne bruger, når de skal forstærke deres bikube. Det gør også, at cremen ikke kun er god til bumser, men også kløe, tør hud, svie og barberknopper. Den skal blot påføres i et tyndt lag.  

Propolis creme 10% vs. Markedet 

Propolis creme 10% er en af de få bumsecremer på markedet, der har meget bred effekt. Den er utrolig effektiv mod bumser, men kan også bruges som håndcreme, fodcreme, på rifter og meget mere. Den kan desuden bruges flere gange dagligt, hvis din hud har stort behov. Denne creme er altså en alt-i-en-creme, som også virker helt fantastisk mod bumser. 

Specifikationer 

 • 60 ml
 • Alle hudtyper
 • Kan bruges så ofte du ønsker

Clearsil Ultra Rapid Action Scrub – Bestseller 

 

Clearsil Ultra Rapid Action ScrubDerfor bør du vælge Clearsil Ultra Rapid Action Scrub

 • Best seller på Menscare.dk 
 • Bekæmper urenheder hurtigt og effektivt 
 • Prisvenlig scrub 

Clearsil Ultra Rapid Action Scrub er den bedst sælgende I sin kategori på menscare.dk – og det forstår vi godt. Den virker hurtigt og effektivt mod urenhed og bumser. Mange oplever faktisk synlig effekt efter blot 3 dage! Denne scrub er altså yderst effektiv. Den trænger ind i dine porer uden at efterlade meget overskydende produkt, hvilket frembringer et hurtigt resultat. Foruden at virke effektivt mod bumser, så fjerner den også døde hudceller og efterlader huden dejlig blød. 

Vi anbefaler, at du bruger Clearsil Ultra Rapid Action Scrub både morgen og aften for at opnå den bedste effekt. Den skal påføres på et fugtet ansigt, hvorefter den masseres ind i huden og fjernes igen med varmt vand. 

Clearsil Ultra Rapid Action Scrub vs. Markedet 

Det er sjældent, at du finder en effektiv scrub så billigt, som Clearsil Ultra Rapid Action Scrub. En scrub går ind og behandler din hud utroligt effektivt, hvorfor mange af de gode scrubs er væsentligt dyrere. Men her får du en effektiv scrub, der giver effekt på blot 3 dage til en billig pris. 

Specifikationer 

 • 150 ml 
 • Alle hudtyper 
 • Bruges morgen og aften

Recipe for men facial scrub – Premium valg 

 

Recipe for men facial scrubDerfor bør du vælge Recipe for men facial scrub

 • 2. mest solgte renseprodukt hos Menscare.dk 
 • Eksfolierende scrub 
 • Hjælper mod urenheder, knopper og indgroede hår 

Recipe for men facial scrub er det 2. mest solgte produkt i sin kategori på Menscare.dk, og det forstår vi godt. Denne scrub er en af de få, der er udviklet specielt til mænd og deres behov. Det er først og fremmest en scrub, som via let eksfoliering af din hud ren, frisk og utrolig blød. Den er særligt god til at fjerne døde hudceller og overskydende bakterier, som ofte samler sig på huden, og resulterer i bumser og hudorme. Recipe for men facial scrub er både utrolig god som forebyggende scrub, men den er også utrolig hjælpsom, hvis du allerede har uren hud. 

En scrub med eksfolierende små korn er en smule hårdere mod huden end en klassisk ansigtsrens, derfor anbefaler vi, at du nøjes med at bruge recipe for men facial scrub 1-2 gange om ugen. Du bruger den ved først at fugte dit ansigt, hvorefter du masserer din scrub ind i huden med små cirkulære bevægelsen. Herefter skylder du den af med varmt vand. Recipe for men facial scrub er også utrolig god at bruge inden barbering, da den løfter skægstubbene og fjerner snavs, hvilket vil give dig færre knopper og mindske forekomsten af indgroede hår. 

Recipe for men facial scrub vs. Markedet 

Hvis du er på udkig efter en scrub, der er tilpasset din mandelige hud, så er denne det rette valg. Den er designet til dig, der ikke vil gå på kompromis, når du skal rense din hud. Det særlige ved denne i forhold til eksempelvis Propolis creme 10% og recipe for men facial scrub er, at den er udviklet til mænds behov, hvorfor den også hjælper med skægpest, knopper og indgroede ansigtshår. Recipe for men facial scrub er en af de dyrere produkter, du finder i denne oversigt. 

