Tørshampoo Test – Top 10 Bedste Tørshampoo´er

Tørshampoo er det helt rigtig valg for dig som gerne vil undgå en hårvask men samtidig ikke vil have at håret skal være fedtet og sjasket at se på. Med en tørshampoo undgår du altså en hårvask og det kan jo have mange fordele.

Vi har, i denne tørshampoo test, anmeldt 10 forskellige tørshampoo´er for at finde frem til hvilke der er de bedste og billigste på markedet. Alt det for at gøre det meget nemmere for at finde frem til hvad der er det bedste køb.

Husk at hvis du har nogle spørgsmål, så kan du benytte kommentarfeltet nedenfor, her kan du spørge om hvad som helst, og vi gør vores bedste for at svare hurtigst muligt.

Du kan også se vores artikel om shampoo til krøllet hår her

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

OSMO Essence Day Two Styler Dry Shampoo 150 ml.

OSMO Essence Day Two Styler Dry
81 kr.

OSMO er kendt for at lave nogle fantastiske hårprodukter så vi havde virkelig set frem til at prøve denne tørshampoo da forventningerne var ret høje.

Vi prøvede den på en test person som ikke havde vasket hår i to dage og kort tid efter vi havde kommet den i håret kunne man se resultatet. Håret havde igen fået fylde og sjaskede ikke bare sammen.

Helt sikkert et super godt produkt, og netop nu er det endda på tilbud så det er bare med at slå til, og hvis du bruger rimelig meget tørshampoo kan du jo købe et par stykker og have til fremtiden.

Sebastian Drynamic Tørshampoo 75 ml

Sebastian Drynamic Tørshampoo 75 ml
69 kr.

Sebastian er lige ledes et af de navne vi havde hørt meget om på forhånd, dog havde ingen af os haft muligheden for at prøve nogle af deres produkter før, så det så vi rigtig meget frem til.

Efter vi havde kommet den i håret gik vi igang med at style håret, og det vidste sig at den havde gjort håret super lækkert at arbejde med og vi kunne derfor style håret på nye sjove måder.

Den giver både volume og nyt liv til håret og derfor kan vi kun anbefale denne tørshampoo da den overraskede og fornyede et slidt hår.

Se vores artikel om Joico hårkur her

Kevin Murphy Tørshampoo FRESH HAIR NEW 250 ml.

Kevin Murphy FRESH HAIR NEW
208 kr.

Til denne store test havde vi nogle forskellige test personer inde, vi havde bedt dem om ikke at vaske hår i et par dage for at kunne måle den egentlige effekt.

En af disse testpersoner udsatte vi for Kevin Murphy Tørshampoo FRESH.HAIR NEW 250 ml. Hun havde ikke vasket håret i 4 dage og lige efter vi kommer produktet i håret kan vi se hvordan den arbejder sig ud i hvert hårstrå.

Den indeholder blandt andet Indeholder oile ekstrakter af Cassia- og orangeblomst. Vi kan kun anbefale denne, selv om det ikke er den billigste, så er det uden tvivl et super produkt.

OSIS+ Refresh Dust Dry Shampoo 300 ml.

OSIS+ Refresh Dust Dry Shampoo 300 ml.
0 kr.

Osis var et af de mærker som vi allesammen kendte til, vi havde før prøvet alt fra deres shampooer, hårkure og styling produkter. Derfor var forventninger helt i top.

Men tit er det sådan at når forventningerne er for høje, så kan man kun skuffe, og det må vi desværre sige at Osis gjorde en lille smule.

I forhold til prisen, kan du få nogle billigere som gør arbejdet lige så godt. Det gjorde sig især gældende efter påføring hvor vi skulle style håret, her var håret stadig lidt sjasket og fladt.

Se vores artikel om shampoo til farvet hår her

Fudge Dry Shampoo 150 g./ 224 ml.

Fudge Dry Shampoo 150 g./ 224 ml.
148 kr.

En af de mange fordele der er ved at benytte en tørshampoo er selvfølgelig at man ikke behøver at vaske hår. For som du sikkert godt ved så har håret ikke brug for at blive vasket hver eneste dag.

Det er her en tørshampoo er unik, for hvis du ikke vasker håret så kender du jo nok også til at det hurtigt bliver fedtet og klamt at se på og røre ved.

Denne fra Fudge har fået fantastiske anmeldelser med på vejen, vi var også overrasket over den store effekt og det er helt sikkert et produkt som vi varmt kan anbefale.

Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo 150 ml.

Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo 150 ml.
84,50 kr.

Hvis dit hår tit er fedt og urent, så bør du helt sikkert overveje en tørshampoo, det kan virkelig gøre en forksel og så er det langt hurtigere end at skulle vaske hår og tørre det bagefter.

Denne test forløb sig næsten over en uge og vi havde test personerne inde over to gange, det havde vi for at få det bedste resultat. Vi afprøvede denne fra Sexy hair på en af kvinderne som før havde prøvet Osis+.

Vi fik stort set samme resultat denne gang, om det skyldes at kvinden havde et meget tykt hår ved vi ikke helt, men resultatet var ikke helt perfekt og vi havde lidt problemer med at style håret bagefter.

Label.m Tørshampoo Dry Shampoo 200 ml.

Label.m Tørshampoo Dry Shampoo 200 ml.
129 kr.

Inden vi startede vores test læste vi selvfølgelig lidt om hvad andre mente om disse produkter, og her fik dette produkt top karakter hele vejen igennem så forventningerne var super høje og inden start troede vi at det her var testvinderen.

Men selvom resultatet var super godt så må man også sige at pris og kvalitet ikke hænger helt sammen her. For der er andre i denne test som er billigere og gør det mindst ligeså godt.

Så det der trækker ned er ikke selve oplevelsen men mere at den ikke er helt billig. Men har du pengene og ønsker du super kvalitet så er det stadig et rigtig godt køb.

KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml. (NY)

KMS HairPlay Makeover Spray
151 kr.

Her har du en tørshampoo som kan bruges både til lyst og mørkt hår, vi havde læst meget om den og den får virkelig gode anmeldelser med på vejen af mange af de førende stylister i både danmark men også rundt omkring i verden.

Dette produkt tilfører struktur og gør håret utrolig nemt at style. Den indeholder alt fra grape, peppermint og en masse antioxidanter som beskytter mod miljømæssige påvirkninger.

Inden brug skal den rystes grundigt, hold den ca. 15 cm. fra håret og sprøjt så på. Efter kort tid vil du mærke effekten og at håret har fået ny energi.

TIGI Dirty Secret Dry Shampoo 300 ml.

TIGI Dirty Secret Dry Shampoo 300 ml.
126,50 kr.

Kender du det at man vågner op om morgenen og har sovet over sig. Det gør vi alle helt sikkert, det er de morgener hvor man ikke har tid til at nå et bad hvis man skal nå bussen til skole eller på arbejde.

Men alligevel vil man gerne lige have at håret sidder inden man smutter ud af døren. Men når man har ligget en hel nat og sovet så er det også klart at håret er faldet sammen og blevet godt fedtet.

Det er her denne TIGI Dry shampoo kommer ind i billedet. På et par minutter kan du få håret klar helt uden at gå i bad. Du skal spray fra hovedbunden og ud langs spidserne for at opnå det bedste resultat.

L’Oréal Tecni Art Force Fresh Dust

L'Oréal Tecni Art Force Fresh Dust
0 kr.

Loreal er et af de mærker som vi alle sammen kender fra reklamerne i fjernsynet og fra hylder i både Matas men også fra vores lokale supermarked.

De er her der og alle vegne og derfor er forventningerne til at de laver markedets bedste produkter også store. Men her må vi sige de ikke helt kunne leve op til vores høje forventninger.

Tørshampooen kan benyttes af alle hårtyper uanset om du har tørt hår, fedtet hår, farvet hår, blond hår, mørkt hår eller andet. Klik dig ind og se de mange gode tilbud netop nu.

Som du kan se i vores tørshampoo test, så er der en del forskellige at vælge imellem. Sørg for at du læser anmeldelserne grundigt, så du kan finde den der passer til netop dig.

 


Skriv et svar

Back to Top ↑