Tørshampoo er det helt rigtig valg for dig som gerne vil undgå en hårvask men samtidig ikke vil have at håret skal være fedtet og sjasket at se på. Med en tørshampoo undgår du altså en hårvask og det kan jo have mange fordele.

Vi har, i denne tørshampoo test, anmeldt 10 forskellige tørshampoo´er for at finde frem til hvilke der er de bedste og billigste på markedet. Alt det for at gøre det meget nemmere for at finde frem til hvad der er det bedste køb.

Husk at hvis du har nogle spørgsmål, så kan du benytte kommentarfeltet nedenfor, her kan du spørge om hvad som helst, og vi gør vores bedste for at svare hurtigst muligt.

Du kan også se vores artikel om shampoo til krøllet hår

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

OSMO Essence Day Two Styler Dry Shampoo 150 ml.

 

OSMO Essence Day Two Styler Dry Shampoo 150 ml.OSMO er kendt for at lave nogle fantastiske hårprodukter så vi havde virkelig set frem til at prøve denne tørshampoo da forventningerne var ret høje.

Vi prøvede den på en test person som ikke havde vasket hår i to dage og kort tid efter vi havde kommet den i håret kunne man se resultatet. Håret havde igen fået fylde og sjaskede ikke bare sammen.

Helt sikkert et super godt produkt, og netop nu er det endda på tilbud så det er bare med at slå til, og hvis du bruger rimelig meget tørshampoo kan du jo købe et par stykker og have til fremtiden.

Du kan også tage et kig på den store shampoo guide på Hairplanet.dk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sebastian Drynamic Tørshampoo 75 ml

 

Sebastian Drynamic Tørshampoo 75 mlSebastian er lige ledes et af de navne vi havde hørt meget om på forhånd, dog havde ingen af os haft muligheden for at prøve nogle af deres produkter før, så det så vi rigtig meget frem til.

Efter vi havde kommet den i håret gik vi igang med at style håret, og det vidste sig at den havde gjort håret super lækkert at arbejde med og vi kunne derfor style håret på nye sjove måder.

Den giver både volume og nyt liv til håret og derfor kan vi kun anbefale denne tørshampoo da den overraskede og fornyede et slidt hår.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

 

Kevin Murphy Tørshampoo FRESH HAIR NEW 250 ml.

 

Kevin Murphy Tørshampoo FRESH HAIR NEW 250 ml.Til denne store test havde vi nogle forskellige test personer inde, vi havde bedt dem om ikke at vaske hår i et par dage for at kunne måle den egentlige effekt.

En af disse testpersoner udsatte vi for Kevin Murphy Tørshampoo FRESH.HAIR NEW 250 ml. Hun havde ikke vasket håret i 4 dage og lige efter vi kommer produktet i håret kan vi se hvordan den arbejder sig ud i hvert hårstrå.

Den indeholder blandt andet Indeholder oile ekstrakter af Cassia- og orangeblomst. Vi kan kun anbefale denne, selv om det ikke er den billigste, så er det uden tvivl et super produkt.

 

OSIS+ Refresh Dust Dry Shampoo 300 ml.

 

OSIS+ Refresh Dust Dry Shampoo 300 ml.Osis var et af de mærker som vi allesammen kendte til, vi havde før prøvet alt fra deres shampooer, hårkure og styling produkter. Derfor var forventninger helt i top.

Men tit er det sådan at når forventningerne er for høje, så kan man kun skuffe, og det må vi desværre sige at Osis gjorde en lille smule.

I forhold til prisen, kan du få nogle billigere som gør arbejdet lige så godt. Det gjorde sig især gældende efter påføring hvor vi skulle style håret, her var håret stadig lidt sjasket og fladt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

 

Se vores artikel om shampoo til farvet hår

Fudge Dry Shampoo 150 g./ 224 ml.

 

Fudge Dry Shampoo 150 g./ 224 ml.En af de mange fordele der er ved at benytte en tørshampoo er selvfølgelig at man ikke behøver at vaske hår. For som du sikkert godt ved så har håret ikke brug for at blive vasket hver eneste dag.

Det er her en tørshampoo er unik, for hvis du ikke vasker håret så kender du jo nok også til at det hurtigt bliver fedtet og klamt at se på og røre ved.

Denne fra Fudge har fået fantastiske anmeldelser med på vejen, vi var også overrasket over den store effekt og det er helt sikkert et produkt som vi varmt kan anbefale.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Label.m Tørshampoo Dry Shampoo 200 ml.

 

Label.m Tørshampoo Dry Shampoo 200 ml.Inden vi startede vores test læste vi selvfølgelig lidt om hvad andre mente om disse produkter, og her fik dette produkt top karakter hele vejen igennem så forventningerne var super høje og inden start troede vi at det her var testvinderen.

Men selvom resultatet var super godt så må man også sige at pris og kvalitet ikke hænger helt sammen her. For der er andre i denne test som er billigere og gør det mindst ligeså godt.

Så det der trækker ned er ikke selve oplevelsen men mere at den ikke er helt billig. Men har du pengene og ønsker du super kvalitet så er det stadig et rigtig godt køb.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml. (NY)

 

KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml. (NY)Her har du en tørshampoo som kan bruges både til lyst og mørkt hår, vi havde læst meget om den og den får virkelig gode anmeldelser med på vejen af mange af de førende stylister i både danmark men også rundt omkring i verden.

Dette produkt tilfører struktur og gør håret utrolig nemt at style. Den indeholder alt fra grape, peppermint og en masse antioxidanter som beskytter mod miljømæssige påvirkninger.

Inden brug skal den rystes grundigt, hold den ca. 15 cm. fra håret og sprøjt så på. Efter kort tid vil du mærke effekten og at håret har fået ny energi.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

 

Forfatter

Skriv en kommentar