Specifikationer 

 • 100 ml 
 • Alle hudtyper 
 • Bruges 1-2 gange om ugen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bio-Active Gentle Cleansing Milk

 

Bio-Active Gentle Cleansing MilkEr du – og din hud – ved at være godt træt af at blive afrenset i stærke, spritholdige væsker dag ud og dag ind, så er Bio-Active rensemælk måske noget for dig.

Blid mod huden

Bio-Active er rig på naturlige økologiske planteekstrakter fra bl.a. multebær, ginseng, røllike, sojabønner og sheasmør, hvormed den blidt, men effektivt, kan bruges til at fjerne både make-up og rense huden for diverse urenheder.

Rensemælken virker ikke bare rensende, men beskytter også huden mod frie radikaler, opfrisker, blødgører og afstresser, samt tilfører i nogen omfang fugt til cellerne.

Anvend Bio-Active rensemælk både morgen og aften i ansigtet og på halsen inden du påfører dig dag- eller natcreme, så har du skabt et godt grundlag for en smuk og velplejet hud. Påfør den med en vatrondel i bløde, cirkulerende bevægelser.

SE OGSÅ: Ansigtscreme til mænd

1. Undgå at stresse!

Dette er en af de mange grunde til, at flere og flere får bumser. Det er ikke mange, som er opmærksomme på, at stress faktisk er en af de store kilder til bumser. Dét at man ikke har det godt med sig selv (også kaldet stress nu om dage), betyder ofte, at man får flere bumser.

Så hvis du vil undgå denne trælse form for hudproblem, så sig til din chef, at du er stresset, og at du bliver nødt til, at tage en slapper den næste tid.

Det er vigtigt, at reagere hurtigt, når man oplever at man begynder at få travlt, og ikke når det man skal, så man undgår at få stress. Både fordi stress er en yderst træls ting, men også for, at mindske antallet af bumser man får.

2. Krads ikke i din hud

Hvis du oplever at din hud klør, så krads endelig ikke i den. Tag eventuelt en klud af en eller anden art, og klø med den på huden.

På den måde undgår du at dine negle kradser for hårdt på huden. Hvis du ikke har en klud ved hånden, så vend hovedet, og klø så godt som muligt med din skulder. Der findes også produkter, som kan hjælpe mod kløen på både krop og i hovedet.

3. Vask dit ansigt ofte

Det er vigtigt, at du er så ren som muligt. Bumser kan ikke lide lange dejlige bade, og de bryder sig heller ikke om hudvenlig sæbe med pH omkring 6,5.

Så hvis du har en sådan sæbe, så vask dit ansigt 2 gange om dagen med sæben, og sørg ellers for, at gå i bad så ofte som muligt. Mindst én gang om dagen.

4. Motioner, drik og spis varieret

Dette tip er en god idé at følge, hvis man har bumser. Generelt lever mange mennesker efter dette tip, og det er ikke uden grund.

Bare det, at millioner af mennesker dagligt følger rådet gør, at du burde overveje det. Motioner, drik og spis varieret er nøglen til en sund krop, til at undgå bumser og til en mere energifyldt hverdag med mere overskud og nøglen til et gladere menneske.

LÆS OGSÅ: Skridttæller test

Hvis du virkelig vil af med bumser, og forebygge at de indtager din hud, så løb et par gange om ugen, drik en masse vand om sommeren, og hold generelt dine væskedepoter i kroppen godt fyldte, og spis en god og varieret kost.

Spis ikke det samme til morgenmad alle ugens dage, og spis ikke usundt.

Slik er noget af det værste mod bumser. At spise slik svarer til, at sætte et skilt op på din hud, hvor der står ”bumser søges”. Undgå slik, sodavand, chokoladekiks. Spis mere kød og grønt, drik mere vand, måske blandet med lidt juice for at variere det lidt, men hold dig generelt sund, så du undgår alt for mange bumser.

Det er trods alt en god livsstil, uanset om du har bumser eller ej.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne side er anmeldt af: Johan A. Carlsen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